pes..
ninja'nın son sürati 175 iken cbr125 nasıl yapsın 160..
pes..
ninja'nın son sürati 175 iken cbr125 nasıl yapsın 160..
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Benim motorum düzlükte rahat 180 km çıkıyor. Hafif meğilde (genelde 2.köprü yolunda kavacıktan gelirken tam gaz açıyorum) 185 km ye çıkıyor.
Keyif için bindiğimden ne kadar yakar kaç kuruş özellikle hesaplamadım fakat genel olarak 20 kuruş diyebilirim şehir içi dur kalk çok oldugunda. Ortalama 80km ile dur kalk olmadan gittiğimde 13 kuruşa kadar indi. Ayrıca motorumda Mivv Gp egzos mevcut.
Ses kesinlikle çok farklı.. Standart egzozundan zaten zerre ses çıkmıyordu..
Ben bu egzozu takmadan önce TwoBrothers'ın ninja250r için yaptıgı egzozu taktım kullandım ses kesinlikle tatmin etmedi chopper sesi gibi geldi. Aklımda Mivv vardı kısmet buldum hemen aldım. Ses gerçekten çok çok iyi. 2 silindirli makinaya göre çok tatmin edici. Silencer takılı gidiyorum hep. Silencer ı çıkarttıgımda ses aşırı oluyor ve butun polislerin dikkatini çekiyor. Ayrıca 250cc makine sıkıştırma olması lazım silencer ı çıkarttıgımda hıc olmuyor gibi düşünuyorum. Gecenlerde bir arkadasım arabasını denemek istedi gece kavacık yoluna çıktık ben silencer ı söktüm söylediğine göre o 150 ile giderken (ben muhtemelen 5.vites sonu 165km) ateş atmış egzoz ben 6.vitese atarken. Silencer olmadan çok patlatıyor.
Sezon bitti gibi guzel bir gunde buluşma olursa gelirim video vs çekebiliriz.
Egzoz geri besleme yapamıyor agız tam açıkken.
http://www.motaks.com/ sipariş üstüne getiriyorlar.
http://www.mivv.it/en/
Ben carbon aldım gayet memnunum sesi çok iyi. Ayrıca karbon avantajı bıldıgınız gibi asla ısınmıyor.
biraz önce eksozu kople söktüm 6 bin ile 7 bin devir arası bagıttırdım. çok dehşet ses vardı.
mahallelerde devir çektim hevesimi alıp tekrar orji eksozu taktım.
10.000 bakımını yaptırdım... Erkenden yaptırdım ama maalesef havalar kötü bugun fena degılken aradan çıksın dedım..
Zmoto'da yaptırmadım bakımını. Motorumu bırakmak içime sinmedi çunku değişicek çok parça vardı görmem gerekıyordu ayrıca 10.000 bakım oldugu için işçiliği fazla istediler ne alakaysa sadece yag filtreler değişiyor genel kontrol...
Kawasaki yetkili satıcı olup , servisi vs çok düzgün çoğu motorcunun yakından tanıdıgı yerde yaptırdım bakımları.. Hem aramızın iyi oluşu hemde motorumun başında durdugum için çok çok memnun kaldım.
-2 litre castrol 10-50 racing motor yağı (bu yağ pahalı oldugu için bilenler kullanıyor kesinlikle tavsiye bende yeni öğrendim)
-2 adet NGK CR9E buji (daha sıcak çalıştıgından dolayı bunu tercih ettım + bir kaç kişi daha tavsiye etmişti değişince 9E tak diye)
-Ön fren balatası (Çok daha kaliteli bir balata alıp taktık markası aklımda değil öğrenirsem yazarım özellikle seçtım)
-Yağ filtresi.
-Hava filtresi iyi durumda oldugu için balata yağı ile temizledikten sonra yıkıyıp kuruttuk değişmedik.
Değişenler haricinde motor suyu kontrol edildi az biraz eksilme vardı, zincirin ayarı yapıldı ve yağlandı, lastik havaları kontrol edildi, grenajların içindeki vidayı tutan plastıkler çatladıgı için hepsi değiştirildi, grenaj kopçeleri değiştirildi, vites pedalının aralıgı ayarlandı..
Aklımda ufak tefek çok şey vardı servise bırakmayarak bunlarıda yaptırmış oldum..
Çok memnun kaldım
arkadaşlar ilandaki motor ve genel olarak zzr250 hakkında yorum yapabilir misiniz..?
yakışı nasıldır, yetkili servisten parça temin etmek zor mudur, parça fiyatları nasıldır birde almaya değer mi sizce?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32445440/detay
zzr250 başlığı olmadığı için buraya yazdım
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Moto RS - 216-337 13 72 Bahtiyar Salih. Kadıköy yoğurtçu parkının karşısı..
'92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200
pes diyorum kendime, daha iki sayfa önce yazılmış
sonuç olarak motoru tavsiye ettiğini söylemişsin ordaki mesajında.
peki sürüşü rahat mıdır, uzun yolda yorar mı?
ve periyodik bakımları pahalı mıdır?
zxr 250de sadece 2010 modellerdemi benzin göstergesi var.
Selam Arkadaşlar...
Yine bir buluşma ayarladık. 17 Ekim Pazar Saat 14:00 Yer Dolmabahçe Sarayı yanındaki çay bahçesi... Görüşmek üzere...
NOT: Yağmur yağışı olursa buluşma iptal edilecektir...
Ninja 250R
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)