slm arkadaslar rodajı tamamladım istanbul zonguldak arası yakıt cok ıdeal geldı bana makına yorucuda degıl cok rahat bı yolculuk gecırdım kısacası size race görünümlü enduro dıyebılırim herkese kazasız sürüşler.
slm arkadaslar rodajı tamamladım istanbul zonguldak arası yakıt cok ıdeal geldı bana makına yorucuda degıl cok rahat bı yolculuk gecırdım kısacası size race görünümlü enduro dıyebılırim herkese kazasız sürüşler.
Herkeze merhaba , motorun ilk 1000 km bakımı geldi fakat bana en yakın kawasaki yetkili servisi 180 km uzakta , dolayısıyla ilk bakım için motoru bana yakın bir japon servisine götürmeyi düşünüyorum (honda , suzuki vb) sizce ilk bakım için bana yakın bu japon servisleri kullanabilirmiyim ilk bakım için ? Yoksa yetkili servise götürmem şartmı ?
Garantisi geçersiz olur sakın öyle bir şey yapma...
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
Merhabalar,
Bu ara 1000km bakımına giden varmı? Servis ücreti ne kadara geldi ve aynı gün geri verdiler mi motoru? Söyleyebilecek olan var mı?
120tl civarı sagdece yag ve yağfilitresi degiştiriyolar başkada bişeyine baktıkları yok bende garantiden düşmesin diye götürdüm birdaha asla servis ve tamirciye gitmem zaten makina sorun cıkartacaksa ilk 5000 cıkardı cıkardı dahada eger fabrikasyon ve malzeme kusuru varsa zaten 5000 i bile bulmaz zaten ole bi kusurda cıkarmadıysa diger cıkacak sorunlar kullanıcıdan kaynaklanır.Herkeze kazasız sürüşler dilerim
slm arkadasım ben 1000km bakımını iki gün önce yaptırdım Z MOTOR da servis ücreti 100 tl ödedim.yag 2 lt.40tl yag fıltresı 25 tl işçilik 35 tl toplamda 100 tl ödedim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:38 ----------
selam kardesım 2 gün önce Z MOTOR 1000 km bakımı yaptırdım 2lt. 40 tl. yag fıltresı 25 tl.işçilik 35 tl alındı toplamda 100 tl ödedim motorun butun aksamları kontrolden gectı yanlız benım bıldıgım ılk bakımda işçilik alınmaz benden aldılar...kazasız sürüşler... burayı bıraz hareketlendırelım...
daha 700deyim benim de bakım zamanı yaklaşıyor
makinayı bırakmaya gerek kalmıyor değil mi? kısa bir işlem olması gerek.
ben cbr125i araba yıkar gibi yıkatıyordum, yıkama işini nasıl yapıyorsunuz
arkadaşlar selamlar. ben de aranıza katılmak üzereyim. linkini verdiğim motorla ilgleniyorum:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...nda-ful/detay?
yukarıda alıntı olarak verdiğim erdal67 rumuzlu arkadaşın motoru olabilir mi bu? 2009-3200km-8750tl fiyat-siyah. bu kadar tesadüf olamaz herhalde?
motor ekıpmanlarıyla bırlıkte cok ıyı fıat bence yetkılı servıste espert yaptır gönül rahatlıyla al bence
Burdakilerle karşılaştırabilirsin.
http://www.spritmonitor.de/en/detail/343791.html
arkadaşlar bu makina bu aralar favorim oldu büyük bir ihtimal yüksek cclere geçmeden önce alacağım bunu. kafama takılan birşey var ve cevabını bulamadım 2010 modellerin gösterge panelleri dijital mi yoksa eskisi gibi mi?
arkadaşın ninja ile biraz bastırdık. yakıt ölçmek için er 6 n den kat kat çok yaktı. 250 lik er 6n bir lt ile 25 giitti 250 lik bir lt ile17 km gitti. sürat 140 150 civarı
gösterge panali analog arkadaşım
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
bugun z-moto'da 1000 bakımı yaptırdım.
100 tl ücret ödedim.
bir sonraki bakım 5000'de.
selam arkadaslar benzın ışıgı yandık tan sonra motor kac km yol yapıyo aranızda deneyen varmı ????
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)