...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
Sinyal lazım diyecektim ki cuk oturmuş
Önler için
http://www.rialli.com/ara/10116__min...o1-2-li-takim/
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
günaydın
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
vlknsyrn
Resimler paylaşarak renk katıyorsun ama senden ricam boyutlarını biraz düşürüp ekleyebilirmisin. Sayfaları açmakta zorluk çekiyoruz.
Hondaaaaaaaa
Hocam ellerinize sağlık ;) Yalnız acilen arka plakaya bir çözüm bulmanız gerekiyor eksozdan da önce
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
volkan sen de meraklısın heralde benim gibi foto işine
eger office picture manager ile sıkıştırırsan hem boyut düşer hem daha hızlı yüklenir sayfa
biraz ugraşayım dedim ama istedigim gibi olmadı
Eyvallah ;)
plakaya ne yapayım agaa iyi yerii
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:01 ----------
ya severim motorlarımı fotolamayı..yaşlanınca bakarız artık arşivden )
S2 ile cekiyorum fazla sıkıstırma oynama fln yapmıyorum..
eline sağlık guzel olmuşşş senin paylaştıgın da
...
face atın arkadaşlar resimleri otomatik olarak normal boyuta düşüyor herhangi bir program kullanmanıza gerek yok. Linkleri alıp kolayca paylaşabilirsiniz.
Hondaaaaaaaa
Öncelikle Selamlar Saygılar... daha önce vitesli motor kullanmadım, ama çok mobillet, düz vitessiz motor kullandım ve birtane Ninja 250r almaya karar verdim, kullanmasını vites atmasını biliyorum ama ilk motorum 250 ninja ile başlamakta bir sakınca warmıdır
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:16 ----------
çok çok geçmiş olsun allah kimseye kaza bela vermesin
Eğer bana sorsaydın Honda Titan veya CG tarzı eski bir motosiklet alıp en az 5-6 ay onu kullanmanı tavsiye ederdim. Neden böyle dediğimi o 6 ayı doldurunca daha iyi anlarsın diye düşünüyorum.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
tşkLer .. . birde bu ninja250r şehir içimi 100km de 4 Lt benzin yakıyor ? uzun yolda gaza yüklenmeden normal bir devirde 100 km de ne kadar yakar ßenim normalde haftada 1 kere 200 km yola gidip geleceğm için soruyorum k.bakmayın :/
Abi o plakayi bi yeniliycen ya da ugrasmak istemiyorsan emniyetle 25TL'ye APP plaka yaptir.
Bi plakalik iptal kiti tavsiye ederim ama ona girmek istemezsen de en azindan APP yaptirip yapistir oraya yamultmadan en azindan duzgun durur
Benim de ilk motorum Ninja250 idi ve daha iyi bir secim yapamazdim. En azindan motorlarla tecrubeniz varmis. Gayet uygundur Ninja sizin icin, yeterki aldiginiz motora duzgun bir cift lastik takin ;)
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
300 olayı resmiyet kazandı
merkez site:
http://www.kawasaki-cp.khi.co.jp/mcy...ex300ab_e.html
ve de avustralya sitesi:
http://www.kawasaki.com.au/ninja300/
ve official 300 tanıtım videosu:
http://www.youtube.com/watch?v=Ttic6mKV_Fs
"overseas model shown"
300 sahane gorunuyor, bugunlerde 250 alacak olsam kesinlikle beklerdim, TR ye gelecek mi arkadaslar?
bu arada ejlover 2Eylul pist gununde yoktun?
---------- Post added at 16:01 ---------- Previous post was at 15:47 ----------
1-Fren egzersizleri yapin, bolllcaaa, pazar yeri veya okul bahcesi calisacak bir yer bulun, gs1 donuslerini yapin, 2.vites hizlanip fren calisin,motoru satanlarin ilk soyledigi sey on freni kullanmamanizdir, ama motosikleti durduran da on frendir, hondaya gore de ikisi birlikte en iyi durus mesafesini saglar ama bir gercek var, kimse iki freni birden "ideal" sekilde sıkamaz.bol boll idman diyorum.
2-Parlak yuzeylerde "otopark", "motosiklet servis alanlari" motor feci kayarrr.
3-Servis kitabi icin linki kawiforums.com da bulabilirsin.fakat dikkat oradaki karburatorlu versiyon icindir, sana IE enjeksiyonlu icin olan lazim.
4-Servis kitabina gore bakimlar 6bin km de bir yapilir, yani 12bin bakimi yapildiysa sonraki bakim 18binde.Tabi bu kullanim sartlari bu km yi kisaltabilir.
14-15e nasıl alacan hocam?
9civarı ikinci el alırım yükseltmek istersem de 15e kadar 600 alırım
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)