hayırlı olsun kardeş, Allah kaza bela vermesin, kemalin motoru mu aldın?
hayırlı olsun kardeş, Allah kaza bela vermesin, kemalin motoru mu aldın?
@reak41
hayırlı olsun
güle güle kullanman dileğiyle..
motosiklet.net üyesiyim..
Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin güle güle kullan
Darısı başımaa
Evet bende xenon var
Aslında normal ışığı zaten yeterince iyi ben sadece renk değişikliği için taktırmıştım ancak merceksiz olduğu için 25 metre uzaktaki kamyonun tepesine kadar bile aydınlatıyor. Farın içindeki yansıtıcı kısım çok parlak olduğundan ışık çok dağılıyor buda önünüzdeki aracın gözünü çok alıyor. Servise gidip göstermek istiyorum aslında yapılabilecek birşey varmı diye de fırsat olmuyor bir türlü. Yapılabilecek birşey yoksa söktüreceğim sanırım xenonları
Yok çok dikkat ettiğinizden değil gerçekten çoğalmaya başladığından Beni hep başka ninjalarla karıştırıyorlar gittiğimde. Hatta geçen gün caddebostandaydım park halindeyken birileri geldi yanıma abi S virajında 140 ile yatan ninja bumu falan diyerek tabiki ben olmadığımı söyledim
Onun haricinde yolda başka isimlerle çok çağırılıyorsunuz Ahmet abi, Ali abi vs. normal motor motora benzer tabiki hehehe.
Saygılar.
ZX-6R '08 Blue
cok teşekkür ederim arkadaşlar cok saolun allah kimseye kaza bela vermesin resimleride yüklicem en bolundann en kısa zamanda
Arkadaşlar cok cok teşekkür ederim saolun...bide resim ekliyim isteyen arkadaşlar için..maşallah demeyi unutmayın !!!!
Uploaded with ImageShack.us
maaşallah çok çekici geldi motor bi an ilk gördüğümdekazasız belasız sürüşler kardeşim motorun çok güzel görünüyor
Motosiklet sadece ulaşım aracı değildir,Özgürlüktür!!İsyandır!!:wiinkk:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...35617092/detay
eğer doğru tahmınse bunu almışsın
Hayırlı uğurlu olsun gule gule kullanman dılegıyle
I'm solo, I'm ridin' solo:wiinkk:
cok tşekkür ederim arkadaşlar...herkese kazasız belasız sürüşler dilerim
Hocam neden banlandım anlamdım hemen komşuya indim akşam akşam Hayırlı uğurlu olsun , Allah kaza bela göstermesin kardeşim
Uploaded with ImageShack.us
Cok saol kardeşim amin allah kimseye kaza bela göstermesin..bulşmalarda görüşmek üzere...
hayırlı olsun, kazasız belasız dikkatli sürmen dileğiyle.
hayırlı olsun keyifli sürüşler inş.arkadaşlar etiler bebek yokuşunda duran yeşil ninja sahibi burdamı acep ) ateş ediyor her sabah görüyorum...
Güle güle kullan
'92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200
inş ya uzun yollar yaparız inş...herkese cok teşekkürler tekrar saolun...
kawasaki grubunun karadeniz turu yapmasını
benim de istanbul gezisini yapmayı çok istiyorum
ama az kaldı 10 gün sonra askere gidiyorum
askerden dönüşte inşallah bu hayallerim gerçekleşecek..
motosiklet.net üyesiyim..
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)