@showdown
keşke elimde olsaydı yardımcı olabilseydim. Ama ben de çok severek bindiğim motosikletimi satarsam inan ağlayarak satacağım. Sırf zorunluluktan :(
@showdown
keşke elimde olsaydı yardımcı olabilseydim. Ama ben de çok severek bindiğim motosikletimi satarsam inan ağlayarak satacağım. Sırf zorunluluktan :(
Aptallık En Büyük Günahtır !
@ metci
dostum doğru söylüyorsun
yarın Trabzon'a uzun yola çıkıcam inşallah keyifli bir yolculuk olur
canım o kadar sıkkın ki herşeyin hayırlısı olur..
motosiklet.net üyesiyim..
Bugun yakın bir arkadasım sağolsun motoruma el attı Asıl derdim ara boruydu kankam sagolsun cok guzel renge kavuşturdu çokta orjinal oldu. Detailing konusundan iyi anladıgı için motorumuda çok iyi bir şekle soktu. Ben kullandıgı urunlerın isimlerini bilmediğim için direk link vericem sırasıyla orda kullandıgı urunlerı gorebilirsiniz ve daha fazla resimide.. Yeşil bir kawasaki en fazla nasıl parlar görün :D:D
http://www.skodaturkey.com/showthread.php?t=9204
Bumotorun max hızı hakkında bilgi sahibi olan warmı??
Bir kere İstanbul yolunda 175. Düzdü eğim yoktu. Ama 160a kadar çok hızlı çıkarken 160 sonrası için biraz mesafe lazım...
Aptallık En Büyük Günahtır !
Uyar bana sıkıntı yok makara muhabbet olsunda Gercı yaza kadar kalırmı bılmıyorum bugun 600rr alıyodum direkten dönduk hedefim gsxr600 araya başka bişey sıkıştırmak istemiyorum bakalım hayırlısı güzel teklif geldi
boşverin büyük motorun büyük derdi oluyor.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)