Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
12 Temmuz 2012, 23:06
Phantom264 adlı üyeden alıntı
Herkese iyi akşamlar,ben Frank lucas (Efe Tolga),küfürlü mesaj dolayısıyla 1 aylık ban yedim
bu arkadaşımın üyeliği onun aracılığıyla sizinle konuşucam ara sıra [
] yazdıklarınızı okuyorum bir organizasyon olursa gelip gelemeyeceğimi burdan bildiririm gene ,1 ay sonra gene beraberiz
Pazar geliyorsun değil mi frank bekliyoruz bak. kürşat sen ben 3 kişi olduk arkadaşlar daha gelen yok mu nerdesiniz ninjacılar.
Reklamlar
-
12 Temmuz 2012, 23:57
metci adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar var mı motorunu uygun fiyata satan? Haftaya İstanbul'dayım...
bilsem uygun bi ninja bende alcam.ankarada uygun bi beyaz bulmustum oda satmaktan vazgecti.yada baskasına iyi paraya sattı soylemior
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:54 ----------
ejlover adlı üyeden alıntı
Yurtdisindan getirtmeme ragmen epey tuttu hocam
Bugun plaka kitim de geldi taktirdim onu. Simdi asagi iniyorum ve montaj isine girisiyorum ;) Bol sans ve sabir dileyin ;)
videosu olan ankara plaka beyaz jant seridi ve aksesuarları kırmızı olan ninja senindi eskiden dimi
o ninjanın fotosu uzun suredir masaustumde ;)
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
-
13 Temmuz 2012, 00:08
metci adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar var mı motorunu uygun fiyata satan? Haftaya İstanbul'dayım...
Toprağım Ben Satcam tabi senelik iznimden sonra Ekim başı ilanı veririm sahibindene Haberin olsun
-
13 Temmuz 2012, 02:49
Arkadaslar selam. %90 bende gelicem. Beni dert etmeyin ben kursatı arar yerinizi yurdunuzu ogrenirim takılırım korteje. Ama dediğim gibi söz veremiyorum. Minik bi engel var. Hallolur o güne kadar. Naapıcaz? yarışlara mı gidicez? Hee bu arada fotograf makinası getircem ejoya nispet fotolarınızı gelirsem ben cekicem. o sebepten kızlarınızı temizleyip getirin )
-
13 Temmuz 2012, 03:31
rio_mavi adlı üyeden alıntı
Arkadaslar selam. %90 bende gelicem. Beni dert etmeyin ben kursatı arar yerinizi yurdunuzu ogrenirim takılırım korteje. Ama dediğim gibi söz veremiyorum. Minik bi engel var. Hallolur o güne kadar. Naapıcaz? yarışlara mı gidicez? Hee bu arada fotograf makinası getircem ejoya nispet fotolarınızı gelirsem ben cekicem. o sebepten kızlarınızı temizleyip getirin
)
4 kişi olduk yok mu arttıran Yarışlara gidelim. Akşam da bostancı sahilde yemek falan yer dağılırız olur mu
-
13 Temmuz 2012, 09:51
yarısa gidelim ordan eve dönelim aga manitadan fırca yedirtme bana
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
-
13 Temmuz 2012, 14:29
hayvan adlı üyeden alıntı
Servis kitabı var. Kullanıcı kitabını da kawasakinin uk veya amerika sitesinden indirebilirsin.
buldum nihayet.
http://www.kawasaki-techinfo.net/sho...7&lang_code=EN
---------- Post added at 12:32 ---------- Previous post was at 12:29 ----------
bir soru daha: manuelinde lastik basınçları için tavsiye olarak ön:28 arka:32 yazıyor. peki tr şartları için de bu lastik basıncı optimum sayılabilr mi?, ya da yol tutuşunu veya akzelerasyonu artırmak için değişik basınç aralıkları biliyorsanız paylaşırsanız seviniriz
---------- Post added at 13:29 ---------- Previous post was at 12:32 ----------
arkadaşlar bir de aklıma takılan bir mevzu enjeksiyon sistemi. kawasaki tr web sitesinde karburatörlü olarak geçiyor, ama enjeksiyonlu olduğuna dair de yorumlar var. aklım karıştı. bilgisi olan?
-
13 Temmuz 2012, 16:09
Dostum sadece kuzey amerikada satilan motorlar karburatorlu bizim aletler enjeksiyonludur.. Ayrica 28 32 bu forumun ortak kararidir.. Cok uzun ve zorlu muzakereler sonucu hem fikir oldugumuz bir basinc olcusudur
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
-
13 Temmuz 2012, 16:21
ccman adlı üyeden alıntı
Kolay gelsin ejlover
Parcalar cok janjanli gule gule kullan.
plaka kiti benimki gibiyse aradaki uzun parcayi takmassin eminim,
Aynen öyle yaptım o parcayı egale ettim Bu arada bi ton saydım sövdüm yine R6'nın kiti ile R1'in kiti arasında yaklaşık 200TL fark varmış Mal aynı mal nedir bu iş anlmadım kesinlikle..
KeaSH-07 adlı üyeden alıntı
bilsem uygun bi ninja bende alcam.ankarada uygun bi beyaz bulmustum oda satmaktan vazgecti.yada baskasına iyi paraya sattı soylemior
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:54 ----------
videosu olan ankara plaka beyaz jant seridi ve aksesuarları kırmızı olan ninja senindi eskiden dimi
o ninjanın fotosu uzun suredir masaustumde ;)
Evet hocam benim motordu o Ama ilk aldığımda beyaz şerit çekmiştim. Sonra aksesuarlar gelince kırmızıya çevirdim
rio_mavi adlı üyeden alıntı
Arkadaslar selam. %90 bende gelicem. Beni dert etmeyin ben kursatı arar yerinizi yurdunuzu ogrenirim takılırım korteje. Ama dediğim gibi söz veremiyorum. Minik bi engel var. Hallolur o güne kadar. Naapıcaz? yarışlara mı gidicez? Hee bu arada fotograf makinası getircem ejoya nispet fotolarınızı gelirsem ben cekicem. o sebepten kızlarınızı temizleyip getirin
)
Valla keşke gelebilsem de tanışşsak yüzyüze de süper olurdu
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
-
13 Temmuz 2012, 17:58
-
13 Temmuz 2012, 18:06
Uğur hocam sabah 7 gibi cıksan 9 burdasın.
---------- Post added at 17:03 ---------- Previous post was at 17:00 ----------
ibopaşa adlı üyeden alıntı
Buluşuyormuyuz??
Buluşuyoruz pazar istanbul parka gidiyoruz. Kaçta nerde buluşup istanbul parka gideceğimizi yarın kürşat ve rio ile forumda konuşalım.
---------- Post added at 17:06 ---------- Previous post was at 17:03 ----------
Güncel liste :
1. Frank lucas (Efe Tolga)
2. aTiLLa_HaKaN
3. dreamkiller namı diger Kürşat
4. Rio_Mavi
5. ibopaşa
-
13 Temmuz 2012, 18:17
yarıs kacta yarıs? benim bi pazarım erkenden dikmeyin beni allasen ayaga.. saat 12 iyidir
yahu bu aralar vakit ayıramıyorum benim köpek isyanlarda.. herifle cok az ilgilenebiliyorum işten sonra sürekli motor sürekli motor gitti gecen gece koskoca mekanda sinirinden motorun tekerine işedi poahahaha kendince intikam peşinde kendisi
-
13 Temmuz 2012, 18:22
dreamkiller adlı üyeden alıntı
yarıs kacta yarıs? benim bi pazarım erkenden dikmeyin beni allasen ayaga.. saat 12 iyidir
yahu bu aralar vakit ayıramıyorum benim köpek isyanlarda.. herifle cok az ilgilenebiliyorum işten sonra sürekli motor sürekli motor gitti gecen gece koskoca mekanda sinirinden motorun tekerine işedi
poahahaha kendince intikam peşinde kendisi
saat 12 gibi yarışlar başlıyor akşam 6 ya kadar sürecekmiş kürşat kardeşim.
-
13 Temmuz 2012, 18:33
atilla_hakan adlı üyeden alıntı
Uğur hocam sabah 7 gibi cıksan 9 burdasın.
---------- Post added at 17:03 ---------- Previous post was at 17:00 ----------
Buluşuyoruz pazar istanbul parka gidiyoruz. Kaçta nerde buluşup istanbul parka gideceğimizi yarın kürşat ve rio ile forumda konuşalım.
---------- Post added at 17:06 ---------- Previous post was at 17:03 ----------
Güncel liste :
1. Frank lucas (Efe Tolga)
2. aTiLLa_HaKaN
3. dreamkiller namı diger Kürşat
4. Rio_Mavi
5. ibopaşa
10dan once uyanabilmem imkansiz Bi de istanbulda direkt kaybolurum ben. Buna telefon GPS takacak yer de bulamadim gidonda :S
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
-
13 Temmuz 2012, 18:36
Aranıza yzf-R125 alırsanız bende gelirim.
-
13 Temmuz 2012, 19:52
dreamkiller adlı üyeden alıntı
Dostum sadece kuzey amerikada satilan motorlar karburatorlu bizim aletler enjeksiyonludur.. Ayrica 28 32 bu forumun ortak kararidir.. Cok uzun ve zorlu muzakereler sonucu hem fikir oldugumuz bir basinc olcusudur
teşekkürler...
-
13 Temmuz 2012, 19:55
Yaw bende gelmek istiorum yapmayin bole ya:(
-
13 Temmuz 2012, 19:56
**bir soru daha; arka süspansiyon nasıl ayarlanıyor acaba? buna uygun bir anahtar falan mı bulmak gerekir?
-
13 Temmuz 2012, 20:33
Tabi yaaaa !
ben TR de yokum plan proje gidiyor forum
Aylardir konusulan toplanma isini basarmanizi canIgonulden diliyorum.
Voltran I olusturun gari
Ejlover
Yine de 12 de ist.da olursun.ayrica sen geliyorum desen seni karsilamak icin mutlaka biri otobanda seni bekler ve yine seni yola salar ;) ...rodaj rodaj diyorsun al sana fistik gibi uzun yol rodaji hem sana da tecrube olur.yardira yardira donersin devir limitin kalkar.ben plakam ciksaydi o 1400 km de Ankara yolu kesin olurdu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:16 ----------
elestirmen adlı üyeden alıntı
**bir soru daha; arka süspansiyon nasıl ayarlanıyor acaba? buna uygun bir anahtar falan mı bulmak gerekir?
Arka camurluk icinde amortisor uzerindeki yay uzerindek ayar vidasini cevirmek sureti ile yapabilirsin.yayI yukarI sIkarsan sertlesir.ayarli pense ile yapabilirsin.
-
13 Temmuz 2012, 20:36
ccman adlı üyeden alıntı
Tabi yaaaa !
ben TR de yokum plan proje gidiyor forum
Aylardir konusulan toplanma isini basarmanizi canIgonulden diliyorum.
Voltran I olusturun gari
Ejlover
Yine de 12 de ist.da olursun.ayrica sen geliyorum desen seni karsilamak icin mutlaka biri otobanda seni bekler ve yine seni yola salar ;) ...rodaj rodaj diyorsun al sana fistik gibi uzun yol rodaji hem sana da tecrube olur.yardira yardira donersin devir limitin kalkar.ben plakam ciksaydi o 1400 km de Ankara yolu kesin olurdu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:16 ----------
Arka camurluk icinde amortisor uzerindeki yay uzerindek ayar vidasini cevirmek sureti ile yapabilirsin.yayI yukarI sIkarsan sertlesir.ayarli pense ile yapabilirsin.
Haci abi sen r6 ile bakuden bile yakalarsin bizi aybalam :-)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)
Bu Konudaki Etiketler