Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
16 Ocak 2013, 17:49
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
Reklamlar
-
16 Ocak 2013, 22:28
dreamkiller adlı üyeden alıntı
Can,
Motor satılır alınır problem etme kardeşim.. İnsallah daha iyilerine binersin.. Ama önce sağlık, sonra okul unutma
Bende de bir Z750R veya Z800 merakı başladı sorma gitsin
Z800 çok şahane görünüyor gerçekten
-
17 Ocak 2013, 03:56
z 750 iyidir kürşat. Bende kovalıyorum. denk getirirsem affetmiycem alcam bitane. ama kafama yatan 2.el bulamadım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:28 ----------
http://www.sahibinden.com/104208251
-
17 Ocak 2013, 22:04
Arkadaşlar arka plakalık iptali yapmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim kendimiz çıkartabilir miyiz ? Plakayı nereye koysam iyi olur ? Birde kendi egzozunu modifiye yapıyorlarmış bilginiz var mı acaba bunun maliyeti ne olur yada kendimizde yapabilir miyiz ? Alttaki videoda nasıl modifiye yapılacağını resimlerle göstermiş siz ne diyorsunuz ?
-
17 Ocak 2013, 23:52
Plakalık iptalini yapan arkadaşlar vardı önceki sayfalarda ama çamurluğu iptal edersen çamur fırlatıyor, zincir korumalı çamurluk da yaptırırsan güzel olur.
-
18 Ocak 2013, 00:14
s.a arkadaşlar..müsadenizle artık bende aranıza katılmak isterim.... malum er 6 forumu baya durgun 1 ay önce yazdığım mesaja yeni cewap gelmiş.... sizlerin tecrübelerinden faydalanmak isterim. sezonu açar açmaz birlikte yol yapmak dileğiyle..
SAYGILAR....
-
18 Ocak 2013, 02:54
Hoşgeldin Engin. Bizim sayfa candır...
-
18 Ocak 2013, 21:20
@dreamkiller
Abi bildiğin üzere benim ybr'yi satmıştım. Babamla Cbf150 bakınıyorduk ama pek içimize sinmedi. Bizde bildiğimiz yoldan şaşmadık 2012 güzel bir tane mavi kuş yakaladık yine nasip kısmet anlaştık kaporayı bıraktık P.tesi noter satışını halledicez inşallah.
-
18 Ocak 2013, 22:18
rio_mavi adlı üyeden alıntı
Hoşgeldin Engin. Bizim sayfa candır...
hoşbulduk hocam.. saygılar..
-
18 Ocak 2013, 23:19
engin_deniz adlı üyeden alıntı
hoşbulduk hocam.. saygılar..
Engin abi hoş geldin abi. Ben seni tanımıyorum sende beni tanımıyorsundur ama benim adım Can. Murat abi'ninde dediği gibi bizim sayfa candır abi
-
19 Ocak 2013, 02:13
Yaff motosikletsiz geçen günlerimi yaşanmamış sayıyorum, tekeri döndürmedim mi hüsran içinde oluyorum. Bağzen yağmurlu havada sadece çalıştırıp hayal kurup kontağı kapatıyorum. Sıkıldığımda Şileye gazladığım günleri hayal edip yeni sezonun hayaliyle derin bir iç çekiyorum. Bağzen rüyalarımda makinanın üstünde gazladığımı görüyorum. Bir tek ben mi böyle hissediyorum sizler de aynımısınız dostlar ???
<3 K <3 A <3 W <3 A <3 S <3 A <3 K <3 İ <3 N <3 İ <3 N <3 J <3 A <3
-
21 Ocak 2013, 03:23
ARKADAŞLAR LASTİKLERLE, KORUMA TAKOZLARI SATILMIŞTIR..
İLGİLENENLERE TEŞEKKÜR EDERİM..
-
21 Ocak 2013, 04:48
rio_mavi adlı üyeden alıntı
Yaff motosikletsiz geçen günlerimi yaşanmamış sayıyorum, tekeri döndürmedim mi hüsran içinde oluyorum. Bağzen yağmurlu havada sadece çalıştırıp hayal kurup kontağı kapatıyorum. Sıkıldığımda Şileye gazladığım günleri hayal edip yeni sezonun hayaliyle derin bir iç çekiyorum. Bağzen rüyalarımda makinanın üstünde gazladığımı görüyorum. Bir tek ben mi böyle hissediyorum sizler de aynımısınız dostlar ???
<3 K <3 A <3 W <3 A <3 S <3 A <3 K <3 İ <3 N <3 İ <3 N <3 J <3 A <3
aynen öleyim yalnız değilsin
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
21 Ocak 2013, 14:27
Arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım. Siyah bir 2012 aldım. Lastik konusunda size soracaklarım var.
Forumda daha önceden okudugum kadarıyla michelin ve arakaya 140'lık oneriyorsunuz. michelin markanın hangi serisi tercih edilmeli ve 150 lik deneyen varmı acaba?
Bu arada şimdiy kadar yazdıklarınız için artık burda olan olmayan hepinize tesekkurler bildiginiz kitap gibi okuyorum 3 aydır ve ninja almaya karar verdim seçeneklerim arasından.
Bulusma gunleri olur ise gorusmek uzere. Ben yagıslı havalar dısında kısın da motora biniyorum. Bulusan arkadaşlar varsa haber verirlerse sevinirim.
Rumelihisarında oturuyorum.
-
21 Ocak 2013, 14:35
Dostum hosgeldin.. Öncelikle tekerin düz bassın allah kaza bela vermesin.. Bulusma günlerine pek sadık bir ekip değiliz, genelde Rio murat la bulusup gazlarız ama şöyle güzel bir organizasyon olursa da hayır demeyiz..
Can, o kadar söylendin motorum satıldı diye bak gene aldın ben dememişmiydim kardeşim motor gider motor gelir, sonra öyle bir an gelirki hiç gitmeyecek motor gelir
Murat, sana sün rüyanı yasattım olm
İbo lastik takoz derken elinde motora dair hiçbirşey kalmadı.. Ne zaman yeni bebek?
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
-
21 Ocak 2013, 22:11
dreamkiller adlı üyeden alıntı
Dostum hosgeldin.. Öncelikle tekerin düz bassın allah kaza bela vermesin.. Bulusma günlerine pek sadık bir ekip değiliz, genelde Rio murat la bulusup gazlarız ama şöyle güzel bir organizasyon olursa da hayır demeyiz..
Can, o kadar söylendin motorum satıldı diye bak gene aldın
ben dememişmiydim kardeşim motor gider motor gelir, sonra öyle bir an gelirki hiç gitmeyecek motor gelir
Murat, sana sün rüyanı yasattım olm
İbo lastik takoz derken elinde motora dair hiçbirşey kalmadı.. Ne zaman yeni bebek?
Sağol abi, kavuştuk yine
-
22 Ocak 2013, 19:19
Kürşat biladerim iyisindir umarım bi manetlerim kaldı onlarıda verirsem bişey kalmayacak ninjaya dair.. yeni bebek konusunda da tırsıyorum ne yalan söylim. kazadan sonra iki diz kapağım da kemik ödemi, belimde, omzumda, iki dirseğimde kalıcı dövmelerim oldu tamam çok şükür sapasağlamım yürüyebiliyorum ama biraz daha toparlanmam lazım psikolojik olarak. beklemedeyim :(
-
22 Ocak 2013, 22:32
enginar adlı üyeden alıntı
Plakalık iptalini yapan arkadaşlar vardı önceki sayfalarda ama çamurluğu iptal edersen çamur fırlatıyor, zincir korumalı çamurluk da yaptırırsan güzel olur.
Zincir korumalı çamurluk nasıl oluyor acaba sizde öyle mi yaptırdınız ? Şu egzoz açtırma konusuna ne diyorsunuz
-
22 Ocak 2013, 23:00
Halil Zeber adlı üyeden alıntı
Zincir korumalı çamurluk nasıl oluyor acaba sizde öyle mi yaptırdınız ? Şu egzoz açtırma konusuna ne diyorsunuz
Eski sayfalarda vardı, kimin yaptırdığını hatırlamıyorum. Ben orjinal haliyle kullanıyorum henüz modifiye işine geçemedim Egzozdan yüksek devirlerde gayet güzel ses çıkıyor bu haliyle bırak derim ben. http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post2703551 Linke tıklayarak bakabilirsin.
-
23 Ocak 2013, 05:16
selam ibopasa
takozlardan kurtardigim gibi seni manetlerden de bir kac gune kurtaracagim. ayni kisi onlari da alacak ;). selamlar
[SIZE=1]---------- Mesajlar birleştirildi - 03:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:03 ----------[/SIZE
http://img145.imageshack.us/img145/3...1171808071.jpg
full Akrapovic, bu da renk olsun...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler