yavas yavas fikirlerimiz bagdasmaya basladi aslini sorarsaniz benim burda teknik servis ile ilgili bir problemim yok ben turkiyedeki sistemin isleyisini hazmedemiyordum fabrika servislere yetki vermis ama servisler sagolsunlar bu yetkiyi soyle kullaniyorlar.sizin motor yada arabanizin garanti disi kaldigini soyleyip sizden yaptiklari isin parasini aliyorlar siz servis istasyonundan ciktiktan sonra sizin araciniza ait yeni bir servis formu doldurup ayni islemi garanti dahili yapilmis gibi gosteriyorlar sonra bu formu fabrikaya gonderip bu islemin parasini fabrikadan tahsil ediyorlar buda demek oluyorki bir is iki para (garantinin dolmasina bir gun kala garanti dahili islem yapip musterisinden hic bir ucret talep etmeyen servislerde var ben sahsen birkac tane taniyorum bu sekilde calisan arkadaslara da sozum yok helal kazaniyorlar..)uzun lafin kisasi cogu servisler motorun garantisi dolana kadar motor kullanicisina kan aglatiyor benim maksadim butun motor kullanici arkadaslara fabrikanin istedigi kosullarda bakim yaptirmalari teknik servislerin zirvalarina aldiris etmemeleri eger servis kafasina gore is yapiyorsa direkt olarak uretici ile irtibata gecmeleri konusunda bilinclendirmek uretici bir tane kici kirik servis istasyonundan vazgecer ama musterisinden vazgecmez.aninda ellerinden tabelasini ve butun yetkisini alir.garanti dolduktan sonra da eger elinizden geliyorsa servis istasyonuna gitmeden hafta sonlari hem temizlik hem bakim hem yag degisimi gibi seyleri kendiniz yapmaniz hem maddi hem psikolojik yonden problem yasamamanizi saglar diye dusunuyorum.. hepinize saygilar..