arkadaslar bu ninjalarda benzin deposundan bes dakikalik periyotlar halinde gelen gicik bir ses var iyice uyuz olmustum nette ararken bir sitede fotografli bir cozum buldum orda okudugum ve gordugumun aynisini yaptim ses kesildi artik motor osurmayi birakti belki ilginizi ceker diye dusundum linki de asagi veriyom.4 mm lik matkap ucu ile sekli bile bozulmadan olay bitiyor.
http://www.kawiforums.com/ninja-250r...-pictures.html
ÇARPIK PABUÇ ÇARPIK AYAĞA UYAR
Beyazı geldi türkiyeye hayırlı olsuun haftaya burda olur heralde aldım haberlerini Hadi birileri alıp jantlarını altın rengine boyasında güzel motor görsün herkez
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
motorun her rengi güzel bence
beyaz siyah farketmez
kaliteli ve sağlam bir motor
az kaldı mayıs ayında bol bol gezecem
tabi kimse almazsa
motosiklet.net üyesiyim..
arkadaşlar selam.
9 şubat'ta bitecek olan kaskom için yeni teklif aldım. 760tl.
kasko yaptırmak isteyenler varsa yeni poliçe elime geçince bir örneğini yollayabilirim.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
sen nerden aldın teklifi?
araç bedeli olarak ben 8bin tl gösterdim.
teklif aldığın yerin iletişim bilgilerini verirsen çok makbule geçer
bu arada iki ayrı firmadan daha teklif aldım (şimdi isim yazmayayım kötülemek gibi olmasın)
biri 1800tl diğeride 3800tl fiyat çekti
yahu o paraya gider bi motor daha alırım
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
yola yolla bekliorum iletişim bilgilerini
benim ninja satılık...ilgilenen varsa msj atsın...
Düş kurmaya cesaret edenler,onları gerçekleştirmeye de cesaret eder
selam arkadaşlar pazar günü saat 15:00 de bakırköy incirli ömür plaza önünde toplanıyoruz...istikamet florya menekşe balık ekmek...maksat muhabbet olsun...herkesi bekleriz saygılar...
MZ-251 MZ-301 YBR-125 DYLAN150 RS151 NİNJA250...
ooff off bayan şoförler ne zaman öğrenecek sinyal vermeyi yada sağına soluna bakmayı.. kapıdan içeri uçarak girip yanına oturuyordum neredeyse..
en azından bu sefer özür dileyen biri çıktı karşıma
öğleden sonra kötü bir gün oldu zaten.. motosiklet botu aldım sonra aküye baktırmak için ustama gittim.. akü mefta dedi voltmetre 6.5volt ölçüyor iyi marş basıyormuş gene..
botun üzerine birde 225kaat akü için kaçtı bi tarafıma.. fuardan lastik alma planların suya düştü böylece..
Selam canlar dostlar 20 tl benzinle ortalama 100 120 km hızla gidince kaç litre benzn yakıyorsunuz??
20tl'lik benzin 5lt eder.. bununlada aşağı yukarı 100 - 110km yol yaparsın.
<<ooo baya fark varmış abi yaa cbr 125 e göre bende 180 200 km gidiyorum
ben agresif kullanıyorum motoru. sakin kullanımlarda 100km/4lt'nin altına düştüğüde olmuştu ama o kadar sakinlik sıkıcı oluyor
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)