Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
05 Temmuz 2012, 19:33
Kullanma klavuzunda mobilet motor bilgileri yazıyor orjinal klavuzuna internetten ulaştım benzin musluğu var gözüküyor benim motorda yok veya ben bulamadım, 295 sayfa yazı yazılmış nereden bulayım sorularımın cevabını, arama motorları düzgün çalışmıyor.
Cevap yazmak isteyen bilgisi olan yazarsa sevinirim.
Reklamlar
-
05 Temmuz 2012, 21:16
bassturbin adlı üyeden alıntı
Kullanma klavuzunda mobilet motor bilgileri yazıyor orjinal klavuzuna internetten ulaştım benzin musluğu var gözüküyor benim motorda yok veya ben bulamadım, 295 sayfa yazı yazılmış nereden bulayım sorularımın cevabını, arama motorları düzgün çalışmıyor.
öncelikle hayırlı olsun,
benzin musluğu enjeksiyonlu modellerde yok- model kaç?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:09 ----------
sedici adlı üyeden alıntı
uzun cıvata derken? grenaj civatasını uzunuyla mı değiştireyim yani
ya o işin makarası arkadaşım tabi ki öyle olmaz.düştüğünde plastik gibi malzeme olacak ki erisin kayarken civata kırılır.
o takoz yerine git civata tak çünki o takoz bi işe yaramaz paran boşa gitmesin demek istedim.ejlover in uygulaması bu işin doğrusu.
karenaj vidasına koruma takozu takılmaz, kadar basit olamaz.umarım anlatabilmişimdir.
saygılar
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:13 ----------
hayvan adlı üyeden alıntı
Ccman hayirli olsun. S1000rr den sonra dis gorunus olarak en begendigim ss motoru almissin.
Yorumlari bekliyoruz.
sagol HAYVAN (nic böyle napim...) seninde olur inşallah,darısı başına.
aynen litrelik bir motor bir gün düşünürsem kafamda bi o var.
-
05 Temmuz 2012, 22:50
wwwsevgilinizemotorusevdirelimyüzdeyüzgarantilinok tacom
Böle bi merkez açsam köşeyi dönermiyim acep Bugün bir saat dil döktüm aklıma geldi yatırımmı yapsam
-
05 Temmuz 2012, 23:54
Ninja 250 amerikada halen karbüratörlü sen ona bakmışsındır kesin.Sendeki 2008 model için J8F kodlu olan karb. modelleri K8F kodlu enjeksiyonlu modelleri temsil eder ona göre bakarsın.
'92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200
-
06 Temmuz 2012, 01:16
Herkeze selamlar arkadaşlar, bende yeni katılıyorum aranıza; bugün teslim aldım ccman abimden motoru ufak ufak başladım turlamaya, acayip zevkli bir şeymiş, motora yapılcak şeyde kalmamış temizle gez dolaş ccman abim saolsun.
-
06 Temmuz 2012, 01:50
parkboy adlı üyeden alıntı
Herkeze selamlar arkadaşlar, bende yeni katılıyorum aranıza; bugün teslim aldım ccman abimden motoru ufak ufak başladım turlamaya, acayip zevkli bir şeymiş, motora yapılcak şeyde kalmamış temizle gez dolaş ccman abim saolsun.
Yeni sahibinin de gelmesi iyi olmus Benimkinin sahibini uye yapamadim ben =D Hayirli olsun ;)
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
-
06 Temmuz 2012, 02:03
Parkboy
Oncelikle hos geldin aramiza
Allah nazardan korusun.gule gulle bin arkadasim ;)
Ejlover 500 km gectim yarin aksam bin yaparim c.tesi 1000 bakima... pazar geceside 1600 km biter insallah.pazar gece artk bitmis olur bende rodaj.P.tesi oglen yurtdisina cikmadan bi gazlarim ben. sende durum ne ?
biz yine yollarda ... rodaj dalgasina Edirne den donus yolunda molada cay sigarada ;)
-
06 Temmuz 2012, 02:09
ejlover adlı üyeden alıntı
Yeni sahibinin de gelmesi iyi olmus
Benimkinin sahibini uye yapamadim ben =D Hayirli olsun ;)
sağol ejlover seninki de hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin inşallah..
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:06 ----------
ccman adlı üyeden alıntı
Parkboy
Ejlover 500 km gectim yarin aksam bin yaparim c.tesi 1000 bakima... pazar geceside 1600 km biter insallah.pazar gece artk bitmis olur bende rodaj.P.tesi oglen yurtdisina cikmadan bi gazlarim ben. sende durum ne ?
biz yine yollarda ... rodaj dalgasina Edirne den donus yolunda molada cay sigarada ;)
Sağol abi senin motorda hayırlı olsun tekrardan, rodajın tez bitsin Allah kaza bela vermesin inşallah..
Bu arada bir dipnot düşeyim; ışıklarda gaz açınca abi arabalar karşılık veriyor arkamdan eksoz susturucuz epey etkilimiş.
-
06 Temmuz 2012, 02:41
Sirketteler bana #bu motorun sesi az cikiyor oteki daha iyiydi galiba # diye soruyorlar.bende evet diyorum yesil olan bundan iyiydi bu dandik diyorum istanbul 80 km. Yola devam ;)
-
06 Temmuz 2012, 04:30
ccman hayırlı uğurlu olsun r1 r6 herkes gidiyor yavaş yavaş unutmayın ninca başlığını arada bi uğrayın ha
-
06 Temmuz 2012, 09:51
ccman adlı üyeden alıntı
Sirketteler bana #bu motorun sesi az cikiyor oteki daha iyiydi galiba # diye soruyorlar.bende evet diyorum yesil olan bundan iyiydi bu dandik diyorum
istanbul 80 km. Yola devam ;)
Tabi 130ps ile 33ps arasındaki farkı ne bilsinler abi
-
06 Temmuz 2012, 11:19
Arkadaşlar bende yeni 2008 model ninja aldım!
Birkaç sorum olacak;
Benzin musluğu varmı bu motorda?
Benzin azaldı göstergesi kaç litre kalınca yanıyor?Ne kadar yol gider ışık yandıktan sonra?
Deponun içince düdük gibi ince ses geliyor sanırım benzin azaldığı için ama benzin ışığı yandığı zaman değil bazen ilk çalıştırmada ötüyor bu nedir?
Hızlandıktan sonra Gazı kesince yine uğuldamalı üfleme düdük sesi gibi bir ses geliyor motordan bu sizinkilerde de varmı?
İstanbulda işini bilen asya yakasında düzgün usta veya servis tavsiyeniz varmıdır?
Teşekkürler hepinize!
moto triple a gidebilirsin.. 1 ay once sorsaydın ustam hakana git derdim ama kendisini kaybettik..
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
-
06 Temmuz 2012, 11:29
Bu takoz isi ugrastiracak anlasildi...
Dun elemanin biri geldi "ben biliyom beyaa 1200lük bunlar" dedi, bes dakka sora ufak bi velet (8-10 yaslarinda) geldi "abi 250lik dimi bu dedi sasirdim kaldim
insanlarin tepkileri ve ilgileri bunaltiyo cogu zaman
-
06 Temmuz 2012, 11:40
Ben ne zor sorular sormuşumda haberim yok...Size iyi sohbetler.
-
06 Temmuz 2012, 12:36
Frank Lucas adlı üyeden alıntı
ccman hayırlı uğurlu olsun r1 r6 herkes gidiyor yavaş yavaş unutmayın ninca başlığını arada bi uğrayın ha
sağol arkadaşım inşallah seninde gönlünden geçen makinen olur
arada değil burdan çıkamadık ki yakınada diğer nincaaa cılar bizi kovalıyacak forumdan :D
pardon arkadaşım sorduğun soruların hepsini aynı mesajda veremedik.pardon.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:12 ----------
ist-edirne-havsa-babaeski-ist;rodaj için dün gece 450 km yaptım.o kadar keyifliydi ki yanında pasaport olsa devam edesi geliyor adamın.
şimdi gelecek ilk soruyu tahmin edebiliyorum : ne yaktı :D
cevap:bilmem hesap yapmadım :D
700 olur bu gün,akşam yine bir trakya tarafına süzülür gelir ve c.tesi bakıma.
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
-
06 Temmuz 2012, 13:03
R6'nın selesi 85 cm diyor özelliklerinde, 1.75 boyunda biri kullanabilir mi sizce?
-
06 Temmuz 2012, 13:53
yok kullanamaz, r6 kullanmak için en az 2.10 boy lazım
-
06 Temmuz 2012, 14:10
@parkboy hayırlı olsun motorun.
Depo üstü çanta bakıyorum var mı kullanan öneride bulunabilecek olan? Bandırma'da motor ekipmanı satan çok fazla yer yok onların da elinde depo üstü çanta gibi ekipmanlar yok. Şehir dışına çıkmaya pek fırsat da bulamıyorum. Kısacası internetten alıcam marka ve model önerebilir misiniz?
-
06 Temmuz 2012, 15:24
ccman adlı üyeden alıntı
Parkboy
Benim de 1,100 oldu; devir 7,000den 8,300'e son hız 160tan 190a çıktı. 1,600e kadar da böyle idare edicez ;)
Frank Lucas adlı üyeden alıntı
Zaten diğer başlıklarda hayat yok, biz burdayız valla siz kovana kadar
Ne kaldı ki cevaplanmayan? Bi tek servis.
Musluk yok karburatörlü modele bakmışsınız dedik. Ses benzin buharı tahliyesinden geliyor dedik. Işık yanınca 70km gider dedik. Daha ne? Bi servis kaldı onu da tekrar sorarsınız ya da dediğim gibi arama yaparsınız çok acilse böyle tavırlı mesaj yazmak yerine....
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
-
06 Temmuz 2012, 15:31
kimi adlı üyeden alıntı
R6'nın selesi 85 cm diyor özelliklerinde, 1.75 boyunda biri kullanabilir mi sizce?
benim 1:80 ama ucu ucuna denk geliyor,rahat edemedim alçaltma kiti ile düşürücem.
ek:alçaltma kitleri ile ninja (79cm) kadar inebiliyor. yani olur ama bu şekilde olur ;)
bu motorla ilgili kısa bir bilgi de vereyim.r6 da ağırlık merkezi 250r a göre daha yukarıdadır.bu yüzden viraj kabiliyeti mükemmeldir. (ki harbi mukemmel-hele ninja dan sonra.) ama motor yavaş sürüşlerde ve dönüşlerde devrilmeye çok daha musait.ninja da takoz takmamıştım ama buna şart.
ya arkadaşlar kusura bakmayın ninja topiği oldu yamaha topiği.umarım rahatsız olan yoktur !
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler