selam arkadaşlar acil cevap bekliyorum benim motorun yedek anahtarı yok yaptırmaya kalktım immobilizer lı dedi benim bildiğim yok ama varmı ? normal yaptırsam nolur ?
selam arkadaşlar acil cevap bekliyorum benim motorun yedek anahtarı yok yaptırmaya kalktım immobilizer lı dedi benim bildiğim yok ama varmı ? normal yaptırsam nolur ?
immobilizer li oldugunu kim söyledi. ben ilk defa duyuyorum. immobilzerli olsa ekranda kırmızı bir ışık yanması lazım ki bu yok normal anahtar 5 tl ye mal olur sen bir anahtarcıya yaptır. olup olmadıgını burda yazarsın.
allah nasip ederse haziran ayında 2 el ninja (yeşil) 250 almayı düşünüyoum ne dersiniz genel sorunları ve artıları nelerdir bu motorun bi yazarsanız çok teşekkür ederim
sağolun arkadaşlar makinaya soktu anahtarı orda yazıyomuş sağolun yaptırıym yazıcam
selamlar artısı cokta eksisini bulamadım 250 cc sınıfında en iyisi diyebilirim depo fısıltısı dışında herhangi kronik rahatsızlıgı yok...tek sıkıntısı artcılı uzun yolda yorucu...en büyük eksisi topcase takılmayışı umarım yardımcı olmuşumdur saygılar...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:26 ----------
katılımlara teşekürler...
bende videosunu ekleyeyim sesi harika
http://www.youtube.com/watch?v=wUytqQeFr_o
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Buda benım eski motorumun sesi bundan once two brothers takmıstım en iyi sesi mivv verdi fikir olsun video motorun yenı sahıbı muhammed arkadasımıza aittir.
http://www.youtube.com/watch?v=mQ-L8WsMPjs
Ebay da 100 çeşit eksoz var arkadaşlar, çok daha iyi fiyatlara. Türkiye' ye gebe olmayın. Vallahi bujimi bile artık yurt dışından alıyorum.
'92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200
zaten ayni eksozu 450 dolar + nakliye ucreti ile yolluyorlar ne gerek var 2 kati para odemeye saticiligin boyutu biraz uzamis diyorum yaziktir bukadarda aliciya yuklenilmezki.
ÇARPIK PABUÇ ÇARPIK AYAĞA UYAR
sapo dostum sen benim gitmek istediğim en güzel ülkelerden birinde yaşadığından burayı bilmiyorsun.. 450 dolar olan şey ülke gümrüğünde emin değilim ama fiyatı ya 100 euro yada 100 dolardan yüksek olduğundan dolayı vergisiz giremiyor.. o vergi şuan aklıma gelmiyor ama yine saglam bişey olduğunu söyleyebilirim... yani 750 milyon dersek ona 33% vergi dersek 1 kagıt yaptı direk olarak..
dabel kardesim ben burda yeniyim daha.. fazla olmadi geleli ama isin aslini sorarsan birazda bahsettigin sebeplerden dolayi kacar gibi geldim buraya ..sanirim her yerde var bazi duzensizlikler ve eksiklikler.burdada var.ama bizim ulkemizde is sinirlari asmis biraz hirsizlik boyutuna ulasmis kor tuttugunu topal yakaladigini hesabi ..devletimize ayri bayiliyoruz saticisina ayri bayiliyoruz birde baskasinda olmayan bisey bulunca bazi firsat duskunleri artik kaktir gitsine donuyor..elden gelen birsey yok ya kendi eksozumuzu kendimiz yapacaz ya fabrikanin taktigiyla idare etcez yada yumcaz gozumuzu sıkıcaz disimizi..
ÇARPIK PABUÇ ÇARPIK AYAĞA UYAR
kaç para bu motor
Dünya Denen Şu Hanede Elbet Seni Biri Anlar...
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım...da yemyeşil bir tane ninja almak üzereyim.. 8bin500 e 2008 model.. fiyat uygun mudur? 1300kmde?))yeni sayılırım ama hastasıyım
ankaradaki motor dan bahsediyorsun galiba
peki sence granajdaki stıkırlar niye keyfi sökülür?
herkeş nerde?
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)