arkadaşlar aranızda hiç öne 120'lik arkaya 150'lik lastik takan varmı, yada sadece arka 150. Eğer taktıran varsa hızlanma ve son süratte bi değişiklik varmı??
Bu değişikliği yapan arkadaşlar, resim varsa ekleyebilirler mi?
Arkadaşlar 1000 KM bakımını Z-Moto serviste yaptıranlar serviste ne marka yağ ve filtre kullanıldığını söyleyebilirler mi?
Try not.Do or do not.There is no try. (Yoda)
peki 10-40 mı 15-50 mi tavsiye edersin?
Try not.Do or do not.There is no try. (Yoda)
Arkadaşlar merhaba, ben ZZR250 (yeni başladım) kullanıcısıyım. Ninja 250' nin yakıt tüketimi nedir?
'92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200
Beyler kışa doğdu bu motoru almayı düşünüyorum... ikinci el fiyata 7000 tl gibi bi tutara bulabilirmiyim sizce
Birde son hız sanırım 175 dimi
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
Kışa doğru o fiyata bulabilrsin.ama şu an çok zor..
hız konusuna gelince rodajı güzel yapılmışsa 190 a kdr çıkar diye düşüüyorum.
ben 2500 km devirdim,rodajını temiz yaptım..geçenlerde düz yolda 185 km/h gördüm..daha da görüceğinden eminim,rodaj gerçekten önemliymiş onu anladım zor tuttum kendimi 1500 e km kadar basmamak için ama faydasını gördüm..
Okan KETENCİ
ßazı rüyalar görülmeye,ßazı gerçekler yaşanmaya
değerdir.En güzel gerçeğimsin,gördüğüm en güzel rüya sensin.........:salut:
teşekkür ederim yorumunuz için inş gönlümce bir motor bulurum....
gt 250 r
ninja 250r arasında çok gidip geldim... Ama uzun seneler kullanacağımdan dolayı ninja düşünüyorum... Kafama yatan temiz uygun bir motor bulursam ninja alıcam.... Olmazsa st kanuni gt250r e razı kalıcaz
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
Okan KETENCİ
Arkadaşlar gösterge sizi yanıltmasın ben gps ile ölçüyorum 100km den sonra 10km sapma yapıyor. Örneğin; 120km gösterge ise 110km gerçek hızın
190 görmesi bence imkansız, bu motosikletin geçiş motosikleti olduğunu unutmamak gerek bence 150km civarları bu motosiklet için ideal sınırları zorlamamak lazım bazen
Yakıt için şunu söylemeliyim 5000km bakımından önce benzin ikaz ışığı 240-250km civarı yanıyordu, şimdi 8000km deyim 300km'yi geçince yanıp sönüyor. Bu demektir ki rezerv de 4-4,5lt benzin var buda 100km civarı yapar, yani full depo 400km filan yapabilir.
Kawasaki Ninja 250r: 0/13.000km, VFR 800:13.000/ --- km
Okan KETENCİ
Arkadaşlar ninjanın yağını kaç km de değiştiriyorsunuz?en son 900 kmde değiştirmiştim 2400 km oldu..kitapçıkda sanırım 5000 de değiştir diyor.
Okan KETENCİ
ben bi sorumu yineliyim,
arkadaşlar aranızda hiç öne 120'lik arkaya 150'lik lastik takan varmı, yada sadece arka 150. Eğer taktıran varsa hızlanma ve son süratte bi değişiklik varmı?? deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirm
haaa bi de son olarak bu değişikliği yapan arkadaşlar, resim varsa ekleyebilirler mi?
arkadaşım 1 hafta önce resmi vardı sahibindende ama kalklmış..
180 değilde 170 yaparsın hız senn için o kadar önemli değilse görünüş için tavsiye ederim..
baya etkili oluyo.. bnm cıbıra ben 130 luk taktırmıstım maksimum hız 120 iken bende 110 yapıyodum yani hız konusunda fazla bişey farketmez ama servis bana motoru yorar demişti.. ona göre düşün resim bulursam eklerim yine... görünüşe önem verirsen tavsiye ederim.. büyük bi zararı olmaz
Onur.. Huzur.. Gurur..
sahibinde 1 tane görmüştüm 150 lik wardi sanirim,ama satmış motoru,bizim sitede taktıran yok yani boşuna sorma derim
bir de japonlar o kadar düşünmüş,planlamışlar niye motorlarla oynuyosunuz,bırakın arka lastiği kalsın, siz gezmenize bakın
eğer 150 lik düşünürsen göze gerçekten hoş gelir hocam,yine de sen bilirsin...
Okan KETENCİ
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)