Abi ne kanunisi
Geçenlerde birisine şahit oldum izmitte Cocuk motoru gördü ( Siyah ST Kauni )
"Ulan ben de bişi sanmıstım ; Kanuniymiş" demez mi
Ben soranan Gururla ; Hyosung Diyorum
Abi ne kanunisi
Geçenlerde birisine şahit oldum izmitte Cocuk motoru gördü ( Siyah ST Kauni )
"Ulan ben de bişi sanmıstım ; Kanuniymiş" demez mi
Ben soranan Gururla ; Hyosung Diyorum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Ya arkadaşlar bu motosikletin 2. eli hala piyasaya düşmedi sanırım yoksa ben mi göremiyorum, sahibindende de yok. Var mı satılık ninja bilen duyan ?
linki veriyorum bi bak sordugun bunlar heralde
http://www.sahibinden.com/search.php?a=8&&b[search]=kawasaki&b[page]=1&b[sort_field]=date_first_activated&b[sort_order]=desc&c2=89423&c=89423&sGaleri=1
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:18 ----------
link yanlıs oldu düzelttım
http://www.sahibinden.com/16500km_20...XQQdisplayitem
@ Yesschim;
Var 3-5 tane
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Ninja daha doğrusu kawasaki iyi güzel hoş başarılı ama yatırım maliyeti yüksek...
Sex Speed Money...
arkadaşlar bir sorum olacak. motor malum racing model(motor kısmı kapalı ) sorum şu, ön tekerin arka tarafından çabucak pislik dolmuyor mu içeri? ızgara gibi birşey koymamışlar da...
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
ya arkadaşlar bir türlü karar vermiyorum 4000 tl ye hyo var 2006 siyah 6750ye kawa var 2008 yeşil sizce hangisi artıları eksileri ne bi zahmet yardımcı olursanız sevınırım...
herkese iyi gunler,
1,83m. boy 85kg. rahat edermi bu makinanın üzerinde.
syg
arkadaşlar ufak bir kaza yaptım,
kafa grenajı çatladı,
bir de far kısmı çatladı...
sizce ne kadar tutar acaba?
osmaniyeli,dostum sağol...
bende bişey yok da çok moralim bozuldu yahu...
gecmiş olsun arkadaşım gırenaj lı motorların cogu kırık catlak vs gidip de kolay kolay kımse almaz nden cünkü bunu iyi kaportacıya götürürler catlak kırık olan yrini yapıştırlar sonra bir macun bir boya orjinalinin tıpkısı olur kafani yorma sen bile fark edemenlamba sinyaller haric birde arkadaım ben senin motordan almayı düşünüyorum ne dersin motoru biraz anlatırmısın bana hyo ilı kawa rasında krarasız kaldım birde son sürat ne yapıyor bu makina titreşim kac kmden sonra başlıyor beni aydınlatırsan cok sevinirim tekrar gecmiş olsun...
arkadaşlar bu motorun yedek parça fiyatları nasıldır bir fikriniz varmı
iyi akşamlar... 2010 u çıkmış galiba sonunda Türkiyede de.hyosungdan artısı eksisi nedir? kullanan veya kullanmış arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.hyo gt250r ile ninja 250 arasında kaldım fiyat olarak hyo agır basyo ama kawa nında adı var.anlıyacagınız bilgilerinize çok ihtiyacım var.
selam arkadaşlar şimdi diyoruzki 250 cc liği atlayıp 600 cc lik motora binen delikanlılar var diyoruzda 250 cc motorlarında fiyatlarını birazdüşürmeleri gerekiyo 600 cc fiyatına 250 cc motor satılıyo zaten türkiyedeki arkadaşlar paralarını zor zar biriktirip bişeyler yapıyo 250 lik alacağına 600 lük alıyo adam zxr 250 cc motor bugün 11 235 tl 2. eli 8-9 bin lira 11 e cbr 600 rr alınır saçma sapan fiyatlar bu konuda çok dertliyim yazmak istedim
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)