iyi hadi hayırlısı bakalım
iyi hadi hayırlısı bakalım
slm arkadaşlar ninjamı aldım we sizlerden rodaj , ilk dikkat edilmesi gerekenlerin neler olduğu hakkında bilgi wermenizi istiyecekdim .
hayırlı olsun kardeş allah kaza bela vermesin ilk 1000 e kadar deviri 6000 i geçirme bakımını yaptır 1600 km ye kadarda fazla sıkıştırma yolun açık olsun
teşşekkür ediyorum
motosiklet fiyatı hariç 70 tl notere, 134 tl trafik sigortasına verim. bende siyah bakıyordum. siyahın daha ağır bir görüntüsü var, ancak yeşil motoru daha da güzel gösteriyor. ikisini yanyana koyup bakma imkanı bulabilirsen farkı anlarsın.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:04 ----------
teşşekkür ediyorum. inşallah darısı senin de başına
eywallah kardeşm sağolasın
şaka mı kawa hayasung u yer bitirir.
furkan kardeş motorunu uzunyusufta kardeşler garajında gördüm güle güle kullan fiyat nekadara mall oldu kardeş
hayırlı olsun furkan, daha cok paylaşım yapar'mısın bu motorun kullanıcısı az, konforu performansı, frenleri, kontrolu hızlanması vs. nasıl. Bu motoru almak için para biriktiriyorum ve fikrimi değiştirmek istemiyorum biraz olumlu yazılar iyi olacaktır.
bu arada kavacıktaki motoru mu aldın?
slm arkadaşlar bende ninja arıyorum şöle 7500 az kilometre yapmış bulamazmıyız
slmlar.
eski motorum 250 idi.
140 tan fazla lastik takma.
250 nin sahip olduğu jant max 140 lik lastik takmaya izin verir.
benim gibi gidip metzeller m3 160 ta takarsin fakat lastik janta büyük geldiği için bonbe yapar. o zaman virajda anlıyosun japon mühendislerin niye 130 luk lastik taktığını
ha ben motoru hiç yatırmadan kullancam diosan 150 değil 160 tak derim.
ama virajda düşünce attığın havanın bi kıymeti kalmıyo söliim
arkadaşlar yok mu hiç ninja 250 motorunu satan
siyah olanını geçen hafta çarşamba aldım, 2010 modelde egzozun siyah olması ayrı şık olmuş.
cbr 125im vardı, büyüklük olarak epey farkları var.
ilk gün 40tl lik 97 oktan benzin doldurdum, şuan 180 kmdeyim ve benzin ışığı yandı. yine benzin aldım.
ilk izlenimlerim; ilk 800 km'de 4bin deviri geçmemek demek maksimum 40 50 km/h yapmak demek ki bu büyük bir sıkıntı.
benzin göstergesinin olmaması oldukça ilginç, sadece bitince ışık yanıyor.
makinada jigle yok ayrıca bagajı da yok.
şimdilik scooter gibi dolaşıyorum, güzel rodaj yapmak şart
Geçenlerde Antalyadaki bayide baktım motora, bayi yan çanta takılabildiğini söyledi doğru mu arkadaşlar, ben hep uzun yol yapacağım bu motorla...
112ciyiz
40 lıralık benzın yaklasık 11 lıtre benzın demek cok yakmıyormu ayrıca enjeksıyon lu olarak bılıryorum ama40tl lik 97 oktan benzin doldurdum, şuan 180 kmdeyim
ermandem bende motoru alalı 1 ay kadar oldu 95 oktan benzin kullanmamı söylediler servisten 97oktanın bir zararı olmasın.yigido motor sıfır olunca ilkbaşlarda biraz fazla yakıyor enjeksiyonlu ve 33 hp
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:54 ----------
birde 4000 devri geçmeden kullandını yazmışın yüksek viteste yürümezki motor sagır alıştırma max 5000. 7000 devir arası kullan bir sorun olmaz mümkün oldugunca bayır aşagı motoru komprasöre bindirme
Merhabalar , dün itibari ile 2010 ninja sahibi oldum , motoru 0 km antalya nebioğullarından 5500 euro'ya aldım , antalya - alanya arası yaklaşık 150 km durmadan kullandım ve rahatlıkla söyleyebilirim'ki ; alet her kuruşu sonuna kadar hakediyor !!! Rodajda olmasına rağmen 250 cc'de bu kadar seri bir alet görmedim ! Herkeze kazasız belasız sürüşler dilerim.
hayırlı olsun kardeş çok güzel bir secim yapmışsın bende cok memnunum motorumdan
Arkadaşlar slm.. Tayinim çıktığı ve yakın zamanda Ankara'dan taşınacağım için motorumu satıyorum.. İşte bizim kara kız;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...ari-olan/detay
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)