Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    mevlutgs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xmax250abs Er6f650ABS ninja250R Cbr125R Today50
    Şu motoru alayımda yazın sizi canlandırayım size ilaç lazım arkadaşlar ninja alemi çökmüş yaa:D:D,0

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250
    Alıntı mevlutgs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu motoru alayımda yazın sizi canlandırayım size ilaç lazım arkadaşlar ninja alemi çökmüş yaa:D:D,0
    aman hocam gozunu seveyim

cbr la neler yapıyorsun ninjayla artık 600 luk gibi gidersin yollarda

mevlutgs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xmax250abs Er6f650ABS ninja250R Cbr125R Today50
    hahah :D:D giderim valla yaa:D satayım cbr yi nasıl bari 100 km hıza kaç saniyede çıkıyor 150 km hıza sabitleyip rahat gidebiliyormusunuz?? ve bakımlar ne kadar tutuyor yardım edersen süper olur yaa 1000 2500 4000 8000 12000 vsvs

Motosikleti
    Ninja ZX-6R '08
    Alıntı oniki adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar aranıza yeni katıldım...da yemyeşil bir tane ninja almak üzereyim.. 8bin500 e 2008 model.. fiyat uygun mudur? 1300kmde?))yeni sayılırım ama hastasıyım
    Fiyatı bana pahalı geldi açıkçası ben sezonda 2009 model 1600 km de 7900 tl ye aldım şimdi kış geliyor fiyatların biraz daha ucuz olması gerek şahsi fikrim

Ama aradaki fark beni çokta etkilemez diyorsanız tabiki tercih sizin ben aldığım fiyatı söyledim.

Saygılar.
    ZX-6R '08 Blue

Alıntı kckr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fiyatı bana pahalı geldi açıkçası ben sezonda 2009 model 1600 km de 7900 tl ye aldım şimdi kış geliyor fiyatların biraz daha ucuz olması gerek şahsi fikrim

Ama aradaki fark beni çokta etkilemez diyorsanız tabiki tercih sizin ben aldığım fiyatı söyledim.

Saygılar.
    hocam ninja istiyorum ama ankara civarında bulabildiğim en temiz motorda bu.bundan temizi yok açıkça ve ucuzu..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:31 ----------

Alıntı acun0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ankaradaki motor dan bahsediyorsun galiba

peki sence granajdaki stıkırlar niye keyfi sökülür?
    hocam grenaj temiz gördüğüm kadarıyla. ankarada iki tane var dediğim motordan satılık. pekte anlamıyorum ama kontrol ettirebilirsin istediğin gibi dedi. bakalım usta bulabilrsem bugün kontrol ettirecem.

tutku1982 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZXR 250 ninja
    hocam ninja istiyorum ama ankara civarında bulabildiğim en temiz motorda bu.bundan temizi yok açıkça ve ucuzu..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:31 ----------

hocam grenaj temiz gördüğüm kadarıyla. ankarada iki tane var dediğim motordan satılık. pekte anlamıyorum ama kontrol ettirebilirsin istediğin gibi dedi. bakalım usta bulabilrsem bugün kontrol ettirecem.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit.../detayselamlar bu lınkte ilanı incelemeni tavsiye ederim...

Alıntı tutku1982 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit.../detayselamlar bu lınkte ilanı incelemeni tavsiye ederim...
    hocam url açmıyor ya tekrar yazsan?

Motosikleti
    Ninja ZX-6R '08
    Siz fiyat olarak uygunmudur diye sordunuz bende ona göre cevap verdim. Motoru görmek lazım ve tabiki imkanlar da önemli ama bence sadece kendi şehriniz ile sınırlı kalmayın derim.

Saygılar.
    ZX-6R '08 Blue

Motosikleti
    ZXR 250 ninja
    hocam url açmıyor ya tekrar yazsan?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...34813954/detay

ya benim gözlerimde hemen fark ediyor.
    motorun granajının birisi boyalı. yani sola düşmüş bu motor. ninja yazısı bir tarafta var digerinde yok zaten renk te tutmamış.

casillas00 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu kadar takıntılı olmaya gerek yok sonuçta bu aletler 2 tekerli ve tek başlarına ayak duramıyor devrilebilir.
    Şasesinde ve yürüyeninde bir problem yoksa boya çok önemli bir şey değil.

Motosikleti
    Suzuki Gsr 600
    motorun granajının birisi boyalı. yani sola düşmüş bu motor. ninja yazısı bir tarafta var digerinde yok zaten renk te tutmamış.

Sana öyle geliyor sanırım belki ışık veya açıyla alakalı da olabilir ben kuruçeşme daytonada bu motora baktım motorda bir sıkıntı yok

overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    ışık farkı yüzünden çok farklı görünebiliyor motor, bnim motor içinde bir arkadaşımız (kim demişti şu an hatırlayamıyorum, dürüm buluşmasında laflıyorduk) deposu orijinal değil galiba diye sormuştu. yakından bakınca fark olmadığını görmüştük. (gece ışık almayan bir yerde duruyordu motor, uzaktan inceliyorduk oyle)

fotoğraflara çokta takılmamak lazım gölge yada ışık yüzünden farklı görünebiliyor. sticker bekide tazyikli su yüzünden çıkmıştır.

ayrıca casillas'a katılıyorum, km'si orijinal ve şasede/yürüyende sorun yoksa grenajdaki çizikler fiyat düşümrek için pazarlıkta işe yarar

yinede işi şansa bırakmayıp iyi bir usta ile gitmek lazım.

bu arada ödeme koşulları iyiymiş keşke bana denk gelseydi
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

Motosikleti
    ZXR 250 ninja
    motor yıkanırken ninja stkerlar cıkabılıyo cok saglam degil...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:38 ----------

selam arkadaşlar MTV sorgulaması yapan arkadaşlar plakanız kayıtta görünmüyorsa vergi dairesine giderken yanınızda motorun fatura+öit makbuzu+ruhsat. fotokobisini getirmeyi unutmayın aksi takdirde benim gibi eve dönmek zorunda kalırsınız...saygılar..

ikinci el motor alırken nelerle karşılaştığımı bilemezsiniz. tecrubeyle sabittir. hiç kimse kaza yapmaz sadece kapıdan içeri girerken çizilir sürter nedense sitikir yıkmada atar. boya oldugunu belledinmi benim haberim yok ben böyle aldım der. ikinci el bu kadar hata kadı kızında da bulunur der. ayaklıgını açmayı unutmuşum o zaman yere düştü der. sıfır hata der 500 km gidersin 600 f in km saatini oynamış olur. ilk sahibinden ögrenirsin bendeyken 25 binde der sen o motoru 10 bin de diye alırsın. 3 binde bir ninja aldım istanbuldan ufak bir çizik diye gittim motor da eksoz komple çizik ve boya vardı yanlış anlamayın böyle bir motor 7 den fazla etmez bir eksoz orjınal 1000 tl altındaki küçük parça 400 tl sinyal 75 tl kafa gıranajı 400 tl yan granaj 550 tl stıkır hariç sıtıkır 75 tlhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-motosiklet-kawasaki-ninja-250r-sag-yan-granaj-oem-yedek-parca-32292159/detay

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:35 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32292159/detay

casillas00 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ikinci el motor alırken nelerle karşılaştığımı bilemezsiniz. tecrubeyle sabittir. hiç kimse kaza yapmaz sadece kapıdan içeri girerken çizilir sürter nedense sitikir yıkmada atar. boya oldugunu belledinmi benim haberim yok ben böyle aldım der. ikinci el bu kadar hata kadı kızında da bulunur der. ayaklıgını açmayı unutmuşum o zaman yere düştü der. sıfır hata der 500 km gidersin 600 f in km saatini oynamış olur. ilk sahibinden ögrenirsin bendeyken 25 binde der sen o motoru 10 bin de diye alırsın. 3 binde bir ninja aldım istanbuldan ufak bir çizik diye gittim motor da eksoz komple çizik ve boya vardı yanlış anlamayın böyle bir motor 7 den fazla etmez bir eksoz orjınal 1000 tl altındaki küçük parça 400 tl sinyal 75 tl kafa gıranajı 400 tl yan granaj 550 tl stıkır hariç sıtıkır 75 tlhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-motosiklet-kawasaki-ninja-250r-sag-yan-granaj-oem-yedek-parca-32292159/detay

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:35 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32292159/detay
    o zaman 2.el motor almazsın.
    sıfır alırsın kafan rahat olur.

sonucta 2el motor alıyorsun sahıbide motorunu savuncak.

zaten ilk ninjayı aldıgımda bu tür kandırmacaları görünce satıp sıfır tekrar aldım.

Motosikleti
    Honda CBR 125R 2008
    Alıntı casillas00 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o zaman 2.el motor almazsın.
    sıfır alırsın kafan rahat olur.

sonucta 2el motor alıyorsun sahıbide motorunu savuncak.
    sana katılıyorum casıllas. Kımse yoğurdum ekşi demez
    I'm solo, I'm ridin' solo:wiinkk:

http://www.youtube.com/watch?v=u-vQO2dVpJ0
    ninja 250 ,190 km hız denemeleri iyi seyirler.

DaBEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 125 Duke... bide 250 cc ögrenci akbili..
    adamın türk olma olasılığını merak ettim valla?? en azından kan cekmiş diye düşünüyorum..
    ayrıca seyrederken kadraja kırmızı alev gibi bişey giriyor bazen.. ilk gördüğümde ahanda motor yanıyor dedim..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler