Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

kawasaki ile gtr 250 asla kıyaslanamaz 2 motora da binen biri olarak söylüyorum. hem kalite hem hızlanma hem de ses olarak kawa MÜKEMMEL

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda CBR600F sattı :(
    arkadaşlar aranızda hiç öne 120'lik arkaya 150'lik lastik takan varmı, yada sadece arka 150. Eğer taktıran varsa hızlanma ve son süratte bi değişiklik varmı??
    Bu değişikliği yapan arkadaşlar, resim varsa ekleyebilirler mi?

hellstorm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250R dı.Sattı.
    Alıntı acun0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

kawasaki ile gtr 250 asla kıyaslanamaz 2 motora da binen biri olarak söylüyorum. hem kalite hem hızlanma hem de ses olarak kawa MÜKEMMEL
    Zamanın ötesinden gelen bi entry olmuş usta senin ki 21 ocak 2005 te 2009 model ninja ile resim çekilmişsin. Zaman gezgini misin nesin?
    Try not.Do or do not.There is no try. (Yoda)

blackberry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kırmızı Şeytan...
    Alıntı hellstorm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zamanın ötesinden gelen bi entry olmuş usta senin ki 21 ocak 2005 te 2009 model ninja ile resim çekilmişsin. Zaman gezgini misin nesin?
    sabahın 5 indede Güneşi tam tepemize getirdik.
    Durdurun Dünyayı İnecek VARRRRR!!!.....

Motosikleti
    Arkadaşlar 1000 KM bakımını Z-Moto serviste yaptıranlar serviste ne marka yağ ve filtre kullanıldığını söyleyebilirler mi?

istanbulccc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800
    Arkadaşlar 1000 KM bakımını Z-Moto serviste yaptıranlar serviste ne marka yağ ve filtre kullanıldığını söyleyebilirler mi?
    Mobil 1 tam sentetik olması lazım, ama servisten servise durum değişebilir. Ben 5000 bakımında kendi aldığım yağı(castrol 15-50) koydurttum.
    Kawasaki Ninja 250r: 0/13.000km, VFR 800:13.000/ --- km

Motosikleti
    peki 10-40 mı 15-50 mi tavsiye edersin?

forewer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZZ-R1200
    Arkadaşlar merhaba, ben ZZR250 (yeni başladım) kullanıcısıyım. Ninja 250' nin yakıt tüketimi nedir?
    '92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200

tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Beyler kışa doğdu bu motoru almayı düşünüyorum... ikinci el fiyata 7000 tl gibi bi tutara bulabilirmiyim sizce

Birde son hız sanırım 175 dimi
    Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.

Motosikleti
    Kawa Ninja 250R
    Alıntı tr_select adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beyler kışa doğdu bu motoru almayı düşünüyorum... ikinci el fiyata 7000 tl gibi bi tutara bulabilirmiyim sizce

Birde son hız sanırım 175 dimi
    Kışa doğru o fiyata bulabilrsin.ama şu an çok zor..

hız konusuna gelince rodajı güzel yapılmışsa 190 a kdr çıkar diye düşüüyorum.

ben 2500 km devirdim,rodajını temiz yaptım..geçenlerde düz yolda 185 km/h gördüm..daha da görüceğinden eminim,rodaj gerçekten önemliymiş onu anladım zor tuttum kendimi 1500 e km kadar basmamak için ama faydasını gördüm..
    Okan KETENCİ
    ßazı rüyalar görülmeye,ßazı gerçekler yaşanmaya
    değerdir.En güzel gerçeğimsin,gördüğüm en güzel rüya sensin.........:salut:

tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    teşekkür ederim yorumunuz için inş gönlümce bir motor bulurum....

gt 250 r
    ninja 250r arasında çok gidip geldim... Ama uzun seneler kullanacağımdan dolayı ninja düşünüyorum... Kafama yatan temiz uygun bir motor bulursam ninja alıcam.... Olmazsa st kanuni gt250r e razı kalıcaz
    Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.

forewer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZZ-R1200
    Alıntı dread adlı üyeden alıntı Mesajı göster

ben 2500 km devirdim,rodajını temiz yaptım..geçenlerde düz yolda 185 km/h gördüm..daha da görüceğinden eminim,rodaj gerçekten önemliymiş onu anladım zor tuttum kendimi 1500 e km kadar basmamak için ama faydasını gördüm..
    Yakıt tüketimin nedir arkadaşım?
    '92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200

Motosikleti
    VFR 800
    peki 10-40 mı 15-50 mi tavsiye edersin?
    Geç gördüm mesajı kusura bakma 2 değişimde castrol 15-50 kullandım gayet güzel, 10-40 yarı sentetik sanırım

Motosikleti
    Kawa Ninja 250R
    Alıntı forewer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yakıt tüketimin nedir arkadaşım?
    Yakıt durumu değişiyor ya sürekli ama normal 90 km/h hızla bi yere gitmiştim 300 km sonra ışık yandı...

Ninjacılar ışık yandıktan sonra içinde kaç litre benzin kalıyor ? hiç ölçen oldu mu ?
    Okan KETENCİ

Motosikleti
    VFR 800
    Alıntı dread adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Arkadaşlar gösterge sizi yanıltmasın ben gps ile ölçüyorum 100km den sonra 10km sapma yapıyor. Örneğin; 120km gösterge ise 110km gerçek hızın

190 görmesi bence imkansız, bu motosikletin geçiş motosikleti olduğunu unutmamak gerek bence 150km civarları bu motosiklet için ideal sınırları zorlamamak lazım bazen

Yakıt için şunu söylemeliyim 5000km bakımından önce benzin ikaz ışığı 240-250km civarı yanıyordu, şimdi 8000km deyim 300km'yi geçince yanıp sönüyor. Bu demektir ki rezerv de 4-4,5lt benzin var buda 100km civarı yapar, yani full depo 400km filan yapabilir.

Motosikleti
    Kawa Ninja 250R
    Alıntı istanbulccc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar gösterge sizi yanıltmasın ben gps ile ölçüyorum 100km den sonra 10km sapma yapıyor. Örneğin; 120km gösterge ise 110km gerçek hızın

190 görmesi bence imkansız, bu motosikletin geçiş motosikleti olduğunu unutmamak gerek bence 150km civarları bu motosiklet için ideal sınırları zorlamamak lazım bazen

Yakıt için şunu söylemeliyim 5000km bakımından önce benzin ikaz ışığı 240-250km civarı yanıyordu, şimdi 8000km deyim 300km'yi geçince yanıp sönüyor. Bu demektir ki rezerv de 4-4,5lt benzin var buda 100km civarı yapar, yani full depo 400km filan yapabilir.
    evet haklısın yüksek süratlarda sürekli gitmek makina için iyi olmaz...benim için 120 km/h yeterli zaten..

yakıt durumu git gide düşüyor öyleyse o zaman...benim de ortalama 280 km de ışık yanıyor 2500 km deyim...
    Okan KETENCİ

Motosikleti
    Kawa Ninja 250R
    Arkadaşlar ninjanın yağını kaç km de değiştiriyorsunuz?en son 900 kmde değiştirmiştim 2400 km oldu..kitapçıkda sanırım 5000 de değiştir diyor.
    Okan KETENCİ

Motosikleti
    Honda CBR600F sattı :(
    ben bi sorumu yineliyim,

arkadaşlar aranızda hiç öne 120'lik arkaya 150'lik lastik takan varmı, yada sadece arka 150. Eğer taktıran varsa hızlanma ve son süratte bi değişiklik varmı?? deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirm
    haaa bi de son olarak bu değişikliği yapan arkadaşlar, resim varsa ekleyebilirler mi?

çaylakcıbır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125 - Ninja 250R - -GSR 600 - CRF250 L
    arkadaşım 1 hafta önce resmi vardı sahibindende ama kalklmış..
    180 değilde 170 yaparsın hız senn için o kadar önemli değilse görünüş için tavsiye ederim..
    baya etkili oluyo.. bnm cıbıra ben 130 luk taktırmıstım maksimum hız 120 iken bende 110 yapıyodum yani hız konusunda fazla bişey farketmez ama servis bana motoru yorar demişti.. ona göre düşün resim bulursam eklerim yine... görünüşe önem verirsen tavsiye ederim.. büyük bi zararı olmaz
    Onur.. Huzur.. Gurur..

Motosikleti
    Kawa Ninja 250R
    Alıntı eagle65 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben bi sorumu yineliyim,

arkadaşlar aranızda hiç öne 120'lik arkaya 150'lik lastik takan varmı, yada sadece arka 150. Eğer taktıran varsa hızlanma ve son süratte bi değişiklik varmı?? deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirm
    haaa bi de son olarak bu değişikliği yapan arkadaşlar, resim varsa ekleyebilirler
    mi?
    sahibinde 1 tane görmüştüm 150 lik wardi sanirim,ama satmış motoru,bizim sitede taktıran yok yani boşuna sorma derim

bir de japonlar o kadar düşünmüş,planlamışlar niye motorlarla oynuyosunuz,bırakın arka lastiği kalsın, siz gezmenize bakın

eğer 150 lik düşünürsen göze gerçekten hoş gelir hocam,yine de sen bilirsin...
    Okan KETENCİ

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler