o kasko fiyatının üzerine biraz daha koyar bir tane cıbır alırım
o kasko fiyatının üzerine biraz daha koyar bir tane cıbır alırım
cbr125'i sattıktan sonra üzerindeki kaskoyu ninja'ya geçirdim ve önceden ödemiş olduğum 520tl'nin üzerine 35tl fark ödedim.
tabiki bu, seneye kaskoyu yenilerken kasko ucretinin 535tl olacağı anlamına gelmiyor ama 2700tl'lik fiyat bana pek inandırıcı gelmedi, çok yüksek.
makul seviyelerdeki otomobillerde bile bu kadar yuksek kasko yok zira cbr125'imin kaskosu 0km aldığımız hyundai i30'dan daha yuksekti.
belki kaskoyla birlikte içinde farklı opsyionlar olan bir sigortadır..
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
ZX-6R '08 Blue
aylardır girip cıktıgım Otoparkta bi ninja yatıyormuşta haberım yok
Maslak Ata Center Otoparkında Siyah ninja burdan Birinin mi?
BU760 olması lazım plakası
Arkadaşlar bu motorun km olarak ömrü ortalama ne kadardır? Yani gerekli bakımları yapılmış bir ninja motoru ortalama olarak kaç bin km'de rektefiye ister bir duruma gelir?
slm arkadaşlar ninja almayı düşünüyorum pişman olmak istemiyorum alırsam verdiğim paraya değermi ?? cnkü para ufak bi miktar değil babam işçi emeklisi verdğim para boşa gitsin istemem
motor ödeyeceğin parayı her kuruşuna kadar hakediyor.
öyle masraflı bir motorda değil, sürat meraklısı biri değilsen 100km/4.5lt yakıt tüketiyor, fakat parçaları çok pahalı. olurda grenaj değiştirmek zorunda kalırsan çok masraf açacaktır başına.
kullanması çok keyifli ve son derece tatminkar bir motor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:15 ----------
ninja 250r street fighter mod
http://www.youtube.com/watch?v=3IrtI...eature=related
kafa grenajını ninja 150r'dan aldım diyor, bir kaç görsel buldum fakat teknik özellikler hakkında bilgiye ulaşamadım.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Slm arklar.Uzun zamandır ninja üzerine araştırma yapmaktayım.Hayırlısıyla iki veya üç ay sonra satın alıcam.Sanırım şuan bayilerde satılanlar 2010 modelleri.2011 modelleri çıkıcakmı fiyatta vb. ne değişiklikler olacak yardım ederseniz sevinirim.Eğer 2011 yakında çıkarsa sabretmeye hazırım
Birde en büyük isteğim inşallah benzin göstergeli olmasıdır
ninja 2011 lede bu önümüzdeki sene hiç bir degişiklik malesef olmayacak degişiklikler 2 yılda bir olur. 2008 ve 2009 aynı 2010 ile 2011 aynı olacaktır. bütün modellerde bu böyledir. 2 senelik motor üretilir. ve 2012 yıknda bu degişikliklere umutlanabilirsin. bayilerin eline 8 ci aydan sonraki giren mallar 2011 yılı diye satılacaktır. ve mart ayında elinde malı olan bayiler size yine elindeki malı verecektir. sizde 2011 aldık diye sevineceksiniz. istersen bayi bayi sorabilirsin. bu dediklerimi ordanda teyit ettirebilirsin.
Fuardan alırsakta aynı şey geçerli olur mu? yani sonuçta 2011 diye aldığımız mal ruhsatta 2011 diye geçecektir. yoksa bende 2011 model bekliyorum en azından satarken 2011 diye satmak için. e 2-3 ay boşa mı beklemiş olacağım? zmotoyu aradığımda 2011 ocak sonu şubat başı gibi elimizde olur dedi. ve fiyatın birazcık artacağını söyledi.
2010 da ilk motorumu aldım motorum 2007 model
ruhsatta yazan budur.
ruhsata üretim yılı yazılmak zorunda değil mi?
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
I'm solo, I'm ridin' solo:wiinkk:
Arkadaşlar bu motorlarda sabit gidilebilecek en yüksek hız nedir?Mesela otobanda sabit bir hızla 1 saat boyunca en çok kaç km/s hızla gidebilirimki motoru zorlamamış olayım..
ben bir depoyla kaç km gittigini sormuyorum ki motoru zorlamadan ortalama kaç km hız ile gidilebilir onu soruyorum mesela son hızı 170 km diosunuz ama yarım saat otobanda 170 ile gitsek motor pert olur ben stabil en yuksek motora zarar vermeden kaç km hızla gidilebilir onu soruyorum.
En rahat 100-120 arası gidersin. Hatırladıgım kadarıyla 6.viteste 8.000 devirde falan oluyosun o sıralarda. Daha yuksek suratle uzun süre gidemezsin ama sollamalar ve ara hızlanmalarda limite hemen ulaşabılırsın.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)