Motorumu satıyorum arkadaşlar.
İlgilenenler için.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2542586/detay/
Motorumu satıyorum arkadaşlar.
İlgilenenler için.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2542586/detay/
1001 masraf yapıpta bir türlü binmeye vakit bulamadığım motorumu satıyorum arkadaşlar sahibinden ilan no234209187
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:56 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...34209187/detay İlan yayına girdi arkadaşlar yeni sahibine hayırlı olsun diyelim
merhaba arkadaşlar, şu far patlama olayı geldi başıma(kısa far) geceleri uzunlarla gidiyorum sıkıntı büyük çok küfür yiyorumdur kesin
neyse bu far lambasını nereden alabilirim? ne almam gerekir? fiyatlar? kendim değiştirebilir miyim?
şimdiden teşekkürler.
NİNJA'NIN SON POZU YENİ SAHIBINE HAYIRLI OLSUN TERTEMIZ MOTOR ALDI
Merhaba arkadaşlar. Geçen hafta kazalı ninja250r aldım. Yapılması gereken bazı problemleri var mesela ön teker içe çökmüş 1-2 cm. Direksiyon yamuk biraz birkaç ufak tefek daha problem var Ankara'da güvenilir kawasakiden anlayan bildiğiniz usta var mıdır? Gidonu kendim alıp yapabilirim ama internetten alabileceği biter bulamıyorum bulsamda orijinali gibi değil cbr250 tipi direksiyonlar çıkıyor genelde bunlarda takılabilirmi? Diğer sayfada hava filtresi 35 tl demişsiniz ben 60tl den uygun biyer bulamadım. Kawasaki parçalarının satıldığı adres veya site verebilirmisiniz
Üzülerek olsa da motorsikletimi satıyorum. Şimdiden hayırlı olsun...
215658297/detay/http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5658297/detay/
arkadaşlar mrb elinde egzoz muhafaza alt demiri ve far altı plastiği olan var mı...
Cbr 250 Kullanıcısıyım Çift Silindir Bir Motor Almak İstiyorum Bütce Olarak Ve Kalite Olarak Şuan En Mantıklısı Ninja 250R Görünüyor Depo Göstergesi Yokms Nası Dikkat Ediyosunuz Yada Başka Bi Şekilde Yaptıran Vs Varmı Tavsiyeleriniz Nelerdir Sizce Almalımıym İçinizden Konu İle ilgili Ve Ninja İle İlgili Düşüncelerinizi Alayım
Herkeze merhabalar bende ninja alıp aranıza yeni katıldım 11.500 Km de ful orjinal ne kadara almışımdır sizce varmı bi tahmini olan ? Motorun durumu çok iyi satmaya kalksam ne kadar eder
arkadaşlar merhabalar, forum bende yeni katıldım. ilk motorumu kawasaki ninja ile yapmak istiyorum. motorlara bakmaya başladım, ekipmanlarım tamam sadece mont kaldı. bu motor hakkında almam gereken bir uyarı var mıdır? kilometresi, yılında neler önemli bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.
tekerleriniz düz bassın
Arkadaşlar eşe dosta gitcek ninjasını satmak isteyen varsa mesaj atabilir bana..
Meraba Kardeşim. Öncelikle ninja seçtiğin için tebrik ederim güzel seçim güzel makina. Ben alırken şunlara dikat ettim km sinin fazla yüksek olmamasına Bide tramerine kazasına İstanbulda hiç temizini bulamadım ilandaki bütün yeşil motorlara baktım istanbulda hepsi eksikti gittim bursadan orjinal bi tane az kulanılmış makina buldum. Güzel temiz motor bulmak inin gerçekten çok zor sadece 600,700 Yol parası çıktı motor arasıya
Merhaba arkadaşlar teknik bi konuda yardımınıza ihtiyacım var. arka çamurluğu çıkardım. katlanır plaka taktım. Sorunum şu: arka stop lambasının altında boşluklar oluştu. hem kötü görünüyor hem de ordan içeriye çamur su vs herşey giriyor. zaman zaman o sular koltuğun altındaki bagaja kadar ilerliyor. bu boşluklara bir çözüm var mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:06 ----------
şu boşluklar
2012 Model kawasaki ninja 250r la aranıza yeni katıldım , ilk sormak istediğim soru bu motora hangi lastiği taktırayım üstünde orjinal lastikler var cidden arka frene dokunmamla lastiği kitlemesi bi oluyor tavsiyelerinizi bekliyorum..
Merhaba arkadaşlar kawasaki 250 r 2012 model alma arefesindeyim aklıma takılan bi şey var olaki parça sorunumuz oldu tedarik etmede sıkıntı yasayabilirmiyiz konu hakkinda bilgi seviyenin sevinirim
Hangi parçaya ihtiyacın olduğuyla ilgili dostum. Standart bakımlarında yağ filtresi hava filtresi buji fren balataları vs. değişiyor, bunun yanında ampuller patlayabilir, vidalar düşebilir. Bu parçaları bulmakta zorlanmazsın. Hem de pahalı değildir. Ama Allah göstermesin bi yan yatma sonucu vites kolunu kırarsan, bulması zor bir parçadır. bulursan da aliexpressten falan alıyosun ucuz olmuyor genelde.
Far ampulünü kendisi değiştiren var mı ? bilgi verebilirmi varsa ? çok mu zahmetli olur.?
Temiz bi ninja bulmak için ne kadarı gözden çıkarmalıyım
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)