Bence bu motorun en çirkin yanı egzosu.Daha kibar bir egzosla çok daha güzel görünür..
Bence bu motorun en çirkin yanı egzosu.Daha kibar bir egzosla çok daha güzel görünür..
motor 8 binden baslayıp 10 bine kadar gidiyo 2. elde..
ama toplam 8 tane var....
bu egsozla kesinlkle kullanmam bu motoru....
ARKADAŞLAR HER MARKA MOTOR MONTU SİPARİŞLERİNİZ ALINIR.. AMERİKADAYIM UYGUN FİYATA ALMA İMKANIMM VAR...ÖNCEKİ SAYFADA MAİL ADRESİM VAR.. İLGİLENENLERE EKLESİN
Onur.. Huzur.. Gurur..
iş sadece fiyatı ile bitmiyor bugünlerde. ben en son baktığımda 2 adet Türkiye stoğu kalmıştı. Şuan bitmiş olabilir onlarda. Ayrıca motor çok güzel olmasına rağmen yükseklik konusunda sıkıntılı !!! Biraz sırıtıyor...
merak ettim doğrusu , acaba motoru kullananların sayısı kaçtır ? neredeyse 10 ' kişiyi geçmiyor.
Okadar da satış yapmış yurtdışında, neden türkiye 'de bukadar az
merhaba arkadaşlar, ben balıkesirden katıldım aranıza, yeni motor almayı düşünüyorum, ehliyetim yok fakat yaz sonunda alıcağım, eh tabi ehliyetten sonrada motor. hem kaslı yapısı hemde performansı bakımından kawasaki 250r düşünüyorum. yaklaşık 4 aydır 150 cclik scooter motor kullandım ve 2 yıllık profesyonel olarak agresiv dağ bisikletçiliğim var, yani denge, viraj ve fren kontrolü bakımından nerdeyse hiç sorunum yok.
sorunum motorun altımda nasıl duracağı, 180 boyum var, şişman değilim, ama yapılı vücudum var, sizce iyi bir seçim olurmu ? açıkçası ben hız seven bir ideğilim fakat motorum kaslı ve dikkat çekici olmalı, bu yüzden seçimimi kawasaki 250r'den yana yapmak istiyorum.
önerilerinizi bekliyorum
bana göre cbf 500 er 5 ten daha şık bır makına er 5 e fazla para verme bence
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
benim cıbırdan sorna düşündüğüm 2 modelden biri bu meret
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
sahibi tatildeymiş motorun garaja çekilmesi gerekiyormuş
ninja 250 r sahibi bir arkadaşın babası rica etti sen çekermisin diye hay hay dedim
bi 15 dk test fırsatı buldum
kasa yüksek cc li abilerinin gösterişini hiç aratmıyor
yanlız rolantidenmidir debriyajı bırakınca kandi kendiliğine gidiyor
görüntü çok güzel güç kendi sınıfına göre en iyilerinden
birde az yakıyorsa seneye yenisi çıkınca 2000 daha düşerse ben bu motoru önce allahın sonra cüzdanımın izniyle 2. elini alırım
:pl: [COLOR="Red"]Gimme fuel[/COLOR] !!! [COLOR="Blue"]Gimme fire[/COLOR]!!! [COLOR="Red"]Gimme that which I desire[/COLOR]!!! :pl:
adı üstünde u[B][COLOR="Blue"]M[/COLOR][/B]u[B][COLOR="Blue"]T[/COLOR][/B] :queen:
[COLOR="Red"]makine mühendisliği 4 sene kaldı[/COLOR]
arkadaşlar ninja 250 r nin km de ne kadar yakıt yaktığını araştırıyorum. kullanan varsa lütfen anlatsın? kaç km hız ile,bir depoyla ne gider ? şimdiden teşekkürler.
bir güncel yapalım...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
bnm anlamadığım bu topic i açan arkadaş neden zxr 250 kullanıcısı değil.. yanlış anlama hasan arkadaşım ama burda gerçekten bilgi paylaşılacaksa bu şekilde olmaz.. bişey yazıyoruz 15 gün kimse sallamıyo...
biraz bilgi paylaşırsak herkez için iyi olur arkadaşlar.. lütfen duyarlı olalım!!
Onur.. Huzur.. Gurur..
kawa biraz pahalı oldugu için malesef her yigit alamıyor.onun için buraya yazı fazla yazabilen yok fakat 250 cc sınıfında en iyisi oldugunu bil
teşekkür ederim saol.
arkadaşım ben bu topiği açtım diye ninja 250r a ömür boyu binecem diye bir kaide yok...
ayrıca ben açtım diye bütün bilgileri ben verecem diyede bir kaide yok,
paylaşım sayfası burası herkes istediği bilgiyi arar ve bilgi sahibi arkadaşlar yazar...
bir sıkıntın varsa moderetörlere iletebilirsin...
kal sağlıcakla...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
Kawasaki Ninja 250r: 0/13.000km, VFR 800:13.000/ --- km
Uzun zamandır araştırıoyrum bu motoru, Galiba Cbrdan sonra bunu alıcam
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)