Hmm gene bakıyorum 3 kişi 5 kişi.. Ha biz bize yeteriz ayrı ama ruh yok birader..
Murat benim beyaz eşeği koydum olm ilana insallah baskasıyla yüzgöz edip kendime yeni bir yar edinecegim malum önümüz kış sahibinden de piyasa kızışır bir ay sonra
Hmm gene bakıyorum 3 kişi 5 kişi.. Ha biz bize yeteriz ayrı ama ruh yok birader..
Murat benim beyaz eşeği koydum olm ilana insallah baskasıyla yüzgöz edip kendime yeni bir yar edinecegim malum önümüz kış sahibinden de piyasa kızışır bir ay sonra
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Mustafa valla su beyaz eseği satıp, başıma dert acacak, her tarafımı yağ içinde bırakacak, her bir civatasını söküp tekrar takacağım bakımını kendim yapacagım, yolda kaldıgımda küfürler saydırıp sonra Oktaya Murata Hakana yada diğer arkadaslara telefon acıp "yolda kaldım lan gelin alın beni" dedirtecek bir naked motor yada caferacer tarzı bir motor almayı planlıyorum açıklayıcı olmuştur umarım hehehe
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Abi niye bu kadar zahmete giriyorsun Motorcuda istemediğin kadar yağ var rica edersin ellerini sokup çıkarırsın yağın içine sonra bir rahatlama gelir derinden Ohhh beee dünya varmış dersin
Sonra Oktay abi,Murat abi,Hakan abi'yi çağırmak için bahaneden bol ne var? Az benzin al abi sonra yolda kalınca ararsın onların motordan depoyu fullersin yallah Kârlı durumları var abi bu işin
motorlu değil motorcu olacan derdi rahmetli dedem 70 küsür model java sını tamir ederken Mustafa.. Anladın?
Eyvallah kardeşim..
Arkadaşlar forumdan uzak kaldım iş güçten bakamıyorum çok sık şekilde. Bu hafta sonu Altınoluk'ta festival var forumda başlığını göremedim, Bandırma'dan arkadaşlarla gitmeyi planlıyorum bir aksilik çıkmazsa. Var mı gelecek olan festivale?
Ne festivaliymiş bu? benim ew war orda belki gelirim. c.tesi gidip pazar geceye dönmem lazım ama.degecekse belki gelirim
Olm otur lan bir oturdugun yerde etkinlik böcegi
İstanbul içi bir etkinlik olursa yakın zamanda katılmak isterim bilginize
Arkadaşlar görenler göremeyenlere söylesin diye diyorum Allah sizi inandırsın 12 000 devirde 175-180 arası gerçekten hayat var... O kadar diyorum. Bazen Murat git bi pasiflore iç öyle bin şu motora diyorum o derece yanii. Gelde uyu şimdi :D
Murat 8500 devirde 135 de yıkılıyoruzzzzz poahahahahahah
yıkıl yıkıl nereye kadar üstadım... Ama şu beyaz eşeği satim o zaman yıkılmadım ayaktayım türküsü eşliğince red line dan cıkarsam ne olim
Kitlendi kaldı forum bu arada =D
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
yenı nınja yıkacak ortalıgı,cbr yzf gt herkes nınjaya gececek dıyenler nerde cok merak edıyorum gercekten yıkıldı ortalık ama ben daha hıc gormedım satılan. var mı 7100euro verme cesaretını gosteren?
ooo hocam aleni sataşma var!! satılmış bir iki tane.. Ön ödemesi falan alınmış.. Unutmayalım ki malesef ülkemizde her körün bir topal alıcısı vardır.. Hoş bu makina ne kör ne topal sadece biraz pahalı accık pahalı ama itiraf etmeliyiz ki makina en iyi ss hazırlık motoru olmaya aday motordur..
Uğur forum kilitlendi çünkü biz yokuz eskisi gibi.. Baksana yeni arkadaşlar motorun üzerinden inemiyorlar heralde yazmaya fırsatları olmuyor..
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:37 ----------
Bu arada benim beyaz eşşeği avatar a koydum yorumlarınızı bekliyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:40 ----------
Daha önce yazdım mı hatırlamıyorum ama eski motorun aynaları, manetleri, barend leri elimde. isteyene alayını düsük fiyata veririm.. Aklımda herhangi bir fiyat yok.. arayın görüşelim
Dreamkiller avatarini begendim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)