Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
20 Mart 2013, 01:24
mastem13 adlı üyeden alıntı
Peki pilot activ 130 la 140 arasinda cok fark edilir fark varmi 140 takmaya senmi karar verdin tavsiye uzerinemi taktirdin
fark derken hız çekiş kalkış gibi durumlardan bahsediyosan lastiği takmadan önce en son 160 km yi gördüm takdıktan sonrada 170 km gördüm . kalkışdada yavaşlama gibi birşey hissetmedim ani kalkışlardada pek lastik boşa dönmüyor eski lastikde az hızlı kalkayım dedinmi patinaja geçiyodu
Reklamlar
-
20 Mart 2013, 02:13
lastık taban kalınlıgı genısledıkce son surat artmaz ,aksıne duser ama bu 1cm kalınlastırma oldugu ıcın bu sekılde yanı 10kmh gıbı bı fark olmaz bu guctekı motor ıcın.
yol tutus ıyılesebılır bır nebze ama akselarasyon ve son suratınız kalınlık arttıkca fazlalasan surtunmeden dolayı azalacaktır.
-
20 Mart 2013, 05:33
şu forumda yazdıklarımız dumur oldu gitti ona yanıyorum boşuna emek verdik >Uğur.demeden edemiyorum cünki herkes amerikayı bir daha keşfe cıkıyor forumda.
ya güzel insanlar bir zahmet şu forumu en azından geri doğru bir okuyun.aklınıza takılan ve ya kafanızdan geceni biz zaten burada düşündük ve denedik.bu gün paylaştığım resim de bu işin son noktası olan radyatör koruma ile altında kalan bölümü kapatan parçayı parkboy yurt dışından getirmiş 89 $ fakat gerçekten bir ninjaya takılabilecek en son nokta olmuş.sattığım motoru geri alasım gelmedi değil.ilk günden beri o on karenajların arasından görünen çirkin görüntüyü nasıl kapatırım diyordum adam yapmış harbi tebrik ettim.benim yaptıklarımın üzerine 10 koymuş parkboy arkadaşım.ama hoşuma giden de şu oldu hani sattığınız bir önceki motorunuzu hep merak edersiniz ya ben etmiyorum usta,ben bokunu çıkardım diyordum yapılabileceklerin o beni geçti.en azından motorumu verdiğim kişi benden daha iyi ona bakabiliyor diye rahatladım.Allah kaza bela vermesin hepinize
saygılar
not:lastik konusunda ben 160 takmiştim michelin power pure 2ct.160 a kadar yolu var bu işin.
....;"ÖLÜM" Gaz ı basan El de,"HAYAT" Gidonu Tutan KoLLardadır. Bunun EgLencesi ise; ÖLümüne Basıp Hayata TuTunMaktır..
-
20 Mart 2013, 08:24
D: bana biri soylemedi takoda gordugumu yaziyorum.
-
20 Mart 2013, 10:47
@Orhanyor
Abi çıkardığın sinyal ampulü dipsiz olması lazım. Kullandığın sinyaller led, istersen birde led park ampulü al ya da led gösterge aydınlatma lambası diyerek bir lamba al öyle dene. Büyük ihtimal ampülde olduğu gibi sorun çıkarmaz diye düşünüyorum. Mümkünse gösterge aydınlatma lambalarınıda led ampüle çevirirsin. Renk renk ampül var zaten.
Dediklerim böyle birşey.
http://www.google.com.tr/imgres?q=di...26&tx=75&ty=58
Bundan kullanıyorum ben park ampulü olarak mavi renk.
http://www.google.com.tr/imgres?q=di...&tx=152&ty=101
http://www.google.com.tr/imgres?q=di...5&tx=141&ty=91
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
-
20 Mart 2013, 10:52
wolrath adlı üyeden alıntı
lastık taban kalınlıgı genısledıkce son surat artmaz ,aksıne duser ama bu 1cm kalınlastırma oldugu ıcın bu sekılde yanı 10kmh gıbı bı fark olmaz bu guctekı motor ıcın.
yol tutus ıyılesebılır bır nebze ama akselarasyon ve son suratınız kalınlık arttıkca fazlalasan surtunmeden dolayı azalacaktır.
bana yalan söylüyor sallıyor gibi demişsin sankide niden benim yazdıklarıma 2 de bir laf atıyon annamadım insan bile yürürken 7 8 km yapar 10 km sanki uçuk bi rakan gibi böylesine 1cm kalınlıkla yapamaz!. antalya serikdeyim buyurgel ispatını yapayım.
-
20 Mart 2013, 11:01
ccman adlı üyeden alıntı
şu forumda yazdıklarımız dumur oldu gitti ona yanıyorum boşuna emek verdik >Uğur.demeden edemiyorum cünki herkes amerikayı bir daha keşfe cıkıyor forumda.
ya güzel insanlar bir zahmet şu forumu en azından geri doğru bir okuyun.aklınıza takılan ve ya kafanızdan geceni biz zaten burada düşündük ve denedik.bu gün paylaştığım resim de bu işin son noktası olan radyatör koruma ile altında kalan bölümü kapatan parçayı parkboy yurt dışından getirmiş 89 $ fakat gerçekten bir ninjaya takılabilecek en son nokta olmuş.sattığım motoru geri alasım gelmedi değil.ilk günden beri o on karenajların arasından görünen çirkin görüntüyü nasıl kapatırım diyordum adam yapmış harbi tebrik ettim.benim yaptıklarımın üzerine 10 koymuş parkboy arkadaşım.ama hoşuma giden de şu oldu hani sattığınız bir önceki motorunuzu hep merak edersiniz ya ben etmiyorum usta,ben bokunu çıkardım diyordum yapılabileceklerin o beni geçti.en azından motorumu verdiğim kişi benden daha iyi ona bakabiliyor diye rahatladım.Allah kaza bela vermesin hepinize
saygılar
not:lastik konusunda ben 160 takmiştim michelin power pure 2ct.160 a kadar yolu var bu işin.
Iyi hos diyorsunda dostum her soru icin 361 sayfayi bastanmi okuyalim yada aramami yapalim soru sordugun zaman gelen cevap guncel ve konu taze ve sogbet eden birileri oluyor. Bi sene onceki lastik konusunu yada elektrik konusunu ne yapim insan hergun bisi kesfediyor sen bile itiraf ettin ben bu son nokta dedim adam benden sonra neler ekledi dedin hergun bisiler defisiyor.Ben yeni aldim ninjami 1 ay oldu dogal olarak merak ediyor soruyorum yok cevap vermek zorsa vermeyin baska forumda takiliriz adam hic zorsunmadan bilgiaini paylasmis eywallah
-
20 Mart 2013, 14:15
fevzikeles adlı üyeden alıntı
bana yalan söylüyor sallıyor gibi demişsin sankide niden benim yazdıklarıma 2 de bir laf atıyon annamadım insan bile yürürken 7 8 km yapar 10 km sanki uçuk bi rakan gibi böylesine 1cm kalınlıkla yapamaz!. antalya serikdeyim buyurgel ispatını yapayım.
Bende alanyadayim gel bir hafta sonu gazlayalim yada ortada manavgatta bulusup side turu yapalim ..
-
20 Mart 2013, 14:31
rebelrider adlı üyeden alıntı
Bende alanyadayim gel bir hafta sonu gazlayalim yada ortada manavgatta bulusup side turu yapalim ..
pazar günü manavgata gelme ihtimalim var arkadaş çocuğunu sınava götürecekmiş banada gel sohbet ederiz oralarda vakit geçmez dedi belki gelirim gelecek olursam cumartesi akşamdan yazarım buraya
-
20 Mart 2013, 17:23
ccman adlı üyeden alıntı
bu gün paylaştığım resim de bu işin son noktası olan radyatör koruma ile altında kalan bölümü kapatan parçayı parkboy yurt dışından getirmiş 89 $ fakat gerçekten bir ninjaya takılabilecek en son nokta olmuş.
@ccman: bu parçayı bende taktırmak isterim hatta birde arka çamurluk ama bu konuda yurtdışı hangi sitelerde arama yapmalıyım, parçaların orjinal isimleri hakkında da bir fikrim olmadığı için sana sorma ihtiyacı duydum. inşallah daha önce ninja 250R başlığında bu bilgiler paylaşılmamıştır bir azarda ben yemeyeyim
-
20 Mart 2013, 18:41
semihss adlı üyeden alıntı
@ccman: bu parçayı bende taktırmak isterim hatta birde arka çamurluk ama bu konuda yurtdışı hangi sitelerde arama yapmalıyım, parçaların orjinal isimleri hakkında da bir fikrim olmadığı için sana sorma ihtiyacı duydum. inşallah daha önce
ninja 250R başlığında bu bilgiler paylaşılmamıştır bir azarda ben yemeyeyim
olurmu kardeşim bi kaç yüz sayfa önce paylaşıldı git 391 sayfayı tek tek oku olmadı ingilizce bilmiyorsan öğren kawiforumu hatim et ondan sonra sor yoksa kızıyorlar hele bide sen ortayada sormadın direk sahsa sordun büyük risk
valla soru sorası gelmiyor insanın
yanlış anlaşılmak istemem ama soru sormak en doğal durumdur.
-
20 Mart 2013, 19:34
Beyler abartmıyormusunuz?
Bizlerin söylemek istediğimiz şey şudur ki ; Bu tür şeylerin bir çoğu zamanında bizlerin de başından geçti.. Burada paylaştık amaç neydi? Birbirimize artislik yapmak mı? "Hacı ben şunu taktım şöyle taktım, böyle taktım, ben iyi takarım iyi sökerim???" Lütfen yaptığımız birçok şeyi burda paylaşmamızın bir tek amacı vardı.. Bu motora bizden sonra da sahip olacak arkadaşların bu bilgilere kolayca ulaşabilmesi idi amacımız.. Sen koruma takozunu al, nasıl takacağım diye düşünme bak biz senin için daha önce paylaşmışız burda.. Yoksa kimsenin kimseye azar atmaya hakkı yoktur.. Eğer söylediklerimiz yanlış anlaşılmışsa ben özür dilerim kendi adıma.. Bundan sonra da susar size iyi sürüşler dilerim...
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
-
20 Mart 2013, 19:57
dreamkiller adlı üyeden alıntı
Beyler abartmıyormusunuz?
Bizlerin söylemek istediğimiz şey şudur ki ; Bu tür şeylerin bir çoğu zamanında bizlerin de başından geçti.. Burada paylaştık amaç neydi? Birbirimize artislik yapmak mı? "Hacı ben şunu taktım şöyle taktım, böyle taktım, ben iyi takarım iyi sökerim???"
Lütfen yaptığımız birçok şeyi burda paylaşmamızın bir tek amacı vardı.. Bu motora bizden sonra da sahip olacak arkadaşların bu bilgilere kolayca ulaşabilmesi idi amacımız.. Sen koruma takozunu al, nasıl takacağım diye düşünme bak biz senin için daha önce paylaşmışız burda.. Yoksa kimsenin kimseye azar atmaya hakkı yoktur.. Eğer söylediklerimiz yanlış anlaşılmışsa ben özür dilerim kendi adıma.. Bundan sonra da susar size iyi sürüşler dilerim...
Ben sadece espri olsun diye öyle yazdım yahu abartmayın
Ama arka tampon ve ön taraftaki koruma hakkında ciddiyim, eğer yurtdışından aramam gerekiyorsa ne şekilde aramam gerekir yada bu konuda daha önceden çalışma yapmış olan arkadaşın iletişim bilgileri var mıdır?
@mastem13: ortalığı alevlendirmeye gerek yok
-
20 Mart 2013, 20:55
Twin adlı üyeden alıntı
evet dostum dipsiz T10 tipi ampul.. onlarin uzerinde 6-8 ledli olanlari var onlari biraz arastirmistim eskiden ama Turkiye'deki fiyatlari cok abartili.. bir kac yerde baktim tanesi mi cifti mi ne 15-20 lira arasiydi.. ki ebay de 20 tanesini 6-7 dolara satiyorlar. ayriyetten zaten ninjaya cok fazla yatirim yapmak istemiyorum iste en son led leri taktim onlarada bir sinyale verilebilecek belkide en fazla parayi verdim 4 tanesi bana assagi yukari 360 euroya geldi.. muhtemelen yapicagim en son degisiklik bu ledler olucak cunku yaza kadar motoru degistirmeyi dusunuyorum ama bakalim kismet. radarimda yamaha xj6 diversion F (full grenajli beyaz), cbr 600f(2011 sonrasi) birde kawa z750R var ama bakalim belki bir sene daha idare ederim ninjayla.. ninja dan ayrilmakta zor, cok seviyorum motorumu
-
20 Mart 2013, 20:57
Ben sadece espri olsun diye öyle yazdım yahu abartmayın
Ama arka tampon ve ön taraftaki koruma hakkında ciddiyim, eğer yurtdışından aramam gerekiyorsa ne şekilde aramam gerekir yada bu konuda daha önceden çalışma yapmış olan arkadaşın iletişim bilgileri var mıdır?
@mastem13: ortalığı alevlendirmeye gerek yok
Benim ortaligi karistirmak gibi bi amacim yok yanlis anlasilmak istemeyorum amacim su 3 sayfa oncede 5 sayfa oncede var ona bk zihniyeti varsa en azindan sayfa numarasini verin direk bakalim yada soru hicbir zaman sahsa sormadim ortaya sordum sahsima atarlandi derdim bu.
Dedigim gibi ortaligi karistirmak gibi bi niyetim yok sadece bisiler ogrenmek istiyorum bu.
Yanlisim varsa kusura bakmasin kimse
-
20 Mart 2013, 21:44
Mastem13 kusura bakacak bisey yok dostum .site sahibi varmi bilmiyorum ama bazilari forumu sahiplenmis .yanlis anlasilmalar ondan kaynaklaniyor forum e§anlamini bilmeyenler var.olacak artikin idare edecez gaz lambasi kalmadi.
-
20 Mart 2013, 21:57
fevzikeles adlı üyeden alıntı
sana sallıyorsun demem yanlıs gormussundur derım ya da sonradan taktırdıgın lastıgın cevresı oncekı lastıkten az ıse (taBAN kalınlıgı fazla olup yanagı cok daha ınce olan lastıkler mesela...) ve yellow box gıbı bır zımbırtı kullanmadıysan kadranın normalden fazla gosterebılır. amacım senı yalancı cıkarmak vs degıl lastık degısımı yapmak ısteyen kardeslerımıze yanlıs bılgı gıtmemesı.sonra kalın lastık takıp abı bu 160 yapıodu artık daha zor cıkıyor,yakıt arttı vb cevaplar gelınce zor durumda kalırsın yani...
2de1 laf atmıyorum,bazı soyledıklerın fızık kurallarına aykırı cunku kardesım.forumda yanlıs oldugu asıkar olan seylerı gorunce ınsanları kırmadan gırdı yapmak ıstıyorum.bunu ben degıl bırkac arkadasımız daha yapıyor ama sen benı yanlıs anlıyorsun maalesef...
ınsanın yurume hızı ıle lastık kalınlasınca artan surtunmeden dolayı azalan son suratı arasındakı baglantıyı kuramadım bu arada.cevap verırken ılla kı muhalefet olmak zorunda degılsın.burada ınsanların ıyılıgını dusunuyoruz.ters bır dusuncen varsa kaynak vs belırtıp bıze daha dogrusunu gostersen daha yararlı olursun...
-
20 Mart 2013, 22:56
Ben yanlis anlamisim o zaman . Cumle kurarken yapmaz dedinmi benim yazdigim yaziya bakan bir insanin anlayacagi sey bu adam salliyor olacaktir.yanlis gormussun deseysin olabilir ama ozellikle ilk gazlanacak firsatta tekrar deneyecegim.taban oval bastigi icin surtunme lastik havasi iyiyse artmayacak. Arabadaki mantik bunda pek ayni diyemem.toplamda 1cm kalin olan lastigin her yani yere bassa bile ninja 6. Vitesde bayilan bir motor degil.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:46 ----------
Insanin yurumesindeki kastim cok farkli bir hiz olmadigi 10 km nin ne kadar dusuk bir hiz oldugunu anlatabilmekti ama basarili olamadim yapcak bisey yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:51 ----------
Bu arada gps ile yururken bir insanin hizinida olctum yani normal yurume 5 km hizli yurume 6 - 7 km hiza ulasiyorsun :D
-
21 Mart 2013, 03:21
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:17 ----------
[/COLOR]
wolrath adlı üyeden alıntı
guzelmıs gercekten.
bı ust sayfadakı manetı de yesıller kacırmasın bence.cok yakısır metal yesıl
halılzeber:
maasallah kardesım.cok hos.
ilave :
mono kapak + egzoz dıyorum
wolrath teşekkür ederim kardeşim yakışır ama ondan önce yapacağım plakalık iptali ve mono kapak düşünüyorum dediğin gibi. Birde hemen orijinalini bozmak istemiyorum manet gibi yoksa yakışacağından şüphemiz yok gerçekten güzel manetler. Egzozda düşünüyordum ama sonradan vazgeçtim sesi güzel gelmeye başladı
Ercument adlı üyeden alıntı
Takozları nerden temin ettiniz ve kaç TL. acaba.
Kardeş motoru 130 km de ikinci el aldım ozaman üstünde vardı aldığım kişi taktırmış. Markası puig ama araştırırsan ...
-
22 Mart 2013, 04:17
@ccman: bu parçayı bende taktırmak isterim hatta birde arka çamurluk ama bu konuda yurtdışı hangi sitelerde arama yapmalıyım, parçaların orjinal isimleri hakkında da bir fikrim olmadığı için sana sorma ihtiyacı duydum. inşallah daha önce
ninja 250R başlığında bu bilgiler paylaşılmamıştır bir azarda ben yemeyeyim
grenaj.net.maslak sanayi de yeri,gitmene bile gerek yok kargo ile de gönderiyor. Yusuf usta ya selamımı söyle arka çamurluk ninja ya benim icadımdır.suzuki kalıplarından uydurdum ben onu.fiyatı 100 tl gibi olsa gerek.ayrıca 20 tl ye de ön camurluk uzatma yaptırmıştım.renk siyah boyalı gelir kafana göre istersen boyatabilirsin.
ayrıca kırılan karenajlarınızın yenisini servisten almanıza gerek yok isterseniz tamir istersenizde elinde hazır kalıp var döker yollar.esnaf adamdır,istanbuldasın gider bir çayınızı içene kadar ne isterseniz yapan bir USTA dır.arka çamurluk için yurt dışına gerek yok.BEN YAPTIM OLDU.dişarda böyle bir şey ben görmedim.ben bir çok arka çamurluk kalıbı içinden şase ye ve tekere denk gelen çamurluk kalıbını uydurdum benim motor üzerinde (zincir koruma dahil) denedim en yakın olan kalıbı verdim adam yaptı.uydurdu ve de oldu.işçilik on numara,kırık dökük ne varsa adam yapıyor.USTA.resimdeki parçayı da söktürüp Yusuf usta ya verip kalıbını döktürmeyi düşünüyorum.en azından dışardan almaya gerek olmasın ve sizlere faydamız olsun.para burda kalsın.
ibopaşa nın yeşil manetlerin benim ninja ya nasip oldu yine.sağol ibopaşa;)
mastem13 sana cevap vermeye gerek görmüyorum.OKU.zoruna gitmesin yazdıklarım ;) Ama bir sorunun olursa da özelden yaz yardımcı olurum,rahat ol
saygılar.
....;"ÖLÜM" Gaz ı basan El de,"HAYAT" Gidonu Tutan KoLLardadır. Bunun EgLencesi ise; ÖLümüne Basıp Hayata TuTunMaktır..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler