Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
20 Ekim 2010, 14:20
Aptallık En Büyük Günahtır !
Reklamlar
-
20 Ekim 2010, 14:50
forevermore adlı üyeden alıntı
kadranın ışıkları gece çok hoş gözüküyomuş ya
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
20 Ekim 2010, 15:23
Evet gece oldukça hoş. O konuda ben de aynı düşünüyorum. Sadece gündüz biraz daha modern olabilirdi görüntüsü ama olsun. Zaten far ve gösterge ışıkları sürekli açık olduğu için fena durmuyor direkt güneş vurmadığı durumlarda...
-
20 Ekim 2010, 15:56
abi bir gariplik var sanki eksantirikten ses geliyormu ne?
-
20 Ekim 2010, 16:13
Arkadaşlar motorumu büyükmek için satıyorum. İsteyen olursa ilan bilgilerini veriyorum..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...33286320/detay
i.V.i.B.i
-
20 Ekim 2010, 16:50
ninjet adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun
umarım büyük motorunuz da hayırlı olur
ne zaman bir ninja satılık ilanı görsem içim buruk oluyor nedense
motosiklet.net üyesiyim..
-
20 Ekim 2010, 16:52
bu temizliklteki motor için çok uygun fiyat
-
20 Ekim 2010, 16:54
volkanix adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun
umarım büyük motorunuz da hayırlı olur
ne zaman bir ninja satılık ilanı görsem içim buruk oluyor nedense
benimde ilk göz ağrımın ilanını gördükçe içim gidiyor ama yapıcak bişey yok =) çok saol...
acun0 adlı üyeden alıntı
bu temizliklteki motor için çok uygun fiyat
i.V.i.B.i
-
20 Ekim 2010, 17:04
overcloud hayırlı olsun umarım bende motor alınca sizinle beraber buralarda yorumlara daha fazla katkıda bulunacağım
-
20 Ekim 2010, 21:01
Hem ninja almak istiyorum hemde cıbırıma kıyamıyorum satcam ulan dıyorum evde yanına inince vazgeciyorum.
İlk'lerden ayrılmak çok zor
-
20 Ekim 2010, 22:44
casillas00 adlı üyeden alıntı
Hem ninja almak istiyorum hemde cıbırıma kıyamıyorum satcam ulan dıyorum evde yanına inince vazgeciyorum.
ben de senin gibi diyordum, bir abi yanıma yaklaştı ve dedi ki ilk teklifi verene ver üçün beşin hesabı yapılmaz, motora gönül koyarsan yenisi sevmez seni.
o an direk sattım.
-
20 Ekim 2010, 22:51
acun0 adlı üyeden alıntı
arkadaş 1.vites redline 2.vitese atmayı cok seviyordu...ama böle bişey varsada 15 yıllık tecrübesine bırakıyorum....
-
20 Ekim 2010, 23:00
tutku1982 adlı üyeden alıntı
arkadaş 1.vites redline 2.vitese atmayı cok seviyordu...ama böle bişey varsada 15 yıllık tecrübesine bırakıyorum....
gerekli cevabı ben sana vermiştim ama nedense halen uzatıyorsun arkadaşım. Rodajda bir motosiklette kaç kere bunu yapmış olabilirim sence? Birkaç kere yaptığım denemede ivmelenmenin çok güzel olduğundan söz ettim. Her yeni motor alan insan bir iki kere de olsa motorun llimitlerine bakar. Motorumu normalde çok sakin kullanıyorum, ve rodaj işlemine de itina ile uyuyorum. Lütfen artık uzatma bu muhabbeti.
Bu arada bir sorun yok motorda ;) ses oldukça değişmiş videoyu yükleyince. Bendeki hali 40mbdı. Anlamadım :/
-
20 Ekim 2010, 23:36
gerekli cevabı ben sana vermiştim ama nedense halen uzatıyorsun arkadaşım. Rodajda bir motosiklette kaç kere bunu yapmış olabilirim sence? Birkaç kere yaptığım denemede ivmelenmenin çok güzel olduğundan söz ettim. Her yeni motor alan insan bir iki kere de olsa motorun llimitlerine bakar. Motorumu normalde çok sakin kullanıyorum, ve rodaj işlemine de itina ile uyuyorum. Lütfen artık uzatma bu muhabbeti.
Bu arada bir sorun yok motorda ;) ses oldukça değişmiş videoyu yükleyince. Bendeki hali 40mbdı. Anlamadım :/
insanlar da bunu denememesi için uyarılar bunlar.
sonuçta doğru olmayan birşeyi yazmışsın ve hala yaptığım şeyin farkındayım diyorsun.
motora hasar verir diye yapılan bir uyarıdan rahatsız olan birisine daha fazla uyarı yapmamak gerekli doğrusu.
-
20 Ekim 2010, 23:38
casillas00 adlı üyeden alıntı
Dostum seninde hyosung gt 250r ın olsaydı sende çok kolay vazgeçebilirdin bence eheh
-
20 Ekim 2010, 23:51
mertyasartav adlı üyeden alıntı
insanlar da bunu denememesi için uyarılar bunlar.
sonuçta doğru olmayan birşeyi yazmışsın ve hala yaptığım şeyin farkındayım diyorsun.
motora hasar verir diye yapılan bir uyarıdan rahatsız olan birisine daha fazla uyarı yapmamak gerekli doğrusu.
Dostum annlatamıyorum sanırım. Redline SOKMADIMMMMM.... redline sokmadan hemen önce atılan bir vitesti bu. Yani 11-11.500 civarı Ve topu topu 2 kere ancak yapıldı. İsteyen yapmamakta özgürdür. Ha sen de bunu hiç denemedi isen, asla yüksek viteste veya düşük viteste motorunu 10bin rpm üstü kullanmıyorsan, sana da saygım sonsuz... Herkes özgür dediğim gibi.
Ancak, supersport bir motosikleti ben asla red line yaklaştırmadım diyen varsa da İNANMAM... Ama eminim ki hepinizden çok daha sakin sürüşü seven birisiyim. tanımadan etmeden ve görmeden yargılamayalım arkadaşlar.
-
21 Ekim 2010, 01:20
mertyasartav adlı üyeden alıntı
ben de senin gibi diyordum, bir abi yanıma yaklaştı ve dedi ki ilk teklifi verene ver üçün beşin hesabı yapılmaz, motora gönül koyarsan yenisi sevmez seni.
o an direk sattım.
Hayırlısı diyelim
Dostum annlatamıyorum sanırım. Redline SOKMADIMMMMM.... redline sokmadan hemen önce atılan bir vitesti bu. Yani 11-11.500 civarı Ve topu topu 2 kere ancak yapıldı. İsteyen yapmamakta özgürdür. Ha sen de bunu hiç denemedi isen, asla yüksek viteste veya düşük viteste motorunu 10bin rpm üstü kullanmıyorsan, sana da saygım sonsuz... Herkes özgür dediğim gibi.
Ancak, supersport bir motosikleti ben asla red line yaklaştırmadım diyen varsa da İNANMAM... Ama eminim ki hepinizden çok daha sakin sürüşü seven birisiyim. tanımadan etmeden ve görmeden yargılamayalım arkadaşlar.
Aynen SS makinaya binipte Redline görmedim diyen adamla muhabbet bile edilmez çok büyük yalancıdır.
motorun üstüne yatıp giderken Redline mi bakıyor insan ya.
-
21 Ekim 2010, 01:36
redline a sokulmaz diye bir şey yok. redline ın bir manası redlineda vites atarsan hızlanamazsın anlamındadır. 1.vitesten 2 ye vites atarken drag anında redlinea getirip elini gazdan çekmeden vites atarsın. ama 3 ten 4 e atarken bu kadar sündürmek dragı kaybetmeye neden olabilir. motor çok vakit kaybeder redlineda yavaş devirlendiği için.
bozulacak diye bir şey yok. motoru 3000 devirle kullanırsan az eskir. 5 devirde kullanırsan az daha fazla eskir. şimdi motor eskiyecek diye kullanmayalım mı. pes diyorum
motorum 35 bin de bunun en az 3000 km si redline ın içinde geçmiştir. hala da redline ı severim
redline ı sevelim sevilelim
yoksa üretici redline ı iptal ederdi bozulup başıma bela olmasın diye
-
21 Ekim 2010, 01:39
osmaniyeli adlı üyeden alıntı
redline a sokulmaz diye bir şey yok. redline ın bir manası redlineda vites atarsan hızlanamazsın anlamındadır. 1.vitesten 2 ye vites atarken drag anında redlinea getirip elini gazdan çekmeden vites atarsın. ama 3 ten 4 e atarken bu kadar sündürmek dragı kaybetmeye neden olabilir. motor çok vakit kaybeder redlineda yavaş devirlendiği için.
bozulacak diye bir şey yok. motoru 3000 devirle kullanırsan az eskir. 5 devirde kullanırsan az daha fazla eskir. şimdi motor eskiyecek diye kullanmayalım mı. pes diyorum
motorum 35 bin de bunun en az 3000 km si redline ın içinde geçmiştir. hala da redline ı severim
redline ı sevelim sevilelim
yoksa üretici redline ı iptal ederdi bozulup başıma bela olmasın diye
İşte beklenen adam,
İşte beklenen açıklama.
Nokta.
-
21 Ekim 2010, 12:10
acun0 adlı üyeden alıntı
abi şaka yaptık sizde hemen gerçek anladınız. eksantirik zincirinden gelen sesi ancak rolanta da duyabilirsiniz. redline devrine soksanız bile motor hemen bitmez bu kadar korkmayın ninja 250 r larda 15 bin devir aralıgı vardır. 14500 e kadar da motor çıkabiliyor. fakat 12 bin devir aralıgına kadar rahatlıkla kullanılabilir yani kırmızı çizgiye gelmeden istedigin kadar kullan birşey olmaz
motor çift silindir oldugu için her piston bu deviri öleşiyorlar 6 bin biri 6 bin diger piston çalışıyor. tek pistonlu motorlara göre ömrü uzun olur.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:56 ----------
ufak bir şaka yaptık hemen satmaya kalk mışsın dostum vazgeç motorun tıkır tıkır çalışıyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler