250 cc motor almak istiyorum ama honda cbr 250r ile kawasaki ninja 250r arasında kaldım..ninjada kafamı karıştıran servislerin azlığı ve ilgisizliği,yedek parça problemleri,tükettiği yakıt..lütfen yardımcı olun
theplatoon çok düşünmene gerek yok hocam, para sıkıntı olacaksa daha dogrusu yakıt honda, diger türlü tasarım ve performans diyorsan ninca
ama yedek parça fiyatları ikisinin de yüksek barkın b.ye bakarak konuşursam
antalya da sıfır ninja bulabilmek zor..alanya daki mega motor, sipariş üzerine getiriyor..arkaya topcase bile takabileceklerini söylediler..ama moralimi bozan göstergeleri..
Aynen bende Antalya da motor olmadığı için Ağustosun 10 da Alanya Mega Motordan aldım. Şu an 960 km.de siyah renk. Ama benim yaşıma uygun olmadığını söylüyor herkes. Yaşım 43. Baskılara dayanamayıp, Honda NC700X almayı düşünüyorum. Düşünürseniz benim Ninja 250R ye bir bakın.
ninja 250r 100km de 4 lt yakıyormuş acaba bu şehir içimi yoksa uzun yolmu ? ninja 250 r kullanıcılardan rıca ediyorum uzun yolda yüksek devir deil normal bir devirde kaç litre yakar 100km de ?
aRkadaşlar Bugün itibariyle 16 günlük senelik iznim başladı. Valizi hazırladım. Yarın sabah nasipse memlekete doğru yola çıkıyorum. Afyon , Burdur denizli senelik iznimde uğrayacağım yerler. Yer yer vakit buldukça cepten den olsa resimleri paylaşmaya çalışacağım.
Allaha emanet olun hakkınızı helal edin.
Hondaaaaaaaa
ati hayırlı yolculuklar dostum.kazasız belasız git gel.tekerin düz bassın
Bu yeni kasa ile sanırım amerikadaki ninjalar da artık enjeksiyonlu sisteme geçecek, buraya 300cc gelirse ninja tarih olur.:(
'92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200
Pazar gunu istanbul parka giden varsa goruselim.
ninja 250 icin konusuyorum bildiginiz gibi endonezyada satisi basladi, testler denemeler yapildi ve sonuc...
her iki kasa da ayni fiyattan satisa konuldu ki ayni sartlarda yeni kasanin daha pahali olmasi gerekirdi, fakat kullanicilarin genel gorusu eski kasa cok daha saglam ve kaliteli, iscilik ve malzeme kalitesi yeni kasada bariz dusuk ve fiyat farkinin olmamasi bundan sebepli deniliyor, yeni kasalar simdiden gozden dusmus durumda eski kasaya kiyasla.
bu arada 2013 honda cbr250 fotolarini da ekledim, dusunenler icin
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
yabancı sitelerde top speed konusuna biraz göz attım. 150-160 km/s arasında yoğunlaşılmış genelde. türkiye'de ise 175'i geçmeyeni dövüyorlar... ya çok klas motorlar türkiye'ye gelmiş, ya da milli abartma huyumuzdan ninja'lar da nasiplenmekte..
top speed'i niye bu kadar takıyorsun denilebilir ama motosikletin motor gücü performansını ölçmede bir kriter olduğunu düşünüyorum. bu arada henüz dayak yemedim ama düz yolda tüm çabalarıma rağmen 160'ı geçmiyo benim ninja.
---------- Post added at 14:29 ---------- Previous post was at 14:24 ----------
full depodan depoya ölçümü yaptım. 90-100 km hız ile şehirlerarası kullanımda 3.5 litre yaktı. şehir içi ise gazlarsan 5 litre'yi ile görürsün.
@elestirmen Benim ninja da maks 160 gördü şimdiye kadar, biraz daha zorlasam giderdi gibi geliyor ama denemedim, 160 bence yeterli bir hız fazla bile hatta (bana)
175 i bir cok kez gordum ama plotaj önemli saygilar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)