'92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200
slm arkadaslar forumu uzun zamandir takip ediyorum ve her sayfasini okudum ama uye olup araniza katilmak bu gune nasip oldu tabi kabul ederseniz alanya da yasiyorum 2010 model yesil ninja kullaniyorum. bu gune kadar paylasimlarinizdan cok yararlandim ve bunun icin herkese simdiden tesekkur ederim iyigeceler herkesin tekerinin duz basmasi dilekleriyle
Sevgili ninja kardeşlerin, bizim eşşeklerin boya kodları motorun neresinde yazıyor? koltuğun altında dediler söktüm baktım dandik pazar etiketine yazılmış bir kod var o olmadığa eminim bilgisi olan yardımcı olabilecek birileri varmıdır acep??
cross motordan sonra ninja 250 ye geçsek alışmak ne kadar sürer ?
boya kodunu internetten bulmuştum ama boya çok pahalı,küçücük kalemi bile 50 lira amerikada bizim memlekette ucuza birebir boya yapılıyor
selam millet,
uTatilden döndüm bitti anasını satim :( şöyle bir formu kurcaladım baya bir konu konusulmuş. İbo neden boya kodunu arıyorsun anlamadım? Rötuş içinmi? eğer öyle ise ve çok büyük bir problem yoksa sakın boyatma, motoru satarken sıkıntı yaşayabilirsin. naçizane tavsiyemdir.
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
merhaba arkadaşlar , 2011 cbr 125 'imi sattım geçen hafta. hemen ertesi gün 2011 beyaz ninja aldım. 3 gündür kullanıyorum. gayet güzel makina. artık aranızda bende olacağım
yakıt biraz fazla gibi geldi , nette araştırdığımda 20 kurus diyorlardı hep . 90 - 100 arası gidersem dogru . lakin abanınca 30 kurus yakıyor. grup sürüşü olarak gecen gece 250 km yol yaptık. 60 tl yaktım. ha gitmeye gidiyor sağlam
üzerinde akropovic egzoz var. orjinal egzozunu taktığım taktirde yakıt tüketimi azalır mı acaba ? performans olarak nasıl olur ?
denemek isterim hemen ama orj egzozum yok temin edeceğim bi yerden. eğer değecekse öyle temin etmekte fayda var .
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
Hoşgeldin ali hayırlı uğurlu olsun yeni motorun kazasız belasız inşallah.
Yakıt konusunda 30 krş fazla değil mi yanlış hesaplamış olmayasın. O kadar yakacağını zannetmiyorum. Benim egzoz farklı ama 4,8 lt 110 km gitti geçen test ettiğim de . Çok da yüksek devirlerde kullandım.
Hondaaaaaaaa
bu normal kullanımdaki yakıt sarfiyatı ...
aynen o dediğinden oldu
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:59 ----------
selenin altında etikette en başta iki halka biri içi dolu gerisi numara...
hoş geldin paylaşımlarını bekliyoruz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:04 ----------
öncelikle hayırlı olsun
ninja normal kullanımda 160 krş yakar senin mantığınla.sert sürüş tarzında 300 krş a çıkar bu sana bağlı.elinin altındakini sen kontrol edeceksin.cbr dan sonra elbetteki fazla gelecektir yakıt fakat "Aslan besleyen yemini düşünmez ".egzos un tek farkı seni tahrik edip gereksiz aragazı vermenden kaynaklı sarfiyat olur o da bi şey değil belli bile olmaz koşarken.
....;"ÖLÜM" Gaz ı basan El de,"HAYAT" Gidonu Tutan KoLLardadır. Bunun EgLencesi ise; ÖLümüne Basıp Hayata TuTunMaktır..
Hayırlı olsun motorun kazasız belasız sürüşler inşallah.. Aga cıbır 125 ten sonra sana gidişide yakışıda çok gelebilir ama bırak yaksın be yaa değiyor valla bu korkuyla litrelik makinaya binemicez bu gidişle
egzoz olayına gelince ben taktırmadım denemedim bilmiyorum ama kullanan arkadaşlar çok birşey farketmediğini söylüyorlardı.. tabi gaza gelip ara gazını abartmazsan ben bazen stok egzozla bile gaza geliyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:22 ----------
poahaha olm kuşadasındaydım, fransıza ingilize, rusa romene, ispanyola belçikalıya doydum ak g.t kara g.t belli oldu aga hepsi kuşadasındaymıs hatunla gittim o yüzdene depli takıldım ama yalnız başına tatile gidecek arkadaşlara Kuşadası Ephesia Beach Clup oteli tavsiye ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:24 ----------
ati senin ekzozu bir görem bakam bellimi olur satmazsam eğer
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Ön -1 Arka +1 yapılabilir orjinal zincirle. Ama bu seferde ilk kalkışlar drag yapmasan bile daha zor olur zaten düşük devirlerde ölü makineler bunlar. Gazı daha da fazla açman lazım. Sonuçta yakıt artacak şehir içinde. Ama uzun yolda işine yarar ;) Nerede daha çok kullanıyorsun ona göre yap bu işi.
Selamlar Hoşgeldiniz ;)
siz de hoşgeldiniz, resimlerin devamını bekleriz
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
motoru ankara dan getirdim fethiye ye , hiç abanmadan ve 90 -100 arası hızlarda 100 km de 20 tl ve 200 km de 39 tl yaktı.
toplamda 800 km test ettim sürekli 20 kurus.
hoşbulduk hocam hayırlısı ile daha sık görüşeceğiz insallah.
yakıt tamamen benden kaynaklı dün sağlam bi test etmek için iyice abandım ve uzun süre 170 ile gittim ve tam km hesaplamasamda 30 kurus uzerinde yaktı
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
Sagol Ugur.gerekeni yaptim is bitiminde ;) yaptirdigim ayarli aparat ile en dusuk seviyeyi salladim ama ilk taktigimda 2 cm uzattigimda 80 cm e dustu ve 250R dan daha dusuk oldugu icin aksamlari evin onune cikmaz surter diye 83 yaptim.hafta sonu $ile ye gittim artci ile gayet rahatti.en azindan 2kisi kolaylikla geri gidebildim,benimde derdim buydu aslinda 85cm olmasi onemli degil gitmeye gidiyorsunda bir yerden geri cikmak iskenceydi.Alt limit nereye kadar iner bilemem ama o resimdeki sekle yakin indirip en az bir gun surmek isterim fena durdu ,arkadaslardan birinin dedigi gibi Surungen gibi durdu. Neyse anahtar bende ayar da bende.
Sende durumlar ne 2000 I yaptinmi ? Ya sana cam baktim da model hep ayni sekil de.sen goruntu olarak kaba diyorsun da bence tak gec birader,ben buble dan sonra rahat erttim.boynum agrimiyor artik.cam buyuk ama senin Alet te buyuk
Kosarken belli olmaz ;) unutma bunu
O zaman tamamdır ;) Ben de hafif eğim varsa geride zorlanabiliyorum ağırlıktan ötürü alışmak lazım
Abi o resimdeki gibi çıkma sakın amortisörler sonuna kadar sıkışmış demektir ilk darbede patlatırsın düşmesen bile al sana bi ton masraf.
Yok 1,800lerde bi yerde kaldı. 1 haftadır binmeye vaktim olmadı motora. Bizimkiler geldi sehir dışından, yurtdışından diğer akrabalar falan geldi; cümbüş vaziyette bu aralar her şey. Evet cam ben de bulamadım zerogravity corsa falan aypıcam sanırım mecburen en az sırıtan o gibime geldi O da yine TR'de yok :.( Burda olmayan ne parça varsa buluyorum kaderim oldu resmen =D
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
nerde alengilli şeyler var sen bulursun zaten
....;"ÖLÜM" Gaz ı basan El de,"HAYAT" Gidonu Tutan KoLLardadır. Bunun EgLencesi ise; ÖLümüne Basıp Hayata TuTunMaktır..
yahu depli edepsiz türkçe deyimler sözlüğü gibisin çözemedim ben seni aga Kızana bi kodum temprayın altına kaçtı kadam!!!
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:03 ----------
vuuuu!!!!!!!!!
uğur biladerim bak ben cam sektöründe çalışıyorum, hatırı sayılır müşterilerim vardır, hem düz cam, hem ısı cam hem dış cephe hemde otomobil camı yapan büyük firmalar.. Ayarlayalım sana bir temperli renkli cam kestirelim ölçü ver
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)