Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    nerde bu ninjalar??

çok donuk bu konu başlığı yahu..

yok mu soğuk havada motora binenleriniz?
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tutku1982 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZXR 250 ninja
    Alıntı overcloud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nerde bu ninjalar??

çok donuk bu konu başlığı yahu..

yok mu soğuk havada motora binenleriniz?
    burdakilerin hepsi tatlı su motorcuları

Motosikleti
    XL650V Transalp
    valla yağmur durup güneş yüzünü göstersin 1 - 2 tane ufak projem var

güneşin yüzünü göstermesine gerek yok aslında yağmur dinsin yeter

buaradan fotoğrafları paylaşırım
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

free13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merhaba arkadaşlar,sayfayı sürekli takip ediyorum;

Benim size 1-2 sorum olacak,daha önce hiç vitesli motor kullanmamış biri olarak direk ninja ile başlasam sıkıntı çekermiyim yoksa 1.500-2000 liraya bitane çinli vitesli bir motor alıp onla pratikmi yapsam,2007 den beri scooter kullanıyorum yaklaşık 35.000km(bws ve dylan).
    Birde bu ninjanın bakım masrafları beni üzermi mesela kaliteli ön arka lastik ne kadardır?Antalyalı kullanıcılar var ise servisten memnunlarmı?
    Teşekkürler
    ÖZGÜR IŞIK

Motosikleti
    ZXR 250 ninja
    Alıntı free13 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar,sayfayı sürekli takip ediyorum;

Benim size 1-2 sorum olacak,daha önce hiç vitesli motor kullanmamış biri olarak direk ninja ile başlasam sıkıntı çekermiyim yoksa 1.500-2000 liraya bitane çinli vitesli bir motor alıp onla pratikmi yapsam,2007 den beri scooter kullanıyorum yaklaşık 35.000km(bws ve dylan).
    Birde bu ninjanın bakım masrafları beni üzermi mesela kaliteli ön arka lastik ne kadardır?Antalyalı kullanıcılar var ise servisten memnunlarmı?
    Teşekkürler
    belki dylan sattıgına pişman olucan ama benim gibi kawa yeri başka...başlangıc motoru olarak düşünürsen bence çinli vitesli makinayla pratik yap derim sonrası geciş yaparsın...bakım masrafları gelince sadece dylan farkı 1 lt fazla yag alması birde yag filtresi oluşu...en iyi lastik markalrını ciftini 400 tl alırsın...saygılar

Teşekkürler dylan konusunda haklı olabilirsin,bende 2.motor olarak kalmasını isterim ama bütcem buna pek el vermez.Aslında bi kaçkere vitesli motor kullandım ama 150-200 metre git gel şeklinde şimdi kawayı alıp yazık etmekte istemem.Bakım masrafları gerçekten uygunmuş dylan için de lastik fitatları 300-350 arası.
    ÖZGÜR IŞIK

EruKING - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250R 2010
    Herkese iyi seneler... Yılın ilk buluşmasını yapıyoruz...
    Pazar günü havanın bol güneşli ve sıcak olması bekleniyor. Hafta sonunu değerlendirelim, kendin pişir kendin ye... Mideleri boşaltın çünkü mangala gidiyoruz...

Anadolu yakasından gelicek arkadaşlar saat 14:00 da capitol un önünde buluşup. bakırköy incirlideki starbucks ın önüne Yunus Emre ÇALIK arkadaşımızın öncülüğünde gelicekler... Avrupa yakasındaki arkadaşlar direk incirli starbucks a gelsinler. İncirliden kalkış saat 15:00... Herkesi bekleriz...

Ninja 250R

Motosikleti
    ZXR 250 ninja
    Alıntı EruKING adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pazar günü havanın bol güneşli ve sıcak olması bekleniyor. Hafta sonunu değerlendirelim, kendin pişir kendin ye... Mideleri boşaltın çünkü mangala gidiyoruz...

Anadolu yakasından gelicek arkadaşlar saat 14:00 da capitol un önünde buluşup. bakırköy incirlideki starbucks ın önüne Yunus Emre ÇALIK arkadaşımızın öncülüğünde gelicekler... Avrupa yakasındaki arkadaşlar direk incirli starbucks a gelsinler. İncirliden kalkış saat 15:00... Herkesi bekleriz...

Ninja 250R
    Evet arkadaşlar hız kesmiycegimiz 2011 etkinliklerimiz başlıyo herkes davetlidir özellikle kackar overlod saygılar....

slm arkadaşlar bu ninjanın göstergelerini değiştiren varmı aranızda gezinirken bişeyler buldum çok hoş olmuş fiyat biraz tuzlu)

http://www.youtube.com/watch?v=VazPvsQGHDc
    ÖZGÜR IŞIK

Alıntı acun0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    birde bazı ninja larda genelde 2009 modelin bir bölümünden sonraki çıkan ninjaların altında made ın japon yazmıyor.

sizinkinde yazıyormu ? merak ettim. ilk çıkanları japon iken sonrakiler farklımı?

Uploaded with ImageShack.us

(2001 den sonra) honda , Kawasakilerin montajları Çinde yapiliyor zaten.
    [B]Çömez

Drift [I][COLOR="Red"]Relicığn[/COLOR][/I][/B]

Motosikleti
    XL650V Transalp
    Alıntı EruKING adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Ninja 250R
    Anadolu yakasından gelen benden başka kaç kişi var?

birde gittiğimiz yerde et vs almak mümkün olacak mı yoksa yanımızda mı getirmeliyiz?

Alıntı PAZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    (2001 den sonra) honda , Kawasakilerin montajları Çinde yapiliyor zaten.

kawasakilerin hiç bir modeli çinde montaj yapılmadı.

honda , yamaha yaptırdı. yanlış bilgi vermeyin.

casillas00 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Honda ve yamaha cbf150 ı ybr125'ı çınde montajı yaptırdı.
    Digerleri japon parcaların geneli Taiwandır.
    Japon olupta TR'de olmayıcagına Taiwan olsun heryerde satılsın.

sapo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 LIK BISEY
    kawasakilerin hiç bir modeli çinde montaj yapılmadı.

honda , yamaha yaptırdı. yanlış bilgi vermeyin.
    cini bilmiyom da benim motor taiwanda montaj edilmis fabrika cikis tarihi eylul 2008 taiwan diyor artik parcalar japonyada mi uretilmis bilmiyorum ama fabrikasi taiwanda imis.gecenlerde japonyada uretilmis diye bir ibare kullanmistim kendi motorum icin sagi solu biraz kurcalarken bir etiket gordum gercegi anladim cin olmasi birsey degistirmez buyuk markalarin bir uretim kriteri var cinde bile uretilmis olsa markanin belirledigi standartlari tasimama olasiligi sifir.yani bu motoru japon yapmis ise dunyanin heryerinde japonun istedigi sekilde uretilir kisacasi her yerde ayni herseyi ayni..iscilik maliyetini dusurup fiyati asagi cekmek yada kar marjini yukseltmek icin geziyor bu kadar fabrikalar dunya etrafinda.
    ÇARPIK PABUÇ ÇARPIK AYAĞA UYAR

Alıntı sapo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cini bilmiyom da benim motor taiwanda montaj edilmis fabrika cikis tarihi eylul 2008 taiwan diyor artik parcalar japonyada mi uretilmis bilmiyorum ama fabrikasi taiwanda imis.gecenlerde japonyada uretilmis diye bir ibare kullanmistim kendi motorum icin sagi solu biraz kurcalarken bir etiket gordum gercegi anladim cin olmasi birsey degistirmez buyuk markalarin bir uretim kriteri var cinde bile uretilmis olsa markanin belirledigi standartlari tasimama olasiligi sifir.yani bu motoru japon yapmis ise dunyanin heryerinde japonun istedigi sekilde uretilir kisacasi her yerde ayni herseyi ayni..iscilik maliyetini dusurup fiyati asagi cekmek yada kar marjini yukseltmek icin geziyor bu kadar fabrikalar dunya etrafinda.

taiwan yerine taylant olmasın !

slm arkadaşlar aranıza katıldım bende en sonunda
    bu pazar ki buluşma herkese açıksa gelmek isterim avrupa yakasındayım

sapo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 LIK BISEY
    taiwan yerine taylant olmasın !
    bu taiwan ile thailandi her zaman karistirmisimdir.
    ÇARPIK PABUÇ ÇARPIK AYAĞA UYAR

Motosikleti
    XL650V Transalp
    hepsi çekik gözlü değil mi? boş ver

Motosikleti
    ZXR 250 ninja
    Alıntı overcloud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Anadolu yakasından gelen benden başka kaç kişi var?

birde gittiğimiz yerde et vs almak mümkün olacak mı yoksa yanımızda mı getirmeliyiz?
    anadoludan senle beraber üç yada dört kişi oldunuz capitol saat 14.00 de buluşulcak yapılcak malzeme yi biz alıcaz ama katılımlar kesin olsun ona göre alış veriş yapılcak saygılar...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:53 ----------

Alıntı datmim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm arkadaşlar aranıza katıldım bende en sonunda
    bu pazar ki buluşma herkese açıksa gelmek isterim avrupa yakasındayım
    katılım kesinse saat 15.00 de bakırköy incirli de buluşulcak herkes tam saatinde buluşma noktalarında olsun bekleme olmıycaktır ilginize duyurulur...

şuraya gidiyoruz . buraya gidiyoruz diyorsunuz. hiç foto koymuyorsunuz. esef ederim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler