Boyut açısından 2012 ile fark olacağını sanmıyorum, biraz kısa görünmesinin sebebi biraz kalın görünmesidir...
ccman arkadaşın paylaştığı resim boyutların neredeyse aynı olacağını gösteriyor...
Boyut açısından 2012 ile fark olacağını sanmıyorum, biraz kısa görünmesinin sebebi biraz kalın görünmesidir...
ccman arkadaşın paylaştığı resim boyutların neredeyse aynı olacağını gösteriyor...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
motorun şekli gerçekten çok hoş, mantıken birkaç kg ağır olacağına göre küçük ebatlı olacağını düşünmemek lazım, öyle olsa bile görüntü yine de muhteşem.
bu arada 6000-7000 € arası fiyat etiketiyle, ocak ayında gelecekmiş. kaynak: z-moto.
z-moto daha dun motordan bihaberdi, ne zaman ogrenmis fiyatini yeniyse eklerim mantigi ama kawasaki yeni kasayi ayni fiyatli surdu piyasaya, fiyati artirirlarsa direk cukka konudan bihaberim ama paradan asla, cakallar. Motor eski kasadan 3kg, absli olani ise 5kg daha agir, kucuk ince falan demeyin daha gormeden, dogmamis bebege don bicmeyin ( dogdu gerci ama )
dünkü konuşmamla öyle miymiş dediler, bugünkü konuşmamda da bana tahmini fiyatı ve geliş tarihini belirttiler
kawasaki motosikleti resmi sitesinden duyurana kadar distribütörlerden bile bazı bilgileri gizlemiş olsa gerek.
hyocular kıskandı tabi ondan böyle ))
Neyini kıskancan aga hyo ayrı bir dünyadır Dedikleri gibi fiyatta gelirse eger arada ucurum bir fark olacak hyo 10 bin ninja 14-15 bin. Tutmaz
150HS > 2008 ST > 2012 ST >
fiyat konusunda sonuna kadar haklısın o paraya alınacak alet değildir. ama görünüştü on numara olmuş
....;"ÖLÜM" Gaz ı basan El de,"HAYAT" Gidonu Tutan KoLLardadır. Bunun EgLencesi ise; ÖLümüne Basıp Hayata TuTunMaktır..
olm hastasınız alayınız bende dahil aksam aksam öldüm gülmekten.. biri der ince biri der kalın aga sadece bacaklarımızın arasına alacaz iceri almıcaz motoru ha kalın ha ince nedir bu kalın sevdası.. ))) hos bende nincam keske hyo kadar kalın(!) olsa derim bazen poahahahah
Bu arada bugün kartal serviste bir arkadaşla konuştum telefondan size apayrı bir bilgi vereyim : sordum bilader dedim nedir bu yeni kasa ne zaman gelecek? cevap şöyleydi ; abi şimdiki kasa gelmeye devam edecek birde 300 lük yeni bir motor gelecek??? Allahını seven anlatsın bana ne anladı bundan şimdi? ben bi bk anlamadım.. Heralde aradığımda bir makinanın benzin deposunu falan söktü kafası iyi diye düşündüm
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:53 ----------
Yamaha Ceo su TASUMA SUKO yaptığı açıklamada yzf r 250 modelini yapması için kawasaki Ceo su Sahura KALKIYO ile anlaştıklarını ve bu motoruda kawasakinin üreteceğini açıklamış
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
O kadar resim çekmişler bir tane video bulamadım :(
Hondaaaaaaaa
https://www.youtube.com/watch?v=yZ0qX7QGO0g
Buyur hocam .
olm fatih abin hemen sana yardımcı olsun buyurun..
http://www.youtube.com/watch?v=0oJYMeXJIJ0
bununla idare et bir dahakine daha acık seçik birşeyler yüklerim
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
dreamkiller
bu da sana gelsin
https://www.youtube.com/watch?v=1u6tkGceaSs
....;"ÖLÜM" Gaz ı basan El de,"HAYAT" Gidonu Tutan KoLLardadır. Bunun EgLencesi ise; ÖLümüne Basıp Hayata TuTunMaktır..
Oooo videolar da dusmus tam oldu valla. Artik hala polemik yaratan arkadaslar ne kadar sacmaladiklarini gormustur herhalde. 250cc'de Z-moto fiyati sacmalamazsa olay bitmistir
Ben de bos durmadim bu aralar durmak yok modifiyeye devam:
CustomLED BlasterX Sinyal Entegre Programlanabilir LED Stop (dolayisiyla arka sinyal iptali)
CustomLED programlama ve Cakar Mode Switch
CustomLED Flasher Relay
Videoyu ilk modifiye kismi bitince eklerim. Dugme ile programlana bilme ve cakar modu super bi sey oldu
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)