Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Ninja'nın zaten ilk alındığı gün Arka lastiği 150-60-17 yapılmasıdır... Hızlanmasını etkileyeceğinni sanmıyorum; cünkü motor o kaybı karsılayabilecek gücte...3-5 km/h son hızda belki oynar... Ama kesinlikle Virajlarda rahatlık için 150-60-17 tavsiye ederim...
Benim arka lastik 150-70-17 Virajlarda sorun yaratıyor; Çünkü yanak Cok geniş... Ben de kısa zaman içerisinde 160-60-17 alıp takacağım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Reklamlar
-
cakalaz marka ve fiyat konusunda bilgi verirsen daha iyi olur..
sağolasın..
-
Ferhat cım ben lastiği henüz değiştirmedim; Bu yüzden marka vermem doğru olmaz. Ama Michelin Bakacağın ilk etapda Herkes memnun cünkü
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
arkadaşlar Antalya da yetkili servis olarak z moto yok sanırım..
siz motorlarınızı nereye götürüyorsunuz... eski sanayide bi servis var amafazla tutmuyolar..
ninja 250 için soruyorum...
-
http://rides.superstreetbike.com/rid.../photos/2.html airbrush ile değişik bir çalışma yapmış amerikadaki bi ninja sahibi.Paylaşmak istedim.
Try not.Do or do not.There is no try. (Yoda)
-
Düş kurmaya cesaret edenler,onları gerçekleştirmeye de cesaret eder
-
abi bu motor o lastiği tartarmı ya...
bence fazla ağır gelir yorar motoru
ama şık olmuş
-
motor bence güzel ama hız ve çekiş ne durumdaki?bilen varmı sonuçta siboplu ve 250 iki zamanlılar kadar atik olcağını sanmıyorum bu cc de
-
Arkadaşlar 19'ında verdiğim çamurluk siparişi jet bir hızla Florida'dan dün geldi bugün taktım, testi artık yağmurlu havaya
Kawasaki Ninja 250r: 0/13.000km, VFR 800:13.000/ --- km
-
-
-
ara hızlanmalar felan nasıl ? hyosung gt250r ve bunu kullanan var mı bi yorum yapabilir mi
-
istanbulccc adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar 19'ında verdiğim çamurluk siparişi jet bir hızla Florida'dan dün geldi bugün taktım, testi artık yağmurlu havaya
Test için uygun şartlar oluştu sanırım.
-
Arkadaşlar motorumu İstanbuldan getirdim..zxr 250r yeşil. Antalyadayım şu anda..
ana sayfada sohbet sayfasında konusu var..
asıl sorum lastik değiştirmem lazım değiştirenler varsa tavsiyelerini bekliyorum..
sadece arka değiştiricem ancak tekeri büyültme konusunda tedirginm..
-
Ferhat Netten lastiklere baktın mı hiç ?
150 veya 140 ebatlarında kullanabilirsin. Daha genişi motoru yoracaktır...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
cakalaz abi burda bizden başka yaşayan yok abi ya...
ben cıbırdada bi boy büyük kullanıyodum onda performans farkını hissetmiştim..
ninjada nasıl etkiler bilmem.. ama sorun olur gibime geliyo..
orjinal lastiği o kadar gözüme batmadı..
bu arada hiç araştırmadım lastikleri
bi fikrim yok yani...
-
02 Kasım 2009, 09:51
Kawasaki Ninja 250r: 0/13.000km, VFR 800:13.000/ --- km
-
02 Kasım 2009, 21:02
Merhaba arkadaşlar,
2010 Ninja'lar çıkınca, 2010 temmuz ayı gibi 2008 modellerin 2.el fiyatında düşme olur mu?
-
03 Kasım 2009, 23:36
ARKADAŞLAR.... motoru servise götürcem... ne yağ tavsiye ederler bilmiyorum ama sizin ne kullandığınızı öğrenmek istedim.. antalyada kışın ortalama 10 derece farzedin..
yarı sentetik 15 40 mı yoksa başka tavsiyeniz varmı...??
ninja için serviste ne tavsiye ediyorlar??
-
04 Kasım 2009, 15:27
seza35 adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar,
2010 Ninja'lar çıkınca, 2010 temmuz ayı gibi 2008 modellerin 2.el fiyatında düşme olur mu?
tabiki bi miktar düşer. Nisan gibi fiyatları takibe başla sezon başlamadan alırsan bol bol gezecek zamanın olur.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:24 ----------
ferhat uçank adlı üyeden alıntı
ARKADAŞLAR.... motoru servise götürcem... ne yağ tavsiye ederler bilmiyorum ama sizin ne kullandığınızı öğrenmek istedim.. antalyada kışın ortalama 10 derece farzedin..
yarı sentetik 15 40 mı yoksa başka tavsiyeniz varmı...??
ninja için serviste ne tavsiye ediyorlar??
Serviste castrol 15-40 doldurdular. sanırım yarı sentetikti tam hatırlamıyorum. İstanbul daha soğuk olmasına karşın 15-40 yeterli.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:26 ----------
istanbulccc adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun güle güle kullan. temizleyecek bi aksesuar daha çıktı.
Try not.Do or do not.There is no try. (Yoda)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler