bnm profil resmi var... hayırdır.. niçin özellikle yandan istedin?
ewet ya arkadan çok kalıpsız duruyor :s
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:00 ----------
bide hiç ses yok abi bunlarda scoter gibi :S
Ya ankaradaki bayii istekle getiriyoruz diyor; insan görmediği malı nasıl alabilirki, 5500 euroluk mal sonuçta. Zaten paramda yetmez ama hiç değilse bir tane görüyüm, anca resim var. Artık fuara gidicez orda görecez herhalde.
Oturuş pozisyonu için yan profilden Fotoğraf istedim... CBR gibi oturus pozisyonu car sanki...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
cako bunlar nasıl gt250r 29hp bu 33hp gt maxhız: 185 bu kac yapar _? ama gostergeler berbat hacı muratın gostergesıne benzıyo
http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1184706190
kocaeli başiskele :bounce:
Ben ninjayı 30 HP diye biliyorum... 33 HP miymiş ?
Ninjaların max hızı 175 miş.. Yine bu siteden bir arkadaş denemiş ve burda paylaşmıştı...
Hız pek önemli değil yalnız; oturuş pozisyonundan kaybediyor yahu ...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
İki kişi 160 ı gördüm; redline olayı basladı diye daha gazı cevirmedim...
Bu durumlar değişkendir; Motorun sağlığına göre değişir...
Şimdi hava Benzin vs. filtreleri temizleyip motoru denersen tabi ki motor daha güzel hız yapar
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
cakalaz redlıne soksanda motorun yapacagı tek kısı ıle en fazla 185 fazla gıtmez benım makınayı cok zorladıgım ıcın 183 te kaldı senınkı zorlanmamıs belkı 185 gorur senden alan adam dener artık sen yınede fazla yorma
http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1184706190
kocaeli başiskele :bounce:
Yok aga benim işim olmaz Ne zorlaması; Bakmaya kıyamıyorum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Evet onu biliyorum Ama gider halde olanı lazım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Yav şu oturuş pozisyonundan amma dertlisiniz, rahat rahat gitmek varken biraz daha dik olmasımı motorun derdi
Sorunsa onunda çözümü var
http://www.ninjette.org/forums/showthread.php?t=12960
Kawasaki Ninja 250r: 0/13.000km, VFR 800:13.000/ --- km
adamlar daha nasıl yapsın motoru ben 2 hafta once aldım yaklasık 150 km falan yaptım ve uzun yolda hıc yoracak bı motora benzemıyo ve daha sonra arkadasımın gtr 250 sıne bındım arada gercekten baya baya kalıte farkı var kawasakı sessız dıyenlerede bır cozumum var two brothers ekzos ben taktım kım duyarsa duysun 250 lık dıyemez cok tok bı ses verıyor almayı dusunen varsa kesınlıkle guzel bı motor parasının karsılıgını verıyor durusuylada gıdısıylede...
bir sey sormak istiyorum ben 1,94 boyundayım vee race makina seviyorum hatta istiyorum ama hemende 600 lük almak istemiyorum
250 likleri gozume kestirdim şimdi bu motor altımda küçük kalacak illaki . kullanmamda sakınca bi zorluk cekme olmaz dimi?
@johnson;
Tabi ki olmaz.... Sonucta 250 cc bir motosiklet; oldukca tehlikeli hızlara ulasabiliyor!
@adnan ;
Two Brother egzozu Hyo'ya da taksan güzel ses alırsın
Ama dediğimiz gibi; Hyosung ile kawasaki markasını kıyaslayamayız
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
arkadaşlar bence oturuş pozisyonu falan gayet iyi,
bu bir sorunmuş gibi neden gösteilmeye çalışıyor anlayamıyorum.
rahatsız olan bence gidip hyo alsın,hatta hiç durmasın.
sonra da iki makinayı yan yana koyup uzun yola çıkalım,
bir de şehir turu atalım,
yetmezse orjinal egzoslarıyla seslerini dinleyelim,
eğer bu da yetmiyorsa karizmalarına bakalım...
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)