Deli mavi bende alırken aynı şeyleri düşündüm fakat sonra fikrim değişti Analog'un kendine has güzelliği var.
Sonradan takılan Digital örnekleride mevcut tabi
http://www.youtube.com/watch?v=FWCM6VRsFsI
Yahu ninja olsun analog olsun ne fark eder, yani bu motoru alacak arkadaşın sırf göstergeler yüzünden vazgeçeceğini sanmıyorum. Saçma
Bende kestim kuyruğu plakayı alta taktım. kestiğim yeri henüz törpülemedim.hata tırtıklı duruyor.ve Haklısın çok toz ve çamur oluyor.plakanın ortasında bir çamur şeridi var. ben koruma takozu almıştım ebay de bi satıcıdan 2 ayda gelmedi bende paramı geri aldım.şimdi ebayden bişey almaya çekiniyorum.herkes parayı geri ödemeyebilir.ebayde çamurlukta var satılık ama bana çok dandik gibi geldi.perşembe pazarından biraz cam elyafı alıp bir de su borusunu kalıp olarak kullanıp kendim çamurluk yapmayı düşünüyorum. Koruma takozu içinde kararlıyım.bu konuda beraber çalışmak isteyen arkadaşların yardımlarını geri çevirmem.
bu arada ben 320 km civarı gidiyorum dedim çünkü ben şimdiye kadar hiç 9000 deviri geçmedim en fazla 140 yaptım genelde 6000 devir civarında kullanıyorum makinayı.
Try not.Do or do not.There is no try. (Yoda)
Eyvallah
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:38 PM ----------
Dostum, Ebay türkiyedeki gittigidiyor vs. kadar güvenlidir, şunları göz önüne almak gerek
* satının sattığı ürün sayısı, puan ve alıcıların verdiği yorumları
* Türkiye'ye ürün gönderiyormu.
Mutlaka Paypal ile alışveriş yapılmalı, satıcıya hemen yüklenmemek lazım şöyleki adam yolluyor bizim ptt'de çalışan aklıevveller kapının önüne atıyor yada başka birine teslim ediyor(Ben yaşadım biliyorum). Bazen gelmeden yurtdışına geri gönderdikleri oluyor.
Satıcıya mesaj atıp kargo trackking numarası iste bu numaradan tüm haraketleri izlersin, bazı satıcılar kargoda kaybolan ürünlerin yerine para almadan ürün bile gönderir.
Baktın satıcı çamura yatıyor Paypal'dan dispute açıyorsun trak parayı alıyorsun. Önemli nokta 45 günü geçirmemen
Önümüzdeki ay çamurluk alacağım, çamurlukta seçenek çok fiyatlar 69$ dan 170$'a kadar çıkıyor. Aslında bir fiberci bulup yaptırmak lazım ama o da 100tl aşağı yapmaya tenezzül bile etmez.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:43 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:32 AM ----------
Kesinlikle haklısın.sorun benim şanssızlığım.bana verilen track numarasını gümrüktede yrtdışı postalardada sorgulattım ama paketim bulunamadı. bende gittim paypaldden dispute açtım isterseniz başka ürün yollayalım isterseniz para iadesi yapalım dediler.bende para iadesini seçtim ve paramı 3 gün içinde geri aldım.satıcının dürüstlüğünden şüphem yok.ben bizim ptt nin postayı kaybettiğini düşünüyorum.gerçi en güvensiz ve en ucuz servis olan First class mail i kullanmışlardı. paket 2kg den küçük olduğu için mektup kategorisindeymiş ve pttde bana verilen izleme kodu ile kayıt altına alınmıyormuş dendi davutpaşa pttden. çamurluk içinde doğru söylüyosun.bendede ebayde watch item olarak bi çamurluk var. çamurluk çok basit bişey ama çok para istiyolar bence bi plastik parçasına.cam elyafı falan o kadar pahalı malzemeler değil hatta www.kompozit.net diye bi site var metre ile karbon fiber ve kevlar satıyor. el yatkınlığı olanlar için hammadde temin edilebilir burdan.eh az buçuk mühendisiz.deneye yanıla bişeyler yapmayı düşünüyorum.
Try not.Do or do not.There is no try. (Yoda)
hepsı bır bırınden cok guzel ya harıka makınaler
yana döne zxr 250 (siyah) aranıyor...
Antalya ve çevre iller.. 8000 tl ye kadar..
sahibinden.com da mevcut olmayan ilanlar için yardımcı olursanız sevinirim..
Onur.. Huzur.. Gurur..
doğrusun ama bnm cıbırdan yana bi siyah tutkum var almasam içimde kalacak
bide arkadaşlar, ben yoshimura ve muzzy egsozları arasındaki yorumlarınızı bekliyorum..
beniim oyum yoshimuradan yana.. geçen hafta Amerikadaydım ordaki fiyatı 600 dolardı.. burdan alırım diye almadım sizce pişman mı olucam çünkü burdaki fiyatını bilmiyorum...
Onur.. Huzur.. Gurur..
arkadaşlar merhaba,
bir sorunum var sizde var mı diye sormak istedim.ilk viteste 10-12 bin devirde çok titreşim var ve bişiler titrediğini hissediyorum ,gidonun ortasına parmaklarımı değdirince 11 bin devirde kullanınca gidonun ortası daha çok titriyor normal mı bu titreşim ? sizde de oluyor mu
Okan KETENCİ
ßazı rüyalar görülmeye,ßazı gerçekler yaşanmaya
değerdir.En güzel gerçeğimsin,gördüğüm en güzel rüya sensin.........:salut:
Siyahını satan varsa talibim arkadaşlar. Peşin para ve ciddi olarak almayı planlıyorum.
Motor fizik ve güç olarak bence oldukça iyi. Kulvarında çıkarsa bi ileride honda şaşırtabilir ama şuan için iyi konumda. Dez avantajı 2.elinin pazarı pek yok. Yabancı ülkelerdeki videolarından çıkardığım sonuca göre oldukça tutuyorlar bu modeli.
antalyada satan olsa havada kapıcam...
bu hafta istanbula gidiyorum dönüşte neler olcak bakalım)
Arkadaşlar malum modele 150 lik lastik takılması benzin sarfiyatı motor şase sentesi ya da herhangi bir aksamda bozulmaya neden olabilir mi?
ya ondan sonra?
performansı düşürebilir benzinide etkiliyebilir şöyle birşey var onu yapan kawasaki mühendisi düşünememişmi 150 lik takmayı hiç gerek yok
arkadaşlar ötv zammı ninja 250 yi ne kadar etkiledi haberi olan varmı.
Mühendisler düşünmüş olabilir, ama maliyet hesabı yapan satışcılar düşünmemiş olabilir. Herşey mühendislik değil
SS'ler için konuşuyorum kaç kişi motosiklet üreten Mühendislerin dizayn ettiği stock egzost'ları kullanıyor. Çevrenize bir bakın.
Yurt dışında örnekleri bolca mevcut, önceki yazılarımda linkleri vermiştim. Merak eden açsın okusun. Adamlar sadece ninja 250r serisi için özel forumlar açmış, bayağıda 150"lik lastik kullanan var.
Genel olarak yorumlar;
Motosikletin esnekliği kaybolmadığı ve iyi yol tutuşa sahip olduğu
Benim yorumum Son hızda biraz düşüş olabilir, 33 beygir motosikletin çok ta fazla etkilenmeyeceğini düşünüyorum.
Şu an 11000km deyim önümüzdeki sene fuardan 150/70/17 lastik almayı düşünüyorum.
Kawasaki Ninja 250r: 0/13.000km, VFR 800:13.000/ --- km
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)