Artan o 1 pistonu sahiplenmişler !
Alper Kaya ve Wolraht arkadaşlarım,
önce yazdıklarımı bir kere daha okumanızı öneririm.kime ne dediğimin kelimeleri nerde bitmiş size ait olan kısımlar neresi onu önce iyi bir algılayın ve cevaplarınızı ona göre yazın.yazılan her cümle size sarf edilmemişti ama üstünüze neden aldığınızı çözemedim.noktalama işaretleri ve paragraf ne işe yarar diye Türkçe öğretmeninize sorun. ama önemli değil.
cevap bile vermemem bir konu ama halen görüyorum ki Ahkam kesen bu işin üstatları yine forumda Kİ BURASI NİNJA 250R forumu ninjanın parça fiyatları ile cıbır parça fiaytlarını gerekirse faturasını bile göstermek sureti ile daha ucuz olduğunu ispat edebileceklerini beyan ediyorlar.buradaki Ninja kullanan arkadaşlarım zaten bu fiyatların pahalı olduğunu bilerek bu motora sahip olmuş.kim idda etti ki burada ninja nın parçası ucuz diye ? yazdıklarımı bir daha okuyun sayın CIBIR cılar.marka fanatiği olsam kawa alırdım yamaha ya binmezdim ! "ninja söyle yakıyor böyle yakıyor parçası pahalı falan filan" ya güzel insanlar bunu alan adam zaten bunu biliyor siz ne diye her seferinde kendinizi tatmin etmek adına bu foruma gelip bunları yazıyorsunuz onu anlamış değilim.
benim forumu okuduktan sonra bir arkadaşım demiş ki ninja 6-6.5 lt yakıyor,ehhh artık dedim yok devenin bale papucu !şimdi benim gibi bu forumun 383 sayfasını okumuş 160 sayfasında da yorum yapmış biri olarak kafama şu takıldı."ben şimdi yeni bir başlangıç motoru almak istesem internetten araştırmak istesem,125 lik mi 250 mi arada kalsam bir de hiç bilmediğim kawa mı honda mı diye düşünsem markaları bile bilmeyen biri olarak şu forumu okusam.bi de üstüne üstlük öğrenci ya da düşük ücretle calışan biri olupta motor sevdalısı biri olupta bu forumda NİNCAAA 6.5 litre benzin yakıyoru okusam" derim o haaaaaaa.hesap yaparım ev iş arası git gel attım 100 km ben ninja alsam demek günde 30 tl civarı yol masrafım olacak ama ben bu yolu akbil yada otobüs ile attım 10 liraya gidiyorum her gün cebimden 20 lira fazla cıkacak."suya düştü benim motor hayalim" diye düşündüm.orada da ben dedim OHAAA diye.yeni bu işe gönül koymuş motosiklet tutkunu bir insanıda bu şekilde adı lazım değil bir markadan neden soğutuyorsunuz birader ? dedim buna bir cevap yazmazsam YUHHH olsun bana.aklımdan bu gecerek yazdım.işin özeti budur.
burada halen yok hava filtresini tursil ile yıkayan birinden motorculuğumu öğrencez ha ha ha modu,bir alaycılık ,15 liraya ben hava filtresi alıyom sen tursil omo alo ile yıkıyon hesabı.ya sana ne arkadaşım,ben MZ 251 aldığımda param yoktu bende su ile yıkar takardım filtreyi yedek parça yoktu param yoktu.Almanyadan getirtemiyordum parçayı.yıldım mı ? hayır inatla kendim bir çözümler üretmeye calışarak bindim motora.
ben kaza ile girdim bu foruma,beni aranızda şahsen tanıyan evine misafir olduğum , evime misafir olan arkadaşlarım var burada telefonla görüşüp yüzünü görmesemde bu forum sayesinde can olduklarım var.ama aradaki araç MOTOSİKLET tir.bakın ninja 250r demiyorum.
bir söz de sana sayın binrr ı olupta yanına cıbır alıp "aslan besleyen yemini düşünmez " lafıma takılıpta 250 lik makineden ASLAN mı olur diyen arkadaşım.senin için belki aslan binrr dır fakat bu forumdaki ve yeni motosiklete binen arkadaşlarımında bir aslanı var.onlar için ninja da cbr da ASLAN dır.kimseyi küçük görme.senin yazdıklarından da burada yeni başlamak isteyen ve bu forumu okuyan ve ayrıca 250 cc bir motoru olupta onu rüyasında yada üzerine bindiğinde ASLAN a benzeten arkadaşlarıma saygısızlık edemezsin.madem çok KELLEN İŞLİYİR (Azerice dir) ben gidip 1000RR ın yanına CBR 250 almazdım.Hani Aslan kaplan hesabı.gider bi scooter alırdım.ki zaten aldım.
madem ki işin içinde KAPAK var ! Fuar dan aşağıdaki resimlerdekilerin yanına 2013 Suzuk GSX-R 1300 aldım yine siyah.4 e 1 R55 yoşi ile bu da sana ;)
ayrıca boş gezenin boş kalfası gibi her an burada "şunu yazdım bakalım kim atlamış hemen ona cevap yazayım" kafasında ve aylaklıkta biri değilim.keyfim isterse girer okurum canım istersede foruma yazarım.
herkes baksın dalgasına !
http://img823.imageshack.us/img823/2...9274131585.jpg
Uploaded with
ImageShack.us