Foruma sapik dadandi
bu arada dun gece sizden ayrildiktan sonra egsoz koptu. Bilgisayar buldugum an anlatacagim
Az once kartal z moto dan ciktim, once camin ordan gelen far isigi normal degilmis, kafa grenajinin far ile birlestigi tirnak cikmis ya da kirilmis olabilir.
egsozun sase ile birlestigi yerdeki parcalar cikmis egsoz da haliyle baglanti yerinden de cikip kopmus. Normal olarak yine yedek parca yoktu. Servisteki usta orada duran plakası bende sakli siyah ninja ya two brothers egsoz taktigi icin ondan cikan parçaları adamin haberi olmadan bana takti. Servis faturali parca icin 80 lira istedi ama usta iceriye haber vermeden 40 liraya takarim dedi ve takti. Benim isime geldi ama acayip uyuz oldum.
mert cok geccmiş olsn kardesm,sana bişi olmasn da..bu arada sayfaya üye ol.face e Kawasaki Ninja 250R - Istanbul yaz grubun adı
arkadaşlar sizdede ayna sorunuyla karşılaştınızmı ya benim motorda 80 görünce kapanıyoo daha önce haftada bir sıkıyodum şimdi hiç durmamamya başladı ne yapmalıyım bilen varmıı???
Ayna kapanmasi için aynanin üst tarafindan sikman lazim.
egsoz isi kafami epey karistirdi. O yok sadece 250 km. Toplamda bozuk yok 400 km yi gecmez benim yaptigim. Motoru aldigimda butun civata vb kontrol etmistim. Bu is garip geldi, servis hayatinda ilk defa bu olayi gordugunu soyleyen insanlarla doluydu. Ya motor dusmus kazali onu takan baska bir parca takmis ya da egsoz sokulup yanlis takilmis. O parcayi sikmistim ben evvelden.
gecmis olsun dilekleriniz icin cok saolun, ucuz atlattýk az kalsin jantin arasina giriyormus egsoz.
bu sekilde degisik deneyimler yasayan arkadaslar varsa paylasmayi ihmal etmesinler, baskasinin basina gelmesin.
servisteki motorun sahibi de burda ise+hakkini+aramali+bence,+adam+egsoz+u+geri+takma k+istese+80+lira+maliyet+olacak.+
Arkadaşlar ninjanın vergisi ne kadar ?
Selam Arkadaşlar,
Ninja grubumuz giderek kalabalaşıyor. Şimdilik bir sıkıntı yaşamadık. Umarım daha uzun bir zaman sıkıntı yaşamadan, birlikteliğimizi sürdürürüz.
Bu hafta ( Kıtalar arası buluşma ) adlı programımızda 28 Ağustos Cumartesi saat 22:00 - 29 Ağustos Pazar Sabah saat 04:00 e kadar sürecek buluşmamızda. Altunizade Opette buluşuyoruz. Bu haftaki buluşmamızı İftar sonrası buluşup, çaylarımızı yudumlarken sohbet edidip, Yol yapıp, ve gece sahurumuzu birlikte yapıp ayrılmak üzere düşündük. Gelmek isteyen, kendini bilen arkadaşları bekleriz. Giderek büyüyoruz. Herkese teşekkürler...
Ninja zx 250 R
çok güzel bir organizasyon
resimleri bekleriz
iyi eğlenceler
[QUOTE=EruKING;2135320]Selam Arkadaşlar,
Ninja grubumuz giderek kalabalaşıyor. Şimdilik bir sıkıntı yaşamadık. Umarım daha uzun bir zaman sıkıntı yaşamadan, birlikteliğimizi sürdürürüz.[/SIZE]
[SIZE="5"]Bu hafta ( Kıtalar arası buluşma ) adlı programımızda 28 Ağustos Cumartesi saat 22:00 - 29 Ağustos Pazar Sabah saat 04:00 e kadar sürecek buluşmamızda. Altunizade Opette buluşuyoruz. Bu haftaki buluşmamızı İftar sonrası buluşup, çaylarımızı yudumlarken sohbet edidip, Yol yapıp, ve gece sahurumuzu birlikte yapıp ayrılmak üzere düşündük. Gelmek isteyen, kendini bilen arkadaşları bekleriz. Giderek büyüyoruz. Herkese teşekkürler...
ben resim koymucam sonra nazar değiyor her seferinde
başka motoru olan arkadaşlar, davet beklemeyin buluşmamız herkese açıktır.
uzun yolumuzu da rodajı bitmemiş arkadaşklar için yapacağız gece otobanda ışıl ışıl sürüş keyfini kaçırmayın derim.
arkadaşlar ninja'nın yakıtı ne kadar şehir içi ve şehir dışı? uzun yolda yorar mı?(450+ km.)
bir de sıkıntı yapmadan düzde çıkabileceği son hız nedir?
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
arkadaşlar bende bu sene sonunda alıcam ninja .toplu alımlarda indirim oluyormu ? almak isteyen 4-5 arkadaşla beraber seneye temmuzda hepberaber alsak ne güzel olur f4 den gına geldi artık benzin pompası bildiğin bahçe hortumu gibi
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)