Abilerim, max 200/250 tl civarı kask almayı düşünüyorum. Önerebileceğiniz kask varmıdır? Ls2 çok met ediliyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Abilerim, max 200/250 tl civarı kask almayı düşünüyorum. Önerebileceğiniz kask varmıdır? Ls2 çok met ediliyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
http://www.motomaxonlineshop.com/Uru...K-pmu1087.html
Bu kask çok hoşuma gidiyor,3 boyutlu diye geçiyordu sanırım,o kurşun deliği ve çatlaklar çizim değil,elini sürünce o çatlakları hissediyorsun,gerçekten çatklakmış gibi.Fİyatı da iyi ama kalitesini bilmiyorum,sadece scorpion un kötü bir marka olmadığını biliyorum.
bak marushin saglamlıkta 5 yıldız
lazer lz 6 da öyle
agv de kaliteli
lazer lz 6 speed dog kask cok hoş duruyor..
motosiklet ne ve ne renk
# motosikletle.blogspot
Arkadaşlar merhaba şuan afyondayım telefonum arıza yaptığı için resim çekme imkanım pek olmadı. Şaunda yaptığım km 560. Yaklaşık 26 lt benzin aldım. Uzun yolda ne yakar diye soran bir arkadaşımız vardı onun için paylaşmak istedim. 140 - 170 km arası yaklasık 460 km yi 4 saatte aldım. Yarın sabah denizliye geçiyorum.
Hoşcakalın.
Hondaaaaaaaa
Scorpion kullanan pek duymadım yada görmedim. Nette o kadar karşılaştırmaları var oralarda da denk gelmedim. Scorpion düşünmüyorum pek.
---------- Post added at 17:04 ---------- Previous post was at 17:01 ----------
Sarı renk Tvs Apache alıcam. Motosikleti almadan ekipmanları almak istedim. Motosiklet alınır sorun değil. Hadi motosikleti aldın, niyetine girdin, ekipman almaya gidiyorsun. Bir düşersen Allah korusun neler olacağını bir Allah biliyor. Benim yaptığım araba almadan jant lastik alamaya benzetilicek belki ama bence böyle daha mantıklı. Motoru aldığımız zaman sonuçta direk biniyoruz kask olsada olmasada. Kaskı olmayıpta mecburi binmek durumunda kalmak istemediğim için önce gerekli ekipmanları almayı düşünüyorum.
Kask için renk olarak sarı veya beyaz düşünüyorum.
ls2 den iyi olduğuna eminim ama:D
tebrik ederim bu düşünce ve anlayış için
gerçekten örnek olacak düşünce yapısına sahipsiniz..
takdir ettim seni
motorum 2500 tl benim
kullandıgım kask 4 yıldır arai kazada yaptım kafamı da vurdum
http://sharp.direct.gov.uk/ bu siteden bakabilirsin bu begendign kaskların güvenlik testinden aldıgı puana..
marushin gerçekten iyi
bu lazer lz6 agv filanda iyi o siteden bakabilrsin
# motosikletle.blogspot
Ben teşekkür ederim. Mahçup ettiniz beni.
Keşke yurdum insanı böyle olsa. Benim alacağım motor 150cc 13.5 hp. Gideceğim yerler memlekette denize,balığa sağa sola kaçamak yapmak olucak. Bu ufak motor bile küçümsenmeyecek kadar tehlikeli. 2 teker olan herşey tehlikeli. Kaldı ki, 1000cc gibi 160/200 bg hiç bir şekilde azımsanamayacak kadar büyük, tehlikeli makina kullanan kişilerin bile kasksız ve ekipmansız motora bindiklerini görüyorum. Kask'ı takmadın tamam tulum giy, mont giy, pantolon giy, ne biliyim işde seni koruyacak olan onca malzemeyi boşuna üretmiyorlar. Motosiklet ekipmanları diyince sesi kulağa hoş gelmiyor, oda sıradan bir ses yada cümle ama motosiklet kelimesinide içinde barındırıyor. Üşenmeden maddi durumları el verdiğince iyisinden, güzelinden bir tane 1000cc motor alıyorlar da, 1 günlerini ayırıp ekipman almıyorlar. Hadi ekipmanları olupta süs eşyası olarak kullananlara ne demeli?
Yeni Ninja 300r tanıtım ve reklamı...
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=8De_SclUdx0
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=DjE9OiZqFkc
300luk saçma,400 luk bari getirseler giren vergi aynı olcak 400 luk oldugu için sadece motor fiyatı en ama en fazla taş çatlasın 2.000 farkeder.bari verdiği paraya değer.en azından sadece goruntuye vergiler yüzünden 15.000 vermemiş olursun.hızlıda gidebilen bi motora sahip olursun.bana saçma gelior 300 luk
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
300 cc vergilerden ötürü Türkiye için çok yersiz bir motor vergiler normal olsaydı tercih edilebilir bir motor ve piyasayı kasıp kavurabilirdi. Yurt dışını takip edip görücez satışları artık.
Bugün zinciri temizledim ipone chain cleaner ile çok güzel bir şekilde temizledi, würth fren balata temizleyici kullanıyordum bundan önce. Ipone, würthe göre çok çok iyi temizledi. Zincir yağı olarak da castrolden iponeye geçiş yaptım, 400-500 km yaptıktan sonra zincir yağlarını arasındaki farkı da yazarım.
ipone zincir yağı bu ustune baska tanımam tavsiye ederim
motor yağı olarak ta bunu kullanıyorum cokta memnumum arkdslar..
akrep imede kavustum sonunda
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
arkadaşım ipone dan motula geçti,benim de wurth kutum bitsin motul alacağım:D
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)