Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
03 Ağustos 2010, 11:45
tutku1982 adlı üyeden alıntı
artcılı bunla uzun yol yapılmaz perişan oldu ben bı daha kıne artcılı uzun yol dusunmuyorum ama tek kişi gayet süper...
Yazık artçına acıdım şimdi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:48 ----------
Benim bir arkadaşımda 250cc 4 silindirli motor var. Suzuki 1991 model 25.000 km'de. Arkadaşım bu motora 5.000 Tl istiyor. Bu motorda 4 silindirli olduğu için dikkatimi çekiyor. İllaki pazarlıkla biraz indirilir fiyatı. Resim koymak yada link vermek isterdim ama her hangi bir sitede satış ilanı yok ben gittimde gördüm motoru arkadaşımın dükkanında duruyor. Sizce alınabilirmi bu motor? Ne kadar mantıklı?
HERKEZİN DÜŞÜNCELERİNİ CEVAPLARINI BEKLİYORUM
Reklamlar
-
03 Ağustos 2010, 16:16
artcılı bunla uzun yol yapılmaz perişan oldu ben bı daha kıne artcılı uzun yol dusunmuyorum ama tek kişi gayet süper...
kardeşim nasılsın
sende ozaman erkek arkadaşınla deyilde benim anlattımın gibi tıfıl kısa boylu bir kız buluyorsun sırt çantası gibi arkanda olduğunu bile unutuyorsun
hafta sonu gezi yapıyormuyuz çadırlı madırlı
-
04 Ağustos 2010, 00:46
bluebox adlı üyeden alıntı
kardeşim nasılsın
sende ozaman erkek arkadaşınla deyilde benim anlattımın gibi tıfıl kısa boylu bir kız buluyorsun sırt çantası gibi arkanda olduğunu bile unutuyorsun
hafta sonu gezi yapıyormuyuz çadırlı madırlı
olabılır bızde cadır yok ama kumsalda yatıyoruz ben dıger arkadas lara bıldereyım yapalım bı gezı saroz erıklı olabılırmı katılmak isteyen burdan yazsın ok
-
04 Ağustos 2010, 01:20
arkadaşım ben hasköydeyim erikliyi bildiğine göre orayıda biliyosundur ?
Ama geziye katılamam motorum yok maLesef =(
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:05 ----------
olabılır bızde cadır yok ama kumsalda yatıyoruz
ben dıger arkadas lara bıldereyım yapalım bı gezı saroz erıklı olabılırmı katılmak isteyen burdan yazsın ok
Hasköy'ü biliyormusun? Arkadaşım
-
04 Ağustos 2010, 01:37
schmarık adlı üyeden alıntı
arkadaşım ben hasköydeyim erikliyi bildiğine göre orayıda biliyosundur ?
Ama geziye katılamam motorum yok maLesef =(
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:05 ----------
Hasköy'ü biliyormusun? Arkadaşım
bılmıyorum kardesım
-
04 Ağustos 2010, 08:45
Tüh ya bendeki şansa bak motor olsa bende katılırdım. Erikliye çok yakınım ama işde Çelebiyi geçtikten sonra ana yolda devam ettinizmi Eneze giderken hasköy tam 2 tepenin arasında kalıyo yani yokuştan iniyosun sağda manav gibi bir yer var ilerde sağdada sapak var biri düz anayol çıkıyo diğeride sağ sapıyo orası hasköy ama şansa bak yha =(
-
05 Ağustos 2010, 12:56
Arkadaşlar Saros Erikli gezisini yapmayı düşünüyormusunuz? Belki tanışma fırsatımız olur.
-
05 Ağustos 2010, 14:32
Uploaded with ImageShack.us
-
05 Ağustos 2010, 14:39
Arkadaşlar selam,
Ben de bugün aranıza katıldım sabah motorumu satıp öğlen koştum ninjayı aldım hemen
-
05 Ağustos 2010, 15:39
acun0 adlı üyeden alıntı
Arkadaşım motorun çok güzel ALLAH nazardan kazadan beladan saklasın.
-
05 Ağustos 2010, 20:58
Yazık artçına acıdım şimdi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:48 ----------
Benim bir arkadaşımda 250cc 4 silindirli motor var. Suzuki 1991 model 25.000 km'de. Arkadaşım bu motora 5.000 Tl istiyor. Bu motorda 4 silindirli olduğu için dikkatimi çekiyor. İllaki pazarlıkla biraz indirilir fiyatı. Resim koymak yada link vermek isterdim ama her hangi bir sitede satış ilanı yok ben gittimde gördüm motoru arkadaşımın dükkanında duruyor. Sizce alınabilirmi bu motor? Ne kadar mantıklı?
HERKEZİN DÜŞÜNCELERİNİ CEVAPLARINI BEKLİYORUM
linkini vereyim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...r-makina/detay
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:36 ----------
Bak güzel insan bu kadar yaşlı motorları almak büyük risktir. Kapalı kutu alırsın ilk bakışta güzel gelir bi bakarsın 1000 km sonra yatak sarar bilmem ne olur.
Bence tek artısı 4 silindir oluşu ama eksileri;
19 yaşında makina Allah bilir neler gördü
Çook çokkk nadir bulunan bir model bu yüzden 2. el piyasası "0" ve buna bağlı olarak parça bulmak ve almak zor olur
Satmak istesen 2 senede zor satarsın
Bu dezavantajlara rağmen fiyatı fazla (Bence o fiyatın yarısı anca eder o da temizse)
'92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200
-
05 Ağustos 2010, 23:54
herkeze merhaba hevesle aldğım ninja mı ekipteki herkezin büyük cc ye geçmesinden dolayı ve kafama yatan bir motor bulduğumdan dolayı zararına kısa süreliğine satlığa çıkarıyorum.ilgilenler bi göz atsın yok yok... tel:05425428101 sahibinden ilanı http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29302162/detay ilan şuan pasif ama yeni güncellediğimden
[B][I][COLOR="Red"][CENTER]нєякєѕтєη нızℓı ѕüямєη, уαℓηız ѕüяє¢єğιηιη gαяαηтιѕι∂ιя.[/CENTER][/COLOR][/I][/B]
-
06 Ağustos 2010, 00:13
mertyasartav adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar selam,
Ben de bugün aranıza katıldım sabah motorumu satıp öğlen koştum ninjayı aldım hemen
aramıza hosgeldın kardesım bı tanısma faslı yapcaz kısa zaman içinde senınde katılmanı beklerız saygılar
-
06 Ağustos 2010, 09:40
forewer adlı üyeden alıntı
linkini vereyim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:36 ----------
Bak güzel insan bu kadar yaşlı motorları almak büyük risktir. Kapalı kutu alırsın ilk bakışta güzel gelir bi bakarsın 1000 km sonra yatak sarar bilmem ne olur.
Çook çokkk nadir bulunan bir model bu yüzden 2. el piyasası "0" ve buna bağlı olarak parça bulmak ve almak zor olur
Bu dezavantajlara rağmen fiyatı fazla (Bence o fiyatın yarısı anca eder o da temizse)
Evet arkadaşım haklısın aslında ama adamla konuştum motor 25.000 binde karburatöründe sorun var dedi.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:36 ----------
batuhan55 adlı üyeden alıntı
herkeze merhaba hevesle aldğım ninja mı ekipteki herkezin büyük cc ye geçmesinden dolayı ve kafama yatan bir motor bulduğumdan dolayı zararına kısa süreliğine satlığa çıkarıyorum.ilgilenler bi göz atsın yok yok... tel:05425428101 sahibinden ilanı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29302162/detay ilan şuan pasif ama yeni güncellediğimden
Arkadaşım msnmi versem motorunun resimlerini atarmasın pc masa üstünde
güzel durur
gs.can.7@hotmail.com
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:38 ----------
aramıza hosgeldın kardesım bı tanısma faslı yapcaz kısa zaman içinde senınde katılmanı beklerız saygılar
Arkadaşım geziyi ne zaman ne tarafa yapmayı düşünüyorsunuz? Belki tanışma ihtimalimiz olur tanışırız. Tabi sizde isterseniz ?
-
06 Ağustos 2010, 09:42
saolasın inşallah ilk buluşmaya gelirim, vakit uyarsa neden olmasın?
bir de sizinde motor çok ısınıyor mu? ben dün biraz gazladım, hararet göstergesi hep tam ortada ama motor cayır cayır yanıyor uzun süre tem de hızlı gittim yine de bacaklarım sucuk gibi oldu.
-
06 Ağustos 2010, 11:42
forewer adlı üyeden alıntı
linkini vereyim
Neyse arkadaşım vaz geçtim benim için en uygun olan ninja. Sanada çok teşşekkür ederim. Yardımcı olduğun için.
-
06 Ağustos 2010, 14:38
[/COLOR]
Arkadaşım msnmi versem motorunun resimlerini atarmasın pc masa üstünde
güzel durur
gs.can.7@hotmail.com
anlamadım?
[B][I][COLOR="Red"][CENTER]нєякєѕтєη нızℓı ѕüямєη, уαℓηız ѕüяє¢єğιηιη gαяαηтιѕι∂ιя.[/CENTER][/COLOR][/I][/B]
-
06 Ağustos 2010, 15:10
batuhan55 adlı üyeden alıntı
anlamadım?
senin ninjanın resimlerini atarmısın pc'me koyucam o yüzden istedim
-
06 Ağustos 2010, 19:57
mertyasartav adlı üyeden alıntı
saolasın inşallah ilk buluşmaya gelirim, vakit uyarsa neden olmasın?
bir de sizinde motor çok ısınıyor mu? ben dün biraz gazladım, hararet göstergesi hep tam ortada ama motor cayır cayır yanıyor uzun süre tem de hızlı gittim yine de bacaklarım sucuk gibi oldu.
Gayet normal hele hele bu havalarda
'92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200
-
06 Ağustos 2010, 20:41
Arkadaşlar Saros, Erikli gezisi düşünüyordunuz ne oldu? Vaz mı geçtiniz o istikametten? Ben yakınım oraya sizlerle tanışmak isterim. Tabi sizde isterseniz ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler