Ben önümüzdeki mart ayı gibi michelin pilot activ almayı planlıyorum orjinal ebatlarda
Ben önümüzdeki mart ayı gibi michelin pilot activ almayı planlıyorum orjinal ebatlarda
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Arkadaşlar elimde michelin pilotactive set olarak var sadece 500km gittim üzerindeki çubukları duruyo 600 tl ye almıştım ilgilenen varsa mesaj atabilir.
Saygılar..
İbo bizim @enginar lastike bakınıyordu.. Bir konusun bakalım
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Vay Can'ım Ben sayfanın bekçisi takılıyorum burada Motorun hayırlı olsun kardeşim tekerine taş değmesin.. Artık fotoğrafa boğ bizi Uğur özletti haklısın ama önemli olan bitirsin daha takılır buralara.. Bizde Oktay Abinle mangala rakıya dayandık bu aralar hatunlar dedikodu yapıyor biz içiyoz
Sağol Abi'm benim. Sen buralarda oldukça bende her vakit bulduğumda uğramaya çalışıcam. Bende katılmak isterim size nasip kısmet olursa bir gün
Oktay abi'mede selamlarımı iletirsen sevinirim abi'm. Sağlıcakla kalın
Bu arada senin yeni Twin canavar ne durumda abi memnunmusun?
Sorun yok şu an birader.. Bakalım upgrade olayına girişces yavaş yavaş
Dostlarım size bir sorum olacak. ninjam için osram night racer ampül alıcam fakat h7 mi almalıyım h4 mü?? bilen biri yardımcı olurmu lütfen
H7 idi galiba yanlıs hatırlamıyorsam.. Yakın zamanda Rio değiştirdi ampullerini o daha iyi bilir..
Cümleten Selamın Aleyküm.
Aşağıda linkini vereceğim motosiklet çalınmıştır. Bende sahibinden.com'da gördüm. Siz yardım sever insanlarla bu durumu paylaşmak istedim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...06163146/detay
gözümüz kulağımız açık olsun can.. Bu şerefsizler son zamanlarda iyice azdılar.. Beyler motorlarınızı koruyun.. Murat senin motoru bir otoparka bırak kardeşim yada getir benim kapalıda dursun.. yakın zamanda kadıköyde çalınan 5. motor.. Azdı o.cocukları!!!
İşin acı tarafı Türk Polis teşkilatı askeriye lojmanını basmaktan çekinmiyor, ama konu emek hırsızları olunca kılını kıpırdatmıyor.. Motor çalınmış çalınmamış kimsenini umrunda değil..
Bu arada herkesin yeni haftası güzel geçsin.. Bu hafta istanbulda son güneşli hafta.. Çıkarın motorlarınızı son son gezin gezebildiğiniz kadar
Motoru çalınan arkadaşa büyük geçmiş olsun Allah tan korkmayan şerefsiz kanı sütü bozuk çok piyasada, umarım bulunur ama fazla umutlanma derim çoktan parçalamışlardır. Çok puştluk dönüyor piyasada Mesela benim motorum da kaza sonrası 25,000 liralık masraf çıkmıştı, bende sigortadan motorun parasını almaya tercih ettim 7800 tl motorun parası ve 1500 tl ye motorun kalanından aldım. Yani 25000 tl masraflı motoru 1500 tl ye satın aldılar ve aldığım habere göre de toplamışlar motoru.(Tabi bu geçen aylarda oluyor) Peki bu nasıl oluyor? Ön arka amortisör bütün granajlar şase gösterge paneli gidon benzin deposu ayaklıkların bir kısmı gidik olduğu halde motosikleti nasıl topladılar..Herhalde ne söylemek istediğimi anlamışsınızdır Saygılar
Cümleten Selamın Aleyküm.
Nasılsın Kürşat abi? Hiç forumda ses soluk yok nedir bu yaaa
Buluşma felan varmı abi bu aralar müsahit olduğum bir zamana denk gelirse mutlaka katılmak isterim. Kar, kış geliyor abi yapalım birşeyler oturmayalım böyle
Can bu aralar ayı gillerden bendeniz kış uykusundayım.. Daha ziyade TOKUR u sezona hazırlayacağım inşallah.. Sezonda çakma Monster asfalt kralı TOKUR aranızda olacak
Sezonu bekleyemem abi Tokuru beklerim ama Şimdiden meraklandırdın beni
Abi Murat abi sen ben ayarlayabilirsen abilerim'den gelebilicek olanları çağır. Pazar günü 1:30 2:00 gibi toplaşır herkes birşeyler yaparız. Valla çok sıkıldım ben. Okul çok baydı. Biraz hava almaya farklı şeyler yapmaya ihtiyaç var
Güzel bir buluşma hazırlasak, olursa bir mangal olmazsa bir çay bahçesinde oturup bir çay içsek süper olur. Maksat muhabbet sohpet Hemde Tokur'un şimdiki halini birde sezon'daki halini görürüm
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)