... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
Gt 250R 9000 ytl.ABD'de bile gt 250R'den ucuzken burada pahalı olursa akıl almaz bir olay.Fiyatı ucuz olmasa bile gt250R'den kesinlikle pahalı olmamalı.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
arkadaşlar ben kesinlikle kötü yorumlara katılmıyorum bence hyo'nun karşısına güzel ve kaliteli bi rakip çıktı ama hyosung a çok laf atan olmuş abiler araştırın taş gibi motor valla ben yorum yapan arkadaşların bilinçsizce yorum yaptığına inanıyorum ayrıca şu satış stratejileri yokmu beni öldürecek herkes görücek normalde aynı fiyatta olması gereken rakiplerden kawa daha pahalıya satılacak malesef hak ediyomu derseniz ewet ama amerikadaki fiyatlarda hyosung daha pahalı ama türkiyede kawasaki daha pahalı olacak .......bekleyin
fiyatı 9500ytl olacaksa bayiden keş para 9000 e alınır herhal.
hyosungtan daha kalitelidir, daha hızlıdır. kalıbının daha ufak olmasına takılmayın hakkı neyse öyle yapmışlar, cbr125 gibi de değil göz var izan var. tek eksisi sport touring tarzı gidonu, daha agresif yapılabilirdi.
hyosungla aynı fiyata satılacaksa ideal ama her iki motor da özelliklerine göre pahalı şuan. ikisi de 9000 etmez benim nazarımda, o paraya temizinden 2.el bir er6 alınabilir, o da kawasaki bu da kawasaki
Bizim bölümde bi arkadaşta var bu motorun yeşilinden,görüntü mükemmel bence
Valla bilmiyorum ninja yazıyo üstünde ve yeşil?
şimdi bu 636 yı buraya koyup iştahımızı kaçırman iyi mi oldu
mostwanted_57 artık seni motor üstünde görmek istiyoruz pc başında sandalye üstünde değil
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
250 cc lik motor almak istiyorum sezonda. Hyosung gt250r alacaktım. Fakat bu motoru artık Kanuni adı altında Kuralkan getirecekmiş. Bu yüzden vazgeçtim. Fiyatı makul olursa Kesinlikle Kawasaki alacağım. Adı yeter. Hyosung a yazık oldu bu arada.
Hyosung a bir şey olduğu falan yok.
Değerli kullanıcılarımız,değerli motorseverler;
Son günlerde bir sektör dergisinde yayınlanan haber ve röportajlara konu olan Hyosung motosikletlerinin bundan böyle Global Motor yerine başka bir firma tarafından temsil edileceği yolundaki deklerasyonlarla ilgili olarak sizleri bilgilendirmek gereğini duyuyoruz.
Öncelikle şu noktaya dikkat çekmek isteriz; Global Motorun Hyosung distribütörlüğünü aldığı 2005 yılına kadar bu markanın gerek imaj,gerek satış potansiyeli ve satış sonrası hizmetleri olarak mevcut durumunun içler acısı hali hepinizin malumuydu. Hiçbir firma Türkiye temsilciliği için talepde bulunmamaktaydı.
Şirketimiz, üstelik sektörün en zor döneme girdiği süreçde maddi ve manevi olağanüstü fedakarlıkları göğüslemiş,ciddi ve profesyonel faaliyetlerin uygulanması, doğru iş ortaklarımızın seçilmesi ve bunun sonucundaki talepleriniz ile markayı hak ettiği konuma getirmiştir.
Markaya hep birlikte kattığımız değerin tüm sektör tarafından teyid edilmesini müteakip, pek çok kuruluşun gözü de markamıza çevrilmeye başlanmış ve bu yolda çeşitli senaryoların uygulandığı bir sürece girilmiştir. Bu konu ile ilgili şirketimizin kesinlikle bir mutabakatı,rızası ya da herhangi bir açık ya da gizli anlaşması bulunmamaktadır. Konu,tarafımızdan uluslararası hukuk dahil olmak üzere her platformda incelenmekte, ayrıca ana firma ile görüşmeler sürdürülmektedir.
Öncelikle, HYOSUNG markasının Türkiyedeki resmi tek temsilcisi Global Motor A.Ş. olup, 2015 yılına kadar da öyle kalacaktır. Zaten bu yüzden marka konusunda duyum ve açıklamalara konu olan zorunluluk hasıl olmuş, ürünlerin sadece Türkiye pazarı için ismi değiştirilmeye çalışılmıştır. Bununla ilgili haklarımıza istinaden birçok hukuki yaptırım ve taleplerimiz olabileceği son derece açıktır.
Aynı zaman da orijinal markanın by-pass edilerek yaratılan fason ürünlere yaklaşımların olumsuz sonuçlarını da gözardı etmemek gerektiğine inanıyoruz.
Değerli dostlarımız; elimizde olmayan sebeplerden ve rızamız,bilgimiz haricinde yaşanan bu gelişmelerden üzüntü duymakta,bununla birlikte gereğini yapmakta olduğumuzu bilmenizi isteriz. Biraz zaman alabilecek olsa da telafisini sağlayacağımız konusunda inancımız tamdır.
Sonuç olarak, Hyosung markalı ürünlerin firmamızın yetkilendirdiği noktalar tarafından temsil edilmeye devam edeceğini, satılmış olanlar ile birlikte satılmakta olan tüm stokların ve bundan sonra gelecek Hyosung markalı ürünlerin de her türlü sorumluluk ve satış sonrası yükümlülüklerine tarafımızdan en iyi şekilde sahip çıkılacağını belirtiriz.
Saygılarımızla
Global Motor A.Ş.
Gn.Md.
Ayhan Turhan
Hyosung a bir şey olduğu falan yok.
Sayın mostwanted_57
Gönderdiğniz mesajı okudum. Çok ilginç. Kafam karıştı! Nedir bu durum?
Detaylı bilginiz varmı bu konuda? Bilmek isterim.
göstergeleri çok çirkin gercekten de..
evet bu hyo nolucak nası bi iş bu anlamadım..
bildiğim kadarıyla distributorluk anlasmaları yıllık yapılmıyo..uzun süreli olsa gerek..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Kawa nın kesin geliş tarihini bilen varmı ve de fiyatını. Hyosung bitti artık. Kawa nın fiyatı yüksek olmaz umarım.
10.000 ytl nin altında oldumu şöyle 9,000 - 9.500 benim için tamamdır. Kanuni gt250r ı 7.000 yapsa bile almam. Düşünebiliyormusun. Hyosung olmuş Kanuni!!!
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)