http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0633476/detay/
Bu motor hakkında deneyimi olan varmı ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0633476/detay/
Bu motor hakkında deneyimi olan varmı ?
onun yerine benim motoru vereyim sana 22 binde gerci ama 4 tane 0 daelim eder
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:49 ----------
yahu ne dedim bilgisi olan varmı dedim allaallaa bak birazdan foruma baska bir ilan koycam bunun hakkında bilgisi olan varmı yazacam göreceksin dahada igrencleşecem camur yapacam yan yatacam!!!
biladerim ben kawadan tabiki vazgecmem ama sendeki sorunun daha büyügü bende var hatun istemiyor 250r ı rahat edemiyor sele kücük titresim var....vb birde ben kırdım kafayı bir üst segmente gecmem lazım benimkisi yokluktan kendi kendime calım atıyorum işte sen aldırma bana o fıkrayıda yollarım pm e
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:52 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...91737435/detay
yada http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...91259446/detay
peki bu motorlar hakkında bilgisi olan varmı? kawamı satıp basıma dert almak istiyorum, küfür dağarcıgımı geliştirip hergün günahkar olmak istiyorum.. en önemlisi strese girip kafamdaki 2 tel sacı dökmek ve @ccman i sinir krizlerine sokmak istiyorum nıahahahahaha !!!!!!!
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Dafra roadwin adıyla brezilyada da üretilen bir motor.
Yaklaşık 23 beygir 5 vitesli olması lazım.
Bir kere gördüm. Arka çamurluk, dijital gösterge paneli, sinyaller dikkatimi çekti ama iyi tasarlanmamış.
Sorunlu mudur bilmiyorum ama Kawasaki ile karşılaştırmam.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...92233930/detay
saka bir yana bu motor satılmadan ben motorumu satabilirsem bunu almayı düşünüyorum beyler.. motorum su andan itibaren satılıktır..
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:21 ----------
yuh lan satılmıs 2 günde..
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Nooluyor yaa herkes motoru satiyor : )))
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
Herkes motorunu satıyor
@Dreamkiller hocam ER-6F 2012'ler çok yakışıklı duruyor
,
arkadaşlar ben racing motorlara merakım olduğu için ninja 250r den başlayacaktım. ama son günlerde fikrim değişti. kawasaki 750r çok hoşuma gitti. ben şimdi ninja250r den başlayıp ustalaştığımda 750r ye geçsem saçma mı olur? veya direk 750r den başlamak aptallık mı olur?
Reklamları izlediniz.
'92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200
darısı sizinde başınıza arkadaslar
gönlümden geçen buymuş.kararımr6 oldu.
Allah sizinde kalbinize göre versin.iyi kandiller bu arada
kuyruklu
Uploaded with ImageShack.us
kuyruksuz
aralarına karışık yaptım
hop ön bahçede yeri hazır gerekirse arka bahçeye kadar girer.akşam yukarı çıkarmak 250r dan zor oldu.ama yapcaz bi karısıklık.
Arkadaşlar Sezon sonu bende satıcam. Amacım yükseltmek için değil. Başım bağlaniyor evleniyorum artıkın. Bi 3 5 sene sonra tekrar düşünebilirim Sabredebilirsem tabi. Saygılar.
Hondaaaaaaaa
@ccman Hocam hayırlı uğurlu kazasız belasız nazarlıksız olur inşallah
istanbuldamı yapıcaksınız Rodaj'ı?
Arkadan çok hoş duruyor motor.
,
Butun bunlar senin basinin altindan cikiyor biliyorsun degilmi verdin gazi bize bakalim hayirlisi..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:55 ----------
Haci abi allah kazasiz belasiz surusler nasip eder insallah.. Masallah diyelim tekerin hep duz bassin...
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
sagol arkadasım seninde daha iyisi olsun
istanbul da olmaz o iş.plaka falan cıkmadı daha vekaleti vermeden motoru aldım.rodajı istanbul-tekirdag- edirne-kırkleli-istanbul düşünüyorum.bu akşam edirne diye niyet ettim ama gec kaldım.plaka yok cezası 900 tl. bakçaz bişi
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:04 ----------
hacııııı seninde olur inşallah Allah sana R14 (tabi çıkarsa :D) nasip etsin.
sagolasın gönlüne göre olsun seninde
Ccman beni kararımdan vazgeçireceksin. Yapilirmi bea r6 içim gitti yemin ediyorum. Kız yerine bunu alsam. R6 ya sarılır yatarım artıkın
Hondaaaaaaaa
ben kızlığını bozdum artık km 40 ta.
Allah sanada nasip etsin
gel kapı önünde yatıyor RUS hatunlar gibi adamın bacak aralarını yakıyor şerefsizim
sıcak yüzünden gazlamak gerek.
limit
0-1000 km 8300d/d
1000-1600 km 9900d/d
adama işkence gibi
1601-....................he he he
türk kızlarına bakacak olursak bu motor kat kat sexi :D
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
@ccman
Abi hadi hayirli olsun ;) Insan kafaya koydugunu yapiyor Ikimiz de Yamaha'ci olduk simdi de Sonraki motorlari da (artik touring falan olur herhalde) yine beraber alalim bari
Abicim kazasiz belasiz surusler diliyorum ;) Bugun itibari ile ben ilk 10,000km'yi doldurdum 7,000devirdi simdi 8,300'e cikicam yarin bakima sokup ;)
Bu arada kuyruk gitti de sinyaller nooldu? Aman diim abi, rodajdayken arkadan hizla birileri gelebiliyor ;(
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
sagol ejlover.seninde olsun sana diyemiyeceğim zaten sende var
şakası bir yana .sağol ALLAH herkezin gönlündekine sahip olmayı nasip etsin.plaka işi hafta sonuna yetişirse belli olmaz benden rodajı ankara istikametine göre de kırarım gidonu.cuma ya yetiştirin dedim.biraz zor ama kısmet.
karar vermek zor oldu aslında,kime sorsam r6 dedi.parça 2.el servis vs vs.benim için dönüş oldu o güzel oldu.ama 250r da bana güzel bir anı bıraktı.şehir içi için biçilmiş ss .
tankpad.kısa.kuyruk ve buble cam sipariş ettim yamaha dan orj .birde gidon üstüne carbon kaplama.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)