Super olmussunuz yan yana Sonraki aktivitelerde daha da kalabalik olmaniz dilegiyle arkadaslar ;)
Super olmussunuz yan yana Sonraki aktivitelerde daha da kalabalik olmaniz dilegiyle arkadaslar ;)
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
Ejlover bundan sonraki bulusmalarimizda sende olacaksin sozun var... Bizimki marka kardesligi degil unutmayalim.. Sende ccman de olacaksiniz..
Ben murat i daha onceden taniyordum ama atilla kardesimizide cok sevdim sizlerden iyi olmasin. Cok eglenceli bir gundu gercekten. Gonul isterdiki daha fazla motor daha fazla kardesimiz olsun.. Hos padokta cok motor (!) vardi ve rio ziyadesiyle foto cekti kendine saklamazsa paylasir
Ama CSSye gitmek icin butce ayirmaya karar verdim. İnsallah bi zaman bende gidip virajla dalga gecmeyi ogrenecegim.. Once kara kizi satip er6f e koyalim totoyu..
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Kürşat abi resimleri bekliyoruz özel çekimleri de tabi
Hondaaaaaaaa
Ozel yapimlar rio da olm :-) bende bir tane var siyah 1000 lik olani arkadan cekmistim onuda hatun gordu bu aksam :-) pohaha bu ne dedi motor dedim basladik gulmeye
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
şahsi fikrim forum dısında da facebook kullanıcısıysanız birbirimizi ekleme taraftarıyım. ben Ertunc Kurtulus mailde katzfiel@hotmail.com arzu eden buyursun eklesin...
babey bi yüzünüzü göreydik be habire motorları çekmişiniz
Arkadaslar ben bu foto işini beceremedim. url ekle diyor face üzerindeki linki koydum olmadı, bilen bi yol gösterirse foto ve videoları hemen ekliycem
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:21 ----------
benim face de rio_mavi@hotmail.com isteyen ekleyebilir arkadaslar. kursat senin faceyi almayı unuttum dostum.birde plakayı bağlamak için verdiğin kayış bende kalmış. bi ara görüşelim kayışı veriyim faceyi de ekle beni...
Tebrik.ederim,ba$armi$siniz.alki$ kiyamet hurraaaa yebbbaaaaa
Bulusma isine gelince bi gun bi yerde olur insallah,tarih veremiyorum cunki daha birkac yurtdI$I isim var.zaten zoruma giden makineyi yatirdik biz ciktik disari.kuzucuk yatiyor evde :( (aslinda giderken kuzuyu dreamkiller e mi biraksaydimrodajIn bitmesine (1600) 250km kalmisti.o is aradan cikardi) .yag degisimi icin 6bini beklemeden 3binde bir degisim daha yapacagim.ninjadaki gibi.
Sen ne durumdasin ejlover ? Cevre yoluna cikip sport modda 1 den 6 ya uzadinmI ?
valla bu haftasonu yaklaşık 550 km yol yaptım senin için 250 km sini senin motorla yapardım ne olacakki
Yahu toplu bir bulusmanın ilk adımı atıldı dün.. Ayrıca İstanbul Park taki o motor seslerini duymak insanı fena halde büyük makinaya özendiriyor bakalım hayırlısı..
Herşey çok güzeldi. Çok teşekkürler bundan sonra ki bütün ninja buluşmalarına gelirim artık.
34 numara dün rüyama girdi.
Arkadaşlar kgs kartım hala gelmedi(Garanti Bankası sağolsun) yoksa bende yanınızda olacaktım, hem bu siyah ninjalar, r-125 yanında çok zarif görünüyor ben gelseydim bozardım bu oyunu
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)