Maşallah. Abi ben yeşil ninja severim ama siyah da güzel. Siyahın sağ grenajina büyük bir Monster çıkartması çok güzel gider bence. Sence nasıl olur ?
Maşallah. Abi ben yeşil ninja severim ama siyah da güzel. Siyahın sağ grenajina büyük bir Monster çıkartması çok güzel gider bence. Sence nasıl olur ?
Güzel olur ama ben sticker sevmiyorum alpinestars pantolon almıştım bir tek o sticker var
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:07 ----------
bu arada motorum satılık aceleniz yoksa bir kaç ay sonra fiyat düşer
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2463977/detay/
Hayırlı satışlar abi. Yalnız alpinestars sticker çok güzel gitmiş on çamurluğa 😉
Alpinestars bahane ay yıldız şahane olmuş hocam
Alıntı yapmak istediğin mesajın sağ alt köşesindeki alıntı butonuna tıklayabilirsin. Umarım bir an önce hayallerine kavuşursun
Serdal ağabeeeyyy, gördün iki ninjacı foruma girmiş hemen fotolar fotolar Hayırlı satışlar alıcı çıkar inşallah
Beyler bana kalırsa Kawasaki yeşil olur Yine herkesin kararı kendine tabi
Motorunuz hayırlı olsun güle güle kullanın
--------------------------------------
Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.
ferhat kawa tamam yeşil olurda abi ninja250r yeşili bana kurbağa gibi geliyo
bazı modellerin yeşili daha güzel
Herkezin zevki başka tabi
Arkadaşlar motul 5100 düşünüyorum yağ için sizin önerdiğiniz başka birşey varmı
Yağ filitresi her yağ değişiminde değişmeli mi
3000 binde bir değiştirmeyi düşünüyorum yağı
Suzuki AN125 47000Km,Sym Gts 250ievo 4000km,CBR 125 6500Km, ,Kawasaki Ninja 250R 14000km
Yamaha Xmax250 ABS 7000km, KTM Duke 200 ABS 3100km Yamaha Xmax250 8000km, Xj6n 18000km Xmax 250 Yollarda..
Bi sevda ile o haltı bende yendim..O kadar sayfa mesajı tek tek okudum .. Sonrasında farketttimki bu adamlar yanıbaşımdaymışş ccman dediğin oktay abi emekliye ayrıldı motora binmiyo şuan için.. hemen hemen her akşam takılıoruz uğur'u bende tanımıyorum ama geçen gün sayfamda 2011 beyaz ninjasını paylaştım felaket bişiiimişş mesela.. isteyenler you tube'a 06 UB 455 CORLU yazıp ninja reklamı nasıl olur görebilir
Almayı düşünen arkadaşlar için ;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5409799/detay/
Yeni takılan lastikleri ve temizliğini gözönünde bulundurunca fiyatı iyi.
Ulan yok ki cebimizde paramız bir de ninja tadına bakalım.
Serdal abi Erman xj6'ya geçiyor r25'i sattı, ben de cc küçülteceğim herhalde ybr vs
Slm@ arkadaşlar nabüsünüz bea
Nincaaaacılar. Kendinize iyi bakin tekeriniz düz bassın ;)
Yihuuuuu ne yaptın be abi Ducati mi bu 1000 TL tutsun bakımı
Şahsen ben milletin ucuz diye övdüğü Honda servisine bile gitmediğim için bu rakamlar beni bağlamıyor. Giderim ne ihtiyacı varsa en iyisinden alıp taktırırım. Her bakımda hava filtresi, yağ filtresi, buji, ön arka balata değiştiren servis elemanlarına inat, ilk arka balatamı 21.binde değiştim, hava filtresi ise 11bin km. oldu, kitapçık 15bin götürür diyor. EBC denemek için ön balata çok iyi durumda olduğu halde değiştim sırf farkını göreyim diye.
Zincir dişli masraf ama 250r kaç baklalı hangi zinciri kullanıyor ki ? Çok özel bir şey almadıysan Did zincir ve dişlilerin 400 TL'yi geçmemesi lazım.
Ben yetkili servislerle yollarımı ayırdığım için bu fiyatlar beni bağlamıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:04 ----------
Yanlış anlama abi malını kötülemek veya seni kazıklamışlar demeye getirmiyorum ama ben herhangi bir motosikletin periyodik bakımına (kaldı ki 250cc) bu kadar para verirsem ne anlamı kaldı küçük cc kullanmamın ? Zincir dişli büyük masraf genelde alıcılar hiç hesaplamaz ama ilandaki motor çok temiz ve zincir dişli seti bir kez değişmiş
Yanlış anlayacak bişe yok benim motoru satmak için acelem yok zamanı gelince 10bine bile veririm hiç önemli değil yeni sezonu bekliyorum r6yada binrr inşallah
dişli zincir fiyatını yanlış yazmıştım iş işten geçti duzeltemedim nasıl olsa duzeltecek vatandaş çok forumda
Tanımadığın adamın motoruna kefil olma ben kendi motoruma yarın problem çıkarmaz diyemiyorum
Vallahi Serdal abi piyasa durgun, bakımını geçen hafta yaptırdım zincir dişli hava filtresi balata değiştirmeden 10bin km. sürülür masrafı yok, ama alıcı yok, zararına da satmak istemiyorum elden çıkarılacak makine değil.
Yeni sezonda r6 veya 1000rr mı Biraz hızlı gitmiyor muyuz
Diğer ilanlara nispeten motor temiz kullanıldığından ve açıklamaları düzgün ve tutarlı olduğundan foruma yazdım,alıcı olan bir kaç arkadaş vardı temiz arayan, yoksa bir kefillik yok
Not : Bu hafta da yalan ettin bizi Inazuma test ettirecektim sana.
--------------------------------------
Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.
As abi hoşgeldin nerlerdesin abi valla özledim senin mesajları r6 yakıyor 😱😍😍
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)