acıkçası resim çeksem de ben burada yayınlamayı düşünmüyorum Atilla.elbette vardır herkesin kendine göre bir durumu...sözüm meclisten dışarı...konu sen değilsin...
<
AMA motorçuluğun ruhunda olan şey DOSTLUK tur.birlikteliktir beraber aynı asfaltta gaz açmaktır.motor bir simgedir dostluk için bir yoldur... aynen beraber bir yerlere birlikte sürmektir motoru.aynı asfaltı çiğnemektir...o asfalttaki çukurları bile beraber saymaktır.daha bir ton şey sayarım, burada da gerek yok.sadece forumda şunu gördüm RUH olarak motora gönül veren çok yok.belkide yaş itibari ile durum böyle,ama bir gün bu dediklerimi sizde düşüneceksiniz ve birlikte herhangi bir hedefe doğru gaz açarken sizinle birlikte yol alanlar sizin dostunuz olarak aynı hedefe gideceksiniz.
dost la ölüme bile gider insan.motor bu işin dostlukların bağlayanıdır.araçtır... sadece işe gidip gelmek için değildir,sizi trafikten kurtaran bir melek değildir.o ruhu yakalayabilene ne mutlu.Motorun üzerinde özgür olmak ve hissetmek başkadır.kimse karıştırmasın bunu.
işin özeti budur
saygılar
....;"ÖLÜM" Gaz ı basan El de,"HAYAT" Gidonu Tutan KoLLardadır. Bunun EgLencesi ise; ÖLümüne Basıp Hayata TuTunMaktır..
Valla hatunu kafalıyom ULAANN!!! kardeşim yazdıkların bana birşey hatırlattı. Lord Of The Rings filminin en can alıcı sahnesidir ; Tüm ırklardan karakterler bir araya gelmiştir yüzüğü Mordor'a kim götürecek diye tartışıyorlardır.. O esnada Frodo ben götürürüm diye öne atlar ardından Gandalf ve ardından Aragorn O'na eşlik edebileceklerini söylerler. ve Aragorn şöyle der ; izin verirsen kılıcım emrindedir..
Kardeşim sen gidiyorsan bende gidiyorum.. Ama ufak bir sorun var ; beni bekleycen
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:30 ----------
Bu arada Rio geliyon demi lan? Rio da burdaki Gimli olsun
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
bir haftadır foruma bakamıyorum bu buluşmayı şimdi gördüm motorun bakımı geldi gelebilmeyi çok isterdim sizlerle tanışmak için
Merhaba Arkadaşlar Megelli 125 R dan sonra Yeni Motorumun Siparişini vermiş bulunuyorum Ninja 250 R Yeşil Artık bende Aranızdayım Alanya dan Saygılar..
Benimkisi takılmak değilde illaki merkezde işimiz oluyor. Arabayla trafik çilesi çekmemek için mecburen motorla gidiyorum. Hem müşteri arıyorsun . Eski çarşıda hamamın oraya çek motoru üstüne bir satılık yazısını yapıştır yaz telefon numaranı emin ol arayan olur. Çarşı içinde soran çok oluyor meraklısı bayağı var.
Hondaaaaaaaa
Beyler bu arada elimde bazı orjinal parçalar kalmıştır. İsteyen olursa seve seve satarım
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Son kez hatirlatiim dedim, sonrasinda günah benden gidiyor
MİLLET BU PAZAR
YAZA VEDA NİTELİĞİNDE BİR BOLU/ABANT GEZİSİ YAPALIM DİYORUZ
BEN TAAAA ANKARA'DAN KALKIP GELİCEM, KİMLER GELİR?
Tarih: 23.Eylül Pazar
Saat: 12:30-13:00 (Bolu-Abant Kavsaginda bulusma saati)
Yer: Abant
Gelenler:
1) ejlover
2) ccman
3) dreamkiller
4) rio_mavi
5) ????
Istanbul ekibi cikis noktasi/saati icin kendi arasinda organize olsun, ben de Ankara'dan cikacak olanlari ayarlamaya calisiyorum.
Gelenler bu listeye ekleyerek devam etsin lütfen. Olumlu ya da olumsuz hic tepki vermeyenler de bir daha forumda/face'te bana onlarca mesaj atip tek soru sormasin daha fazla ayiracak tek bir saniyem kalmamistir bu sadece isi dustugunde dost gozuken tatli su cafe "motorculari"na..
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
Keşke gelebilseydim :( iyi eğlenceler
Hondaaaaaaaa
Uğur abi sucu motoru bile olsa altımda inan 1 günde sürücek olsa yolculuk sırf seninle tanışmak, oturup bir çayını içip senin o güzel muhabbetin için yola koyulurdum. Ama malesef ki motorum yok. Kısmet olursa oda olucak. İşde o zaman bende Kürşat abi olsun diğer gelmeye niyeti olan abilerim olsun Allah kısmet ederse hiç düşünmeden onlarla birlikte yola koyulur gelirim. Tek umudum kış dolayısıyla motor fiyatlarının biraz geri çekileceğini düşünmek.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)