nerde bu ninjalar??
çok donuk bu konu başlığı yahu..
yok mu soğuk havada motora binenleriniz?
nerde bu ninjalar??
çok donuk bu konu başlığı yahu..
yok mu soğuk havada motora binenleriniz?
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
valla yağmur durup güneş yüzünü göstersin 1 - 2 tane ufak projem var
güneşin yüzünü göstermesine gerek yok aslında yağmur dinsin yeter
buaradan fotoğrafları paylaşırım
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Merhaba arkadaşlar,sayfayı sürekli takip ediyorum;
Benim size 1-2 sorum olacak,daha önce hiç vitesli motor kullanmamış biri olarak direk ninja ile başlasam sıkıntı çekermiyim yoksa 1.500-2000 liraya bitane çinli vitesli bir motor alıp onla pratikmi yapsam,2007 den beri scooter kullanıyorum yaklaşık 35.000km(bws ve dylan).
Birde bu ninjanın bakım masrafları beni üzermi mesela kaliteli ön arka lastik ne kadardır?Antalyalı kullanıcılar var ise servisten memnunlarmı?
Teşekkürler
ÖZGÜR IŞIK
belki dylan sattıgına pişman olucan ama benim gibi kawa yeri başka...başlangıc motoru olarak düşünürsen bence çinli vitesli makinayla pratik yap derim sonrası geciş yaparsın...bakım masrafları gelince sadece dylan farkı 1 lt fazla yag alması birde yag filtresi oluşu...en iyi lastik markalrını ciftini 400 tl alırsın...saygılar
Teşekkürler dylan konusunda haklı olabilirsin,bende 2.motor olarak kalmasını isterim ama bütcem buna pek el vermez.Aslında bi kaçkere vitesli motor kullandım ama 150-200 metre git gel şeklinde şimdi kawayı alıp yazık etmekte istemem.Bakım masrafları gerçekten uygunmuş dylan için de lastik fitatları 300-350 arası.
ÖZGÜR IŞIK
Herkese iyi seneler... Yılın ilk buluşmasını yapıyoruz...
Pazar günü havanın bol güneşli ve sıcak olması bekleniyor. Hafta sonunu değerlendirelim, kendin pişir kendin ye... Mideleri boşaltın çünkü mangala gidiyoruz...
Anadolu yakasından gelicek arkadaşlar saat 14:00 da capitol un önünde buluşup. bakırköy incirlideki starbucks ın önüne Yunus Emre ÇALIK arkadaşımızın öncülüğünde gelicekler... Avrupa yakasındaki arkadaşlar direk incirli starbucks a gelsinler. İncirliden kalkış saat 15:00... Herkesi bekleriz...
Ninja 250R
slm arkadaşlar bu ninjanın göstergelerini değiştiren varmı aranızda gezinirken bişeyler buldum çok hoş olmuş fiyat biraz tuzlu)
http://www.youtube.com/watch?v=VazPvsQGHDc
ÖZGÜR IŞIK
Honda ve yamaha cbf150 ı ybr125'ı çınde montajı yaptırdı.
Digerleri japon parcaların geneli Taiwandır.
Japon olupta TR'de olmayıcagına Taiwan olsun heryerde satılsın.
cini bilmiyom da benim motor taiwanda montaj edilmis fabrika cikis tarihi eylul 2008 taiwan diyor artik parcalar japonyada mi uretilmis bilmiyorum ama fabrikasi taiwanda imis.gecenlerde japonyada uretilmis diye bir ibare kullanmistim kendi motorum icin sagi solu biraz kurcalarken bir etiket gordum gercegi anladim cin olmasi birsey degistirmez buyuk markalarin bir uretim kriteri var cinde bile uretilmis olsa markanin belirledigi standartlari tasimama olasiligi sifir.yani bu motoru japon yapmis ise dunyanin heryerinde japonun istedigi sekilde uretilir kisacasi her yerde ayni herseyi ayni..iscilik maliyetini dusurup fiyati asagi cekmek yada kar marjini yukseltmek icin geziyor bu kadar fabrikalar dunya etrafinda.
ÇARPIK PABUÇ ÇARPIK AYAĞA UYAR
slm arkadaşlar aranıza katıldım bende en sonunda
bu pazar ki buluşma herkese açıksa gelmek isterim avrupa yakasındayım
hepsi çekik gözlü değil mi? boş ver
anadoludan senle beraber üç yada dört kişi oldunuz capitol saat 14.00 de buluşulcak yapılcak malzeme yi biz alıcaz ama katılımlar kesin olsun ona göre alış veriş yapılcak saygılar...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:53 ----------
katılım kesinse saat 15.00 de bakırköy incirli de buluşulcak herkes tam saatinde buluşma noktalarında olsun bekleme olmıycaktır ilginize duyurulur...
şuraya gidiyoruz . buraya gidiyoruz diyorsunuz. hiç foto koymuyorsunuz. esef ederim.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)