Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    sapo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 LIK BISEY
    demekki bu servis kitaplari bol keseden atiyor butun ninjalarin her parcasi ayni ayni projeden yola cikip uretiliyor ayni adamlar uretiyor ulke basina kafalarina gore bakim hazirlamislar simdi bu adamlar turkiyedeki yol sartlarini da hesaba katmismidir acaba .valla guvenim azaldi simdi bu heriflere..ya zaten motoru her an kurcaliyoruz o esnada anormal bir ses yada goruntu varsa gidermeye calisiyoz.kisacasi motora her daim elle gozle bakim yapiyoruz.
    ÇARPIK PABUÇ ÇARPIK AYAĞA UYAR

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    DaBEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 125 Duke... bide 250 cc ögrenci akbili..
    Alıntı EruKING adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese merhaba,
    Uzun süredir görüşemedik, Herkesin keyfi yerindedir inşallah...
    Kawasaki Ninja 250R İstanbul grubumuzdan Y.Emre arkadaşımız ninjasını satıyor. Artık adetten midir nedir, genelde ben yazdığım için bunu yazmakta bana düştü sanırım. sahibinden.com da ilana bakabilirsiniz. http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...36029983/detay

Bir ninjanın aramızdan ayrılışının üzüntüsünü yaşarken, diğer arkadaşında aramıza katılmasından büyük sevinç duyarız...

EXTRALAR

MUZZY PERFORMANS EGZOZ
    MİCHELİN LASTIK ÖN WE ARKA + KALIN TEKER 600 LUK MAKINE GIBI DURUYO
    XENON KISA - UZUN FARLAR
    K&N PERFORMANS HAVA FILITRESİ
    D.I.D.MARKA ORJ. JAPON X-RİNG'Lİ ZİNCİR
    ARKA LED SİNYAL
    TANK PAD
    JANT ŞERITİ (3 parça )
    ZX ELCİK
    ÇAMURLUK İPTALİ
    YAN PLASTIK AKSAMLAR 3D KARBON KAPLI
    BAKIMLI MOTOR KM GENELDE UZUN YOLDA YAPILDI
    ben net bi şekilde ilgileniyorum.. zaten sahibinde motoru takip ediyodum.. hatta bu pazar bi sorunla karşılaşmazsak bi arkadaşımla 2. el ninja arıcaktık.. belki bu motorada bakmaya gelebiliriz.. tabi öncesinde haber vererek..

tutku1982 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZXR 250 ninja
    selam arkadaşlar radyotör koruması yaptıran varmı???

ilk aldıgım gün yaptırdım

ryangt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ninja 250r hindistanda mı üretiliyor?

taylant ve japon ya da üretildi. 2008 ve bazı 2009 lar japon ya da üretilirken sonraki çıkan modeller taylant üretimi.

Motosikleti
    Ninja ZX-6R '08
    Alıntı acun0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    taylant ve japon ya da üretildi. 2008 ve bazı 2009 lar japon ya da üretilirken sonraki çıkan modeller taylant üretimi.
    Yaşasın o zaman benim motorum Japon
    ZX-6R '08 Blue

Motosikleti
    ZXR 250 ninja
    ilk aldıgım gün yaptırdım
    radyotör koruması satılyomu yoksa uydurmaca bişeylermi yaptın?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:19 ----------

arkadaşlar ninja 250 motorsikleti olupta radyatör koruması takmayı ihmal etmeyin
    illa orjinal olacak diye birşey yok otobüs hava filitre lerini kesip takabilirsiniz.
    arkadaşım er 6 en ile yola çıkıyor ve ön tekerden kalkan taş parçası radyatörü deldi fiyatı 1700 tl

radyatöre tas gelmiş benim allahtan bişi yok koruma şart bence sezon acılmadan bu sorunu cözünüz...saygılar

overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    bu radyatör koruması bir yerde satılıyordu ama dün akşam ne kadar motosiklet aksesuarı satan websitesine baktıysam bir türlü bulamadım..

siz nerden aldınız?
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

Motosikleti
    ZXR 250 ninja
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...28764976/detaybu linkte var bende almadım ama toplu şekilde alırsak uygun fiata alırız yada fuarı beklıyelim.

Motosikleti
    Suzuki Gsr 600
    Alıntı tutku1982 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...28764976/detaybu linkte var bende almadım ama toplu şekilde alırsak uygun fiata alırız yada fuarı beklıyelim.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Kawas...ht_3149wt_1165

Fiyat olarak bu biraz daha makul sanırım ama bekleme süresi olabilir ???

arkadaşlar daha öncede belirttim 250 tl vermeye gerek yok otobus hava filitre üstünde bulunan muhfazayı kesip silikonla radyatöre yapıştırın fiyatı 5 tl yi bulmaz.

http://img193.imageshack.us/i/pic0425s.jpg/

overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    250tl gerçekten çok pahalı. bende daha ucuz bir çözüm düşünürken bu fotoğrafı gördüğüm iyi oldu. paylaşım için teşekkürler

o parçayı siyaha boyamayı düşünmedin mi? o renk sanki biraz sırıtıyor.

bu arada motorun altındaki yazıya bakamadım hala. (üzerinde branda örtülü şekilde garajda yatıyor alet)

fotoğraf çeker çekmez buraya koyucam

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:00 ----------

birde.. kadıköy'de işyerimin önündeki kaldırıma parkediyorum motoru. genelde bir çok motorcu oraya park ediyor. (bahariye'de süreyya operasının yanındaki sokak) bazen 5 tane motosiklet oluyor. birisi özellikle benim mootrun ön sinyalini kırıyor (iki kere oldu) 1 yıldır aynı yere parkettim motorlarımı (cbr125 ve ninja) bu olay son iki haftadır oluyor.

şu an sağ ön sinyal kırık, aşağı sarkmış kablolardan duruyor.

ninja 250 için gömme sinyal var mıdır?

ya da üzerinde sinyal olan dikiz aynalarından taksak grenajdaki boşluları nasıl kapatabiliriz fikri olan var mı?
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

Motosikleti
    Honda CBR 125R 2008
    Paz arkadaşımızın motosıkletı gerçekten çok dıkkat çekıcı satmayı duşunmedıgım cbr 'ımı satıp alasım gelıyor
    Birde Bizimkiler razı olsa
    I'm solo, I'm ridin' solo:wiinkk:

Motosikleti
    ZXR 250 ninja
    arkadaşlar daha öncede belirttim 250 tl vermeye gerek yok otobus hava filitre üstünde bulunan muhfazayı kesip silikonla radyatöre yapıştırın fiyatı 5 tl yi bulmaz.

silikonla yapıştırdıgımızda sıcaklık sonucu cıkmazmı?arkadaşlar bunun ölçülerini alıp demircide aynısından yaptırabiliriz cok uygun fiata gelmiş olur en azından...araştırmasını yapcam buldugumda yzarım tekrar...

sapo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 LIK BISEY
    arkadaslar bu ninja 250 de arka disliyi kuculten yada on disliyi buyuten birisi varmi ya.eger varsa bir yorum alabilirmiyiz acaba nasil oldu hiz nasil performans nasil buyutmedim ama dusunuyorum henuz eger varsa birisi en azindan baslamadan bir fikir edinmis oluruz..
    ÇARPIK PABUÇ ÇARPIK AYAĞA UYAR

Alıntı tutku1982 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    silikonla yapıştırdıgımızda sıcaklık sonucu cıkmazmı?arkadaşlar bunun ölçülerini alıp demircide aynısından yaptırabiliriz cok uygun fiata gelmiş olur en azından...araştırmasını yapcam buldugumda yzarım tekrar...
    terosan ile yapıştır. sıcaklıga dayanıklı zaten 2 noktadan terosan yapılıyor kenar kısımları granj dan destek alıyor. çok saglam oluyor. sorun yok

ön dişliyi büyütemezsin. çünkü bir büyük dişli takacak hazne yok.
    arka dişilyi 3 diş küçülmek hızı artırır. hele kilo bakımından 60 kg civarı isen 5 km daha hızında artış olur.motorun verilerinde 11 binde maxsumum güç üretiyor. 6 vites 11 bine gelmekte motor zorlanmıyor. 11 binden sonraki devirlerde motorda güç egrisi yukarı yerine düz bir çizgi çiziyor. dişli takarak bu 11 bin degerini kendi dişline göre daha geç yakalayacaksın buda hıza tekabul eder.
    ama son hızda rüzgar sürtünme kat sayıları çok oldugu için süratte 5 km hızı ancak yakalayabilirsin.

htmetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Twister - honda cbf 150

250 tl o parça için çok.uğraşırım diyen kolaylıkla demirci ve kaynakçı bir arkaaşın yanında bu işi halledebilir diye düşünüyorum..
    Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.

forewer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZZ-R1200
    Herkese iyi seneler!
    '92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200

Motosikleti
    ZXR 250 ninja
    Alıntı forewer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese iyi seneler!
    bencede

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler