wodka, Daha önce kawasaki kullanıp z-moto dan dolayı mağdur mu oldun? Sorum da art niyet aramayın merak ettim.
wodka, Daha önce kawasaki kullanıp z-moto dan dolayı mağdur mu oldun? Sorum da art niyet aramayın merak ettim.
[I]Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir...[/I]
Arthas :Abi bana sormamışsın ama tanıdığım kawa kullanan bi kişi var ,10 ay felan oldu, Z750 aldı sıfır, aldı alalı serviste motoru ,aküyü şarj eden bi parça varmış bi onu getirtemediler, çocuk ne zaman yola çıksa yolda kaldı koskoca Z750 ile ,eminim kronik bi problem değildir o motorla ilgilidir ama, o parçanında gelmemesi üzücü tabii, yav çıksa servisten bana sözü var bi tur atacam bi türlü binemedik şuna yaa
bu arada servisin dandikliğide olabilir tabi
yav bana bindirmemek için serviste diyor olabilirmiiolamaz tabii
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
şahsıma olmadı ama kuzenimin zx6 sından biliorum...ve diger bir çook motorcu dostumun sikayetlerinden...buraya sırayalabilirim aslında z-motorun bu işi nekadar amatörce yaptıgını...kawasaki türkiyede hak ettigi yeri zmoto sayesinde bulamadıgnı tekrar söyleyeblirm...
hm sen şimdi hiç kawasakin olmadı onun için yorum yapma die bir yorumda yapabilirsin..
10 ay
ben olsam şimdiye kadar 50 yere şikayet edip mahkeye tazminat davası açmışım..wella ii sabretmiş
[FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::
Yanlış anlama diye belirtmeme rağmen sen yine yanlış anlamışsın. Ben sorumun cevabını aldım zaten.
[I]Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir...[/I]
bence gelse bile janti nin dediği gibi..
10.000 den aşagı olmaz... güzel alet yapmışlar
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
Gelsin, gelsin, gelsin. Bakalım ve alalım.
Kawasaki ye mail attım. Bakalım ne cevap gelecek. Cevap geldiğinde sizlerle paylaşacağım.
----
Merhaba Özgür bey,
Tarafımıza göndermiş olduğunuz emaile istinaden, öncelikle Kawasaki 'ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Belirttiğiniz model Ninja 250R modeli Türkiye'ye gelecektir. Ancak geliş tarihi Mayıs aylarında olacaktır. Fiyatı henüz belirtilmemiştir. En kısa sürede bütün bilgilere web sitemiz güncellendikten sonra ulaşabilirsiniz. İyi çalışmalar dileriz.
Burçin GENÇ
Z-Moto Motorlu Araçlar A.Ş.
Bağdat cad. Sağlık Apt. No:8/1
Kızıltoprak / İstanbul
Tel: +90 216 449 34 20 ext:14
Fax:+90 216 449 22 77
www.kawasaki.com.tr
Z-Moto A.Ş. Bir HABAŞ kuruluşudur.
Z-Moto A.S. established by HABAS A.S.
Güzel alet.... En azından kendi çizgilerini taşıyor.....Fiyatı makul olursa diğerlerini ezer....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
güzel görünüyo geldiği zaman anlarız nasılmış .
pır pır pır pırrr eee ama bu uçmıyooo
napalım karadan devam edicez... selçuk
arkadaşlar herkes gelirse Hyosung nal toplar ona on basar falan gibi laflar ediyoda teknik bilgilerine ulaşan varmı acaba...yani görüntü olarak bencede ondan çok iyide acaba teknik olarak nasıl ?
edit:edindiğim tek bilgi karbüratörlüymüş sanırım...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Bayanlar için kullanışlı olur da erkeklere gitmez bence...
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
Ninja® 250R : Specifications
Engine Type Four-stroke, liquid-cooled, DOHC, parallel twin
Displacement 249 cc
Bore & Stroke TBD
Maximum Torque TBD
Compression Ratio TBD
Carburetor Keihin CVK30 x 2
Ignition TCBI with Digital Advance
Transmission 6-Speed
Final Drive O-Ring Chain
Cooling Liquid
Frame Semi-double cradle, high-tensile steel
Rake/Trail TBD
Front Tire Size TBD
Rear Tire Size TBD
Wheelbase TBD
Front Suspension / wheel travel 37mm hydraulic telescopic fork / TBD
Rear Suspension / wheel travel Uni-Trak® with aluminum linkage / TBD
Front Brake Type Single 260mm hydraulic disc with two-piston caliper
Rear Brake Single 220mm petal disc with two-piston caliper
Fuel Tank Capacity TBD
Seat Height TBD
Dry Weight TBD
Overall length TBD
Overall width TBD
Overall height TBD
Color Lime Green, Ebony, Passion Red, Candy Plasma Blue
Warranty 12 months
Good Times™ Protection Plan 12 months
Çoğu bilgisi belli değil.
Kawasaki nin kendi sitesinden alıntıdır.
http://www.kawasaki.com/Products/det...specifications
teknik bilgiler 2005 > http://www.bikez.com/motorcycles/kaw...250_r_2005.php
teknik bilgiler 2007 > http://www.bikez.com/motorcycles/kaw..._250r_2007.php
Last week we showed you the spy pictures of Kawasaki’s new Ninja 250R – and now we can reveal the finished version of the motorcycle which is set to be officially launched in Paris on Friday.
Developed around a new 249cc parallel twin engine, the Kawasaki Ninja 250R is aimed squarely at riders who’ve passed their tests and stepped up from a 125, but don’t want to leap straight to an expensive, and expensive to insure, 600cc sports motorcycle.
Detailed technical specifications have yet to be announced, but the new machine’s power is expected to be in the region of 45bhp – with the firm saying owners will be surprised by power at high revs – and easily restricted to the 33bhp mark that new riders are limited to for the first two years after passing their tests.
Bence mavi...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
gerçekten güzel alet race alasım geldi şimdi beebi gelsin bakalım fiyatı nedir yedek parça sıkıntısı çekermiyiz hyo alacağıma bunu alırım daha iyi siyah rengi tuttum vallaşimdi sesini merak ettim bunun
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)