şunu da ilave edeyim ,yanlış anlaşılmasın bu gece ve uzun yol rodajı;
motor için 1000 km lik rodaj dönemini 6.vites ile 5000 d/dk gibi düşünmeyin !..... ara hızlanmalar ve vitesleri 1-6 ve 6-1 şeklinde de kullanmak gereklidir.
kullanmazsanız ne olur ? sadece MOTOR için gerekli olan rodaj kısmını tamamlamış ama ŞANZUMAN için sadece 1 ve 6.vites dişlilerini daha çok kullandığınız için sadece bu parçalar alışmış olur.2-3-4-5.vites dişlileri daha az kullandığı için gerçek anlamda her parça üzerinden bir alışma km si geçmemiş olur.bunu da akşam trafiğinde Antalya içinde yapabilirsiniz.yani;illa uzun yola çık,tak 6.vitese ,1000 km yap rodaj bitti ...değildir ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:03 ----------
şu Z-MOTOR ve 300cc ninja hakkında son kez bir kaç kelime söyleyip bu konuyu seneye yeni model gelene kadar kapatmak istiyorum...
kawa nın resmi sitesinde ( http://www.kawasaki-cp.khi.co.jp/mcy/street_e.html )
2013 için yeni modeller açıklanmış ve bunların arasında (henüz) 300 cc bir motor yok.böyle bir model olsa diğer iki modelle birlikte 2013 model listesinde olmazmıydı ?
Z motor dan gelen açıklama bana tatmin edici gelmedi.elindeki stokları satmak gibi ticari bir kaygısı olduğundan diye düşünüyorum..
şahsi fikrim de,zaten 250 cc bir modeli yenilemiş ve Endonezya da piyasaya çıkarmış KAWA neden resmi sitesinde 50 cc fark olan bir modeli açıklamamış ve ortalıkta böyle bir model ile ilgili zmotor harici kimsenin bilgisi bile yok.300 cc neden çıkarsın onu anlamak mümkün değil çünki 400R modeli var piyasada.zmotor 300 cc lik bir modelden bahsediyor fakat bunun MTV den dolayı (250 cc üstü vergi farkı) zaten ha 300 ha 400 vergi aynı.sormak lazım acaba neden SS 400 R modelini TR getirmiyorsunuz diye.ayrıca z motor da biliyor 300 cc bir model TR de satmaz,250 R modeli kalkar da 300 cc modeli gelirse honda 250r piyasanın lideri olur.daha buna benzer bi ton senaryo yazabilirim size.
sözün özü; gelecek olan yeni model yine Ninja 250R olur ve kawa yıllardır gösterge panelinin ve yenilenmemiş kasanın verdiği dezavantajı siler ve piyasanın lideri olur.
ayrıca "doğmamış çoçuğa don biçen"
sahibinden com sitesindeki motosiklet firması ; 250r resmi koyup ilanına 300 cc ninja gelecek diye kapora isteyen firmalara itimat etmeyin !
saygılar
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:33 ----------
TÜM FORUM KULLANICILARININ RAMAZAN BAYRAMINI KUTLARIM.
slmlar arkadaslar kuyruk iptali yapmak istiorum ama üstündeki kuyrugu cıkardıgımda stop ların kenalarında bosluklar olusuyor. Onları nasil kapatabilirim? parca olarak satılıyormu ?
http://imageshack.us/photo/my-images/163/16109168.jpg/
Fotograftada ayrıca gözüküyor lazım olan parca
benim garanti kağıtlarım kayıp,kadıköydeki kawasakiyi aradım,bana bu konu hakkında yardımcı olmadılar,illa servisden gün alıp götürtüp baktırtmak gerekmiş,orda da bakıp garantisi olmadığı için değiştirmeyecekler,buna kendi yapabileceğim bir çözüm arıyorum,yabancı forumlara bakıyorum şimdi umarım ordan bişeyler bulucam
selam arkadaşlar.konuyla ilgili deil ama bişey sormak istiyorum.cbf 250 motor sahibiyim.arka lastiği deiştrmk istyrm.geniş lastik düşünüyorum.inç olarak ne kdr geniş olabilir yakışırmı yani.yada faydası zararı olurmu yorumlarınızı bekliyorum...
cbf 250 forumuna bakabilirsin. Eminim değiştiren kullanıcılar bulabilirsin.
---------- Post added at 17:02 ---------- Previous post was at 17:00 ----------
Sanırım o parça ayrı olarak satılmıyor. Ebay.com girip ninja 250 fender elminatör diye aratırsan plakalık ile ilgili ilanları görebilirsin.
Hondaaaaaaaa
Acilen led stop almam lazım bu sinyallere gıcık olamaya başladım
Yan Sanayi Yoshimura ) ( Abi egzozu kaça aldın - 1000 Tl kardeşim )
Hondaaaaaaaa
Sinyaller bana da çok itici geliyor hocam uzaylı kulagı gibi
ejlover hocamın bi degişik led sinyalli takım: ebay 73$+40$ kargo gümrüge takılmadan gelir
plakalık iptali mi var orda yoksa standart mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:51 ----------
Sahibindendeki 2013 model 300cc ninja ilanı açan bayiden gelen yanıt:
anlamsız bir s.dik yarışı ve 15yaşındaki birisiyle konuşuyor gibi hissettim..dedim ki 250lilik gelirse siz bana 1tane hediye edin, 300lük gelirse ben 2012model0kmsinden 1tane alayım, nasıl )
Hehehe :D
Aslında kanunları iyi bilmek gerek. 300r için bir satış protokolü hazırlatıcaksın avukatına kaporayı verirken , sonra cihaz gelmezse direk tazminat davası ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:19 ----------
Güzellik yaa
http://www.youtube.com/watch?v=j0_HwpeLdyc
Arkadaşlar ninja kardeşlerim hepinizin öncelikle bayramını kutlarım,
Bildiğiniz üzere motorum pert oldu ve ben evde yatmaktayım, motorum için ebaydan aldığım grenaj koruma topuzları ve yeşil ninja250r yazan manetler elimde sıfır halde mevcuttur. Motoruma takmak nasip olmadı ve elimde patladı
GRENAJ TOPUZLARI: 99$+30$
MANETLER:249TL+KDV+KARGO ÜCRETİ VERDİM
TOPLAM:480KÜSÜR TL
Gittigidiyor ve sahibindene ilan koymadan önce burada isteyen olabilir düşüncesiyle sizlerle paylaşıyorum.
350TL DEN SATMAYI DÜŞÜNÜYORUM İSTEYEN OLURSA ÖZLDEN MESAJ ATSIN LÜTFEN..
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:09 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:14 ----------
Hayırlı Bayramlar Ninjacı kardeşlerim.
Hondaaaaaaaa
Bu ninjacılar ne güzel insanlar :D Sanada iyi bayramlar dostum...
Hepinizin bayrami kutlu olsun arkadaslarrrr =D
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
Herkeze Şeker Tadın da Bayram Geçirme Dilegiylee ...
500 km oldu elimizde takas tan dolayı bi ninjamız var arkdslar makinanın hakkını verebilecek birine vermek isterim.. hakkını derken bende 600F Vardı Bundan Önce ve arkdslarımda 600 - 1000 cc ler oldugundan canını cıkarmak istemiyorum motorun... umarım göruntu kirliliği yapmamısım dır... saygılar
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)