Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
02 Nisan 2015, 00:28
Arkadaşlar bu ilandaki motor benim eski motorum yaklaşık 5 ay önce sattıgımda 14.000km deydi.
Motor full boyalıdır ilanda yazdıgı gibi değildir. Ben bizzat custom color da boyattım.
Grenajlar onarıldı kafa - yan kırıktı.
Sağ ayaklık kırıldı aleminyum kaynak ve boya yapıldı sağlam ve gözükmüyor.
Sağ gidon eğildi sanayide düzeltildi.
Üstünde two brothers egzoz vardı çıkartmışlar.
Motorla 5-6 defa yan yatmam oldu.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-2011-de-nesli-tukenen-beyaz-ninja-207145849/detay
Reklamlar
-
02 Nisan 2015, 00:35
Ey ruuhhh, geldiysen 3 kez tıklat, bu ne yahu 1 ay olmuş foruma yazan yok, nerde bu Ninja'cılar ? Neyse ben sorularımı sorayım, cevabın kimden geleceğini az çok tahmin edebiliyorum, neyse.
1-)Şimdi bu grenajı pahalı arkadaşa koruma takozu takılıyor mu ? Orjinal yerine, universal olarak satılan takozlardan takılabilir mi ? Grenajın takoz genişliğinde delinmesi mi gerekiyor, yoksa aradan vidalama mümkün mü ?
2-) Genelde egsoz bağlantı kısmı hep paslı görüyorum. Sadece yağmur altında bırakmanın böyle bir kötü görüntüye sebep vermesi yeterli mi ?
3-) Amortisör keçelerini patlatan arkadaşlar, tek teker sevdalısı mı, yoksa hassas bir ayarı olduğu için memleketin girdili çıktılı yollarında zorluk mu çekiyor ?
Bu soruları sormak için biraz geç kalmış olabilirim Bir iki sene kadar
-
03 Nisan 2015, 17:44
@sokullu ben motorumu 2013 5.ayda sıfır aldım
karenaj fiyatı sadece sol yan karenaj 800küsür koruma takozu takabilirsin delmeye gerek yok
16000 küsür km oldu ne pas var nede birşeyi tık demedi daha
amortisör keçesi filan bir problem yapmadı şimdiye kadar keçesi bozulan nasıl kullanılır bilmem araziye çıkıyor galiba
sende cbr250 yokmu napcan ninjayı çok birşey farketmez ama cbr250 tokatlamak istersen aayrı Ben sıkıldım artık ninjadan bakalım nasip
-
04 Nisan 2015, 21:14
Karalı adlı üyeden alıntı
@sokullu ben motorumu 2013 5.ayda sıfır aldım
karenaj fiyatı sadece sol yan karenaj 800küsür koruma takozu takabilirsin delmeye gerek yok
16000 küsür km oldu ne pas var nede birşeyi tık demedi daha
amortisör keçesi filan bir problem yapmadı şimdiye kadar keçesi bozulan nasıl kullanılır bilmem araziye çıkıyor galiba
sende cbr250 yokmu napcan ninjayı çok birşey farketmez ama cbr250 tokatlamak istersen aayrı
Ben sıkıldım artık ninjadan bakalım nasip
Sağolasın son samuray
İki binli yıllarda bu kadar popüler olmuş bir motorun, şu an tarihi eser muamelesi görmesini anlamlandıramadığım için, arada girip bir şeyler yazıp konuyu canlı tutmak istiyorum. Egzantrik gergisinde sorun yaşanyalar olmuş ilk sayfalarda mesela ? Sizde bir salınım oldu mu, veya farkedebildiğiniz bir ses ?
Cbr 250 mantık evliliği, alet inada bindi yakmıyor. Ama tabi lise aşkı da unutulmaz Allah'a şükür kimseyi tokatlamak,delmek gibi bir hırsım olmadı, evimden işe,işten okula giderken zevk alayım istiyorum hepsi bu.
Ninjadan sıkıldın demek, önümüzdeki aylarda özelden rahatsız ederim seni (numaran kayıtlı abi).
-
07 Nisan 2015, 21:31
selam beyler.. hava filtresi ve buji değiştiricem bu ay içerisinde bunların en kalitelisi nelerdir bilgisi olan var mı ? ayrıca bir sıkıntım var.. gerçi sıkıntımıdır bılmıyorum .. Bu ninja 140.. en baba 150 km hız ı geçmiyor sizce nedendir ? bilgisi olan yazarsa cok sevınırım :/
-
07 Nisan 2015, 22:10
chet adlı üyeden alıntı
selam beyler.. hava filtresi ve buji değiştiricem bu ay içerisinde bunların en kalitelisi nelerdir bilgisi olan var mı ? ayrıca bir sıkıntım var.. gerçi sıkıntımıdır bılmıyorum .. Bu ninja 140.. en baba 150 km hız ı geçmiyor sizce nedendir ? bilgisi olan yazarsa cok sevınırım :/
hava filtresi k&n veya bmc buji ngk 150km/h kalmasının bir çok sebebi olabilir yol rüzgar veya hava filtresi buji vs...
-
07 Nisan 2015, 23:35
hava filtresi k&n veya bmc buji ngk 150km/h kalmasının bir çok sebebi olabilir yol rüzgar veya hava filtresi buji vs...
karalı pekı senn topspeed nedır ? ayrıca ne devırde kullanıyosun uzun yolda veya duz yolda yada hız yaparken dıyım ? sureklı redlıne mı ?
-
10 Nisan 2015, 15:03
Sokollu adlı üyeden alıntı
Sağolasın son samuray
İki binli yıllarda bu kadar popüler olmuş bir motorun, şu an tarihi eser muamelesi görmesini anlamlandıramadığım için, arada girip bir şeyler yazıp konuyu canlı tutmak istiyorum. Egzantrik gergisinde sorun yaşanyalar olmuş ilk sayfalarda mesela ? Sizde bir salınım oldu mu, veya farkedebildiğiniz bir ses ?
Cbr 250 mantık evliliği, alet inada bindi yakmıyor. Ama tabi lise aşkı da unutulmaz
Allah'a şükür kimseyi tokatlamak,delmek gibi bir hırsım olmadı, evimden işe,işten okula giderken zevk alayım istiyorum hepsi bu.
Ninjadan sıkıldın demek, önümüzdeki aylarda özelden rahatsız ederim seni (numaran kayıtlı abi).
Tarihi eser muamelesi gördüğü fikrini nereden çıkardın? Geçen hafta zmotoda biri vardı 250sl abs amalmıştı benimkini görünce bu kaçlık diye soruyordu daha güzelmiş dedi forumda yazılmıyor diye böyle düşündün galiba
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:56 ----------
chet adlı üyeden alıntı
karalı pekı senn topspeed nedır ? ayrıca ne devırde kullanıyosun uzun yolda veya duz yolda yada hız yaparken dıyım ? sureklı redlıne mı ?
Bu pazar arkadaşlarla temden uçmak dere yaptık 12bin devirin üstüne çıkamadım 160da kaldı alet 170 görmüştüm geçen yıl artcılı 185 yapmışım artcınin yalancısıyım kamera aldığım îçin artık daha sağlıklı topspeed yapabilirim; )
"Tecrube, limitlerini bilmektir"
-
10 Nisan 2015, 17:07
Bmc ya da kn artı iridyum buji artı 1500liralık akrep senin işi görür abi
-
10 Nisan 2015, 18:52
Yok birader alet gidecek'de rüzgar bırakmıyor.
-
11 Nisan 2015, 00:28
Tarihi eser muamelesi gördüğü fikrini nereden çıkardın? Geçen hafta zmotoda biri vardı 250sl abs amalmıştı benimkini görünce bu kaçlık diye soruyordu daha güzelmiş dedi
forumda yazılmıyor diye böyle düşündün galiba
[COLOR="Silver"]
Gerek trafikte olsun, gerek motorcu muhabbetlerinde olsun bahsi geçmiyor fazla eski rakibi Cbr ve yeni r25 kadar. Ayrıca "eski kasa" olarak kaldı, sonuçta çift far olan versiyonu TR'e gelmeyecek, ve sıfırı üretilmeyen bir makine. Nasıl tek farlı Cbr eski kasa oluyorsa. Yedek parça ve yakıt konusundaki dezavantajı yüzünden ne yazık ki Ducati muamelesi görüyor. Z250- 250 SL modellerinin Ninja kategorisinde olması, insanları karşılaştırma yaparken ister istemez ölçütü eski kasa veya Ninja 300 olarak almalarına neden oldu. Ayrıca itiraf etmek gerekir ki, bu sınıfta r25 oyunu zorlarken, bu makinenin satış fiyatı alıcısının bütçe bandında yerini bulamıyor gibi, sıfır pulsar,ikinci el hyo,ikinci el eski/yeni kasa cbr,sıfır ktm ,sıfır inazuma, sıfır r25 gibi artan fiyat listesi çıkarsak Ninja h250 burda ne tarafta kalır bilemem
Son hızdan, egsozdan,iridyum bujiden ziyade devir-tork ilişkisi, vites geçişleri ve titreşimsiz,sessiz motor şanzımanı benim için kriter.
-
13 Nisan 2015, 16:38
Var bi yaramazlık .. düğünden sonra ilk işim servise götürmek olacak... zamanında takılmış çakma bi egsozun etkileri diye tahmin ediyorum.. tabiii filtre ve bujilere de bi el atıcam bu hafta ..İnş düzelir durum.. Cevaplar için teşekkürler ;)
-
15 Nisan 2015, 12:25
Selam beyler bunu nerede yaptirabilirim ıstanbulda tavsiyeniz varmı
https://youtu.be/ZtOJs-v__2w
-
15 Nisan 2015, 13:09
-
15 Nisan 2015, 13:15
atillatopal9 adlı üyeden alıntı
Ben olsam almam makineye tecavüz edilmiş sanki birde km düşündürücü
-
15 Nisan 2015, 14:15
Ben olsam almam makineye tecavüz edilmiş sanki birde km düşündürücü
banada öyle geldi açıkcası o yüzden mesaj bile at amadan buraya yazdım
-
17 Nisan 2015, 12:41
BENİMKİNDE MEVCUT ;) KENDİN YAPABİLİRSİN ..LİNK ATARIM BİRAZDAN
http://www.n11.com/f1-formula-arka-c...FczJtAod43MA-g
ORJİNAL DEĞİL AMA BEDAVA GİBİ BİR PARAYA DENEYEBİLİRİSN.. BEĞENMESSEN AT GİTSİN
-
17 Nisan 2015, 14:53
-
21 Nisan 2015, 21:30
foto yüklemeyi bilsem biraz hareketlendirebilrdik konuyu... harbiden eski model gibi olduk böle :p
-
22 Nisan 2015, 18:11
@chet boşver tadını çıkar taze .oka sinek çok konarmış çakarlarımızda geldi yarın montaja gideceğim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)
Bu Konudaki Etiketler