arkadaşlar ankaradayım temiz km 5000 aşmamış ninja arıyorum 05078849448
Foruma girmeyeli baya sakinleşmiş Zehiri atalım bakalım
2013 NİNJA 250R
Arkadaşlar ninja 250r ımı satıyorum sahibinden no:333959825
Daha büyük ninjalardan devam etmeyi planlıyorum
Motosikletimde kullandığım hasarsız orjinal r&g koruma takozlarımı ,italyan orjinal MIVV egsozumu ve k&n hava filtremi de uygun fiyattan vereceğim
merhaba arkadaşlar şu ilandaki https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...29306075/detay motosikleti almayı düşünüyorum öğrenciyim bana ne sorunları çıkarabilir kullanım ve satımda (2yıl felan kullanmayı düşünüyorum) ve adanada bildiginiz gösterebilecegim usta varmıdır
Sıfır ya da çıkma 2011 Ninja 250R için sağ ve sol gidon arıyorum.
Arkadaşlar merhaba, 2008 model ninja 250r için lastik düşünüyorum. fiyatlar nedir? bir de göstergeler çalışmıyor. aldığım sahibi tekerin yanında bir parça var dedi onu değiştir çalışır dedi o parça nedir? birde vites değiştirme ayak pedalı fiyatı nedir ?
Yok mu artık forum da Ninja cı
Arkadaşlar motor koruma takozu bulamıyorum kolay kolay bulduklarım da pahalı oluyor, herhangi bir koruma takozu uyar mı buna ?
Ninjacı pek kalmamış gibi görünüyor kendimi yanlız hissediyorum Hala alınır mı 2012-2013 model 30-40bin arası ne sıkıntı çıkar motor performans verir mi?
Temizini alırsan hiçbir sıkıntı çıkmaz,bu tüm motorlar için geçerlidir. Şuan cbr650f e biniyor olsamda,250 cc ye geçmeyi düşünürsem aklımdaki motorlardan birisidir. Daha önce 1 sene kullandım,çok memnun kaldım ...
Temiz olup olmadığını nasıl anlayacağim sıkıntı orda. Hiç çevrem yok...
Sağlam düzgün bi ustaya götürüp expertiz yaptır,onay verirse alırsın
İyi forumlar arkadaşlar. Ben yaklaşık 2 ay önce 2011 Model Kawasaki Ninja 250R aldım 30.000km. 3000km yol yaptım şehiriçi ve uzun yola çıktım. Motorun yürüründe, çalışmasında hiçbir sorun yok. Performansı da çok iyi geldi bana. Uzun yolda 170'i gördüm. Rüzgardan dolayı pek fazla basamadım. Benim kafamı kurcalayan birkaç sorum var. Bu ilk motorum ve alırken biraz pahalıya aldım sanırım. 16500 TL'ye aldım. Piyasası ne durumda hiç bilmiyorum. Sitelere baktığım zaman 13000-15.000 TL arası fiyatlar görüyorum. Motorun herşeyi orjinal. Ekstrası, hasar kaydı yok. Grenajlarında çok küçük bir kaç çizik var. Sizce bu motora binmeye devam edeyim mi? Yoksa elden çıkartıp yüksek model ve düşük km motor alayım mı?
Bin keyfini çıkar. Ekstradan zarar etmeye ve elindekinden olmaya ne gerek var?
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)