Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    ejlover - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Yamaha R1
    Alıntı ccman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ha di beeeeeeee...şunu bana p.tesi gösterseydin bunun benzerini yaptırırdım.benimki komple karbon siyah oldu :(

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:48 ----------

dreamkiller gel maslakta sana yaptıralım benim iş geberdi nasılsa .ben görsem onu o şekilde yaptırırdım ustaya.

ejlover sinyal takmasak düzgün bir led stop ta gerek.alt kısımda bende kablo rezilliği var..böyle arkadan cuk diye takılacak stop içinde kablo vs yok tertemiz bir kuyruk olsa iyi olurdu
    Hocam stop'u değiştirmezseniz sinyal takmak şart onda da kablo gizlenmiyor. Stop'u değiştirmeden sinyal gömmeli komple bir kit var çok güzel ama ona da plaka takılmıyor
    2016 BMW S1000RR
    2012 Yamaha R1
    2011 Kawasaki Ninja 250R

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    2012 Kawasaki Ninja 250r
    Suan kiziltoprakta 34 TJ plakali bir ninja var karsisindada benim ninja duruyor tanidikmidir?

ccman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ejlover adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam stop'u değiştirmezseniz sinyal takmak şart onda da kablo gizlenmiyor. Stop'u değiştirmeden sinyal gömmeli komple bir kit var çok güzel ama ona da plaka takılmıyor
    plakaya ne gerek var ki
    galiba iş buna gider
    http://www.ebay.com/itm/Yoshimura-Fe...ht_3152wt_1208
    (dreamkiller anladı sen onu )
    plakalığı bozmadan birde app plaka buna afilli olur.
    dreamkiller bunu beğendi.

ejlover - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Yamaha R1
    plakaya ne gerek var ki
    galiba iş buna gider
    http://www.ebay.com/itm/Yoshimura-Fe...ht_3152wt_1208
    (dreamkiller anladı sen onu )
    plakalığı bozmadan birde app plaka buna afilli olur.
    Buna yalnız bizim plakalar kocaman kalıyor. O yüzden almamıştım :( Mühürsüz küçük plaka yaptırırım diyorsan ok ;)

Ya da hiç plaka yapmiicam sinyalli stop da almiicam diyorsan bence harika duran şu var:
    http://www.ebay.com/itm/08-11-Kawasa...6e206c&vxp=mtr
    http://www.ebay.com/itm/HOTBODIES-KA...3758c7&vxp=mtr
    ccman, atilla_hakan ve dreamkiller bunu beğendiler.
    2016 BMW S1000RR
    2012 Yamaha R1
    2011 Kawasaki Ninja 250R

Alıntı ejlover adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Buna yalnız bizim plakalar kocaman kalıyor. O yüzden almamıştım :( Mühürsüz küçük plaka yaptırırım diyorsan ok ;)

Ya da hiç plaka yapmiicam sinyalli stop da almiicam diyorsan bence harika duran şu var:
    http://www.ebay.com/itm/08-11-Kawasa...6e206c&vxp=mtr
    http://www.ebay.com/itm/HOTBODIES-KA...3758c7&vxp=mtr
    ikiside bana uyar çünki daha önce bahsetmiştim,plakayı arka çamurluk üzerine takmayı düşünüyordum .çamurluk olduğu için sorun olmaz.
    fakat aklıma yine bir fikir geldi,evde söktüğüm kuyruğa bir bakmam gerek.sinyal ile ilgili rizomanın led leri var,siyah bulamadım.
    kuyrukta plaka lambasıda eşşek kadar duruyor,led sinyal tek alıp ışık ta olabilir.
    app plaka 50 lira ümraniyede basıp veriyorlar.hepsini değerlendirip birşeyler yapacağım,vs vs vs ..
    kafamda filler sevişiyor şimdi,
    yapcaz bi karışıklık buna da
    ejlover bunu beğendi.

enginar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 250
    @atilla_hakan hocam süpermiş valla aşık oldum resmen oturağa

ibopaşa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 kawasaki 250r(pert)
    ya o 20 günlük motor yerine sen yerlerde sürünsen ve kol bacak kırılsaydı işe gidemeseydin sakat kalsaydın ?
    hayat gibi motor da tecrübe kaporta şase kaput herşey sensin !
    birak motora üzülmeyi de şükret sende bir sey yok ;)
    gerisi para ile olan şeyler ,parasını verip motoru aldığın gibi.istanbul da bir çok kişi yolsa yürüyemezken sen motor sürüyorsun ,her babayiğidin harcı değil buna cesaret bile etmek.cevrende bir çok kişi sana gıpta ile bakıp "hayatta binmem süremem işim olmaz derken sen onlardan ayıran cesaretin motor tutkun ve sevdandır.vur dibine salla,grenajıda kırık eksik parçan yoksa 3M KARBON ile ezik çizikleri kapat geç .
    karbon uygulamalarımı geçmiş sayfalarda görebilirsin.öyle komple grenaj seti falan filanada gerek yok.burası TÜRKİYE ve Türk ün kafası çalışır.önce tamir yoluna git boyacıya vereceğin para ile karbon kaplama yaptır cizilen yerleri sinyallerde bir şey değil 30 liraya git led sinyal tak egzosun neresi cizildi anlamadım ama koruma sacı diyorsan buyur gel bendekini vereyim söktüm evde fazlalık,
    senin canın sağ olsun
    bozma keyfini salla gerisni ;)

CCMAN çok sağol dostum, bugün motoru bi sildim güzelce parlattım çiziklerin çoğu kapandı gibii ancak yakından bakarsan belli oluyo, boyası kazınan yerlerde çok önemli değil gibi bi ara yaptırırım heralde dün ben baya şok oldum o yüzden panik yaptım sanırım,e ilk kazam nasıl yapmayayım ki her şerde bir hayır vardır derler, kaza sonrası daha iyim motorun üstünde anlayacağın kendime güvenim geldi..
    Ha bide egzoz komple boydan boya çizildiği için değiştireyim diyorum, ne önerirsin?

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:31 ----------

Kardeşim çok sağol nereye döneceğinin bilmeyen dalgın bi araba şöförü kaza kervana kattı bizi Allah beterinden saklasın ucuz atlattım. montum ve kaskım sağolsun yastık etkisi yaptı ama dizimde kaba etimdeki yaraları akşam yatarken farkettim korumalı kot alıcam en yakın zamanda.. ha bide yüzük parmağım ezildi hafif buzu basınca kendine geldi böle işte

atilla_hakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2009 honda cbr 600rr limidet edition
    Alıntı enginar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @atilla_hakan hocam süpermiş valla aşık oldum resmen oturağa
    Gerçekten çok hoş daha bir çok renk seçeneği var ilanda incelerseniz görebilirsiniz. Ben bile siyah gri renkte olanindan almayi düşünüyorum.

---------- Post added at 01:10 ---------- Previous post was at 01:08 ----------

Buyrun Renk olarak çeşitleri .

Hondaaaaaaaa

Alıntı ibopaşa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    CCMAN çok sağol dostum, bugün motoru bi sildim güzelce parlattım çiziklerin çoğu kapandı gibii ancak yakından bakarsan belli oluyo, boyası kazınan yerlerde çok önemli değil gibi bi ara yaptırırım heralde dün ben baya şok oldum o yüzden panik yaptım sanırım,e ilk kazam nasıl yapmayayım ki her şerde bir hayır vardır derler, kaza sonrası daha iyim motorun üstünde anlayacağın kendime güvenim geldi..
    Ha bide egzoz komple boydan boya çizildiği için değiştireyim diyorum, ne önerirsin?

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:31 ----------

Kardeşim çok sağol nereye döneceğinin bilmeyen dalgın bi araba şöförü kaza kervana kattı bizi Allah beterinden saklasın ucuz atlattım. montum ve kaskım sağolsun yastık etkisi yaptı ama dizimde kaba etimdeki yaraları akşam yatarken farkettim korumalı kot alıcam en yakın zamanda.. ha bide yüzük parmağım ezildi hafif buzu basınca kendine geldi böle işte
    motorda dikkatin devamlı yoldaki diğer sürücülerde olsun,yola arada göz at eğim bozuk yüzey vs ama her an bir kamil yoluna kıracakmış gibi tetikte olman gerek.özellikle bayan sürücülerden uzak dur.serseri mayın gibiler ne yapacaklarını bilmeden trafikte dolanıyorlar.bir de 34 ten başka plakalara dikkat etmen gerek,istanbulun trafiğinde onlarda kadın sürücüler gibi,avare dolanıyorlar trafikte.dizliksiz asla cıkmayın.kevlar pantolon çok elzem değil ama dizliksiz kontak çevirmem.bazen evden bakkal çakkala giderken kask takmasam bile (şapka gözlük var) eldiven dizlik mutlaka vardır.usta kaval kemiği kırılsın ama diz veya kapağına bir şey olasın sakat kalmak daha kötü kırıktan.

egzos cizikse hemen egzos olayına girmeyebilrsin ,siyah yanmaz boya al bas geç şimdilik.ama dersen illa egzos alıcam akrapovich ya da yoshimura bu işin ustaları.tiger kullananlarda memnunmuş sesten.ama iş ses ve performans dersen akrep ve yoşhi.
    tekrar geçmiş olsun
    saygılar

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:15 ----------

koltuklar harbi çok fena

benimkinden güzel ,niye gösterdinizki şimdi bana bunları

Uploaded with ImageShack.us
    enginar ve ibopaşa bunu beğendiler.

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    motorda dikkatin devamlı yoldaki diğer sürücülerde olsun,yola arada göz at eğim bozuk yüzey vs ama her an bir kamil yoluna kıracakmış gibi tetikte olman gerek.özellikle bayan sürücülerden uzak dur.serseri mayın gibiler ne yapacaklarını bilmeden trafikte dolanıyorlar.bir de 34 ten başka plakalara dikkat etmen gerek,istanbulun trafiğinde onlarda kadın sürücüler gibi,avare dolanıyorlar trafikte.dizliksiz asla cıkmayın.kevlar pantolon çok elzem değil ama dizliksiz kontak çevirmem.bazen evden bakkal çakkala giderken kask takmasam bile (şapka gözlük var) eldiven dizlik mutlaka vardır.usta kaval kemiği kırılsın ama diz veya kapağına bir şey olasın sakat kalmak daha kötü kırıktan.

egzos cizikse hemen egzos olayına girmeyebilrsin ,siyah yanmaz boya al bas geç şimdilik.ama dersen illa egzos alıcam akrapovich ya da yoshimura bu işin ustaları.tiger kullananlarda memnunmuş sesten.ama iş ses ve performans dersen akrep ve yoşhi.
    tekrar geçmiş olsun
    saygılar

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:15 ----------

koltuklar harbi çok fena

benimkinden güzel ,niye gösterdinizki şimdi bana bunları

http://img812.imageshack.us/img812/2...0620125057.jpg

Uploaded with ImageShack.us
    ccman memnun musun koltuk kaplamasından ? dokusu nasıl normal folyodaki gibi mi ?

enginar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 250
    Yarın Erdek'teki festivale gidecek olan var mı? Bandırma'da olmama rağmen ben gidemiyorum iş güç meselesi. Gelen varsa görüşmek isterim.

bunrdakiler gibi afilli olmasada kumaş harbi kalite,ama bu dizynı görsem benzerini yaptırırdım.
    3M folyonun aynısı desen yine karbon diye görünce atladım.siyahtan başka renk yoktu gelecekmiş renkli karbonların renkleride o zaman söker böyle bir şekil yaptırırım,araya parça attırırım.kumaş su geçirmiyor bizzat denedim.deseni zaten benim desenim.carbonMAN diye id alıcam yakında
    motoru siyah alsaydım komple karbon yapardım eminim..karbon hastalık oldu

yeşil ninjada her yer yeşil olunca motorun çok sıradan oluyor.zx10r gibi olmalı makine.siyah üstüne yeşil ...şık duruyor.komple yeşil olunca yavan görünüyor bana

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:55 ----------

Alıntı Zippo's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ccman memnun musun koltuk kaplamasından ? dokusu nasıl normal folyodaki gibi mi ?
    Zippo's ve dreamkiller bunu beğendiler.

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    bunrdakiler gibi afilli olmasada kumaş harbi kalite,ama bu dizynı görsem benzerini yaptırırdım.
    3M folyonun aynısı desen yine karbon diye görünce atladım.siyahtan başka renk yoktu gelecekmiş renkli karbonların renkleride o zaman söker böyle bir şekil yaptırırım,araya parça attırırım.kumaş su geçirmiyor bizzat denedim.deseni zaten benim desenim.carbonMAN diye id alıcam yakında
    motoru siyah alsaydım komple karbon yapardım eminim..karbon hastalık oldu

yeşil ninjada her yer yeşil olunca motorun çok sıradan oluyor.zx10r gibi olmalı makine.siyah üstüne yaşil şık duruyor.komple yeşil olunca yavan görünüyor bana

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:55 ----------

Folyo değil kumaş dimi
    enginar bunu beğendi.

winil karbon desenli kumaş ..usta naaptın yaaaaa.folyo mu kaplayacaktık koltuğa
    enginar ve Zippo's bunu beğendiler.

rio_mavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ninja 250r
    KArboncu Folyocu arkadaşlar,

Benim dizlikler motorun yan taraflarındaki gri plastik alanda deformasyon yarattı. Karbon kaplatıcam. İstanbul içi anadolu yakası karboncu bilen varmıdır. Adresi verirse pazartesi felan yaptırcam.
    ------------

Erdek festivali ile ilgili bir laf geçmiş. Giden var mıdır? Tek çıkmam okadar yola ama biri gidiyorsa takılabilirim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:04 ----------

rio_mavi

parça Ankara da bu yüzden kalıtesini görme imkanım olmadı daha.ama 1 ay içinde iş icin Ankara ya gidecegim .BRN motor a gider bakarım kafama yatarsa hoşuma giderse takarım.ama dediğin gibi çakma adi dandik bir şeyse zaten işim olmaz çay içer döneriz.
    evin önüne bahçeye girerken kapıdan gecmek için aynaları kapatmak zorunda kalıyorum bir de kask ı hep sağ aynaya sallandırıyorum.sağ ayna yakında gevşemeye başlar.düşmeden kalkmadan kırmadan niyetim aynaları iyi bir ayna takımı ile değiştirmek.

ha bu arada bi arkadaşım motora salça olmaya başladı istediğim parayı verirse bi action yapabilirim.kısmet.

yağ değişiminde K&N yağ filtresi de takacağım yağ hava filtre işi de aklımdan cıkacak.tek iridyum buji kalıyor onuda ustam gereksiz dedi,belkide yapmam,deneyip faydasını gören varsa 250 lik motorda onuda takarım.

ejlover bana bir kuyruk iptal için düzgün bir parça ne önerirsin? kuyruğu ilk yaptım pek hoş olmadı.onu düzeltmem gerek.şu haliyle sırıtmaya başladı motorda.onada sıra geliyor.

nincaa mert hayırlı olsun.kazasız belasız.
    vakit tamam.

uyku geldi beden ne mutlu kalkıp gidene.

herkese iyi geceler.
    saygılar.

Dostum ozaman sen bir bak parcaya,kalitesine.tecrubeni de bizle paylaş. Ben bir süre daha ninjayla yoluma devam etmeye karar verdim.o yuzden kendi motoruma yatırım yapıcam. Parça iş gören cinsten ise bende almayı düşünürüm.
    dreamkiller bunu beğendi.

dreamkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    CC bir kac tane amatör foto aynalar için,

aga madde bu.. görüntü fena degilsede yolda yüksek hızda (150 ve üstü) sıkıntı yaratabiliyor haberin olsun saygılar..

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:02 ----------

Alıntı rio_mavi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    KArboncu Folyocu arkadaşlar,

Benim dizlikler motorun yan taraflarındaki gri plastik alanda deformasyon yarattı. Karbon kaplatıcam. İstanbul içi anadolu yakası karboncu bilen varmıdır. Adresi verirse pazartesi felan yaptırcam.
    ------------

Erdek festivali ile ilgili bir laf geçmiş. Giden var mıdır? Tek çıkmam okadar yola ama biri gidiyorsa takılabilirim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:04 ----------

Dostum ozaman sen bir bak parcaya,kalitesine.tecrubeni de bizle paylaş. Ben bir süre daha ninjayla yoluma devam etmeye karar verdim.o yuzden kendi motoruma yatırım yapıcam. Parça iş gören cinsten ise bende almayı düşünürüm.
    hah şöyle be birader.. hemen vazgecmek varmı kara kızdan..

ccman , rio, atilla ve digerleri.. su koltuk işini nasıl halledelim agalar.. ben bittim bu koltuklara...

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:05 ----------

Alıntı atilla_hakan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gerçekten çok hoş daha bir çok renk seçeneği var ilanda incelerseniz görebilirsiniz. Ben bile siyah gri renkte olanindan almayi düşünüyorum.

---------- Post added at 01:10 ---------- Previous post was at 01:08 ----------

Buyrun Renk olarak çeşitleri .

http://www.luimoto.com/images/k08250r-t-FR1.jpg

http://www.luimoto.com/images/k08250r-t-FR2.jpg

http://www.luimoto.com/images/k08250r-t-FR3.jpg

http://www.luimoto.com/images/k08250r-t-FR4.jpg

http://www.luimoto.com/images/k08250r-t-FR5.jpg

http://www.luimoto.com/images/k08250r-t-FR6.jpg

http://www.luimoto.com/images/k08250r-t-FR7.jpg
    agaaaaaa bunlar ne yahu cennetteki huriler gibiler.. totoyu koymaya kıyamaz insan bunlara.. ikinci benim kalemimdir..

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:07 ----------

dreamkiller gel maslakta sana yaptıralım benim iş geberdi nasılsa .ben görsem onu o şekilde yaptırırdım ustaya.
    DOstum buna benzer iş cıkartabilirlermi ne diyorsun?q

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:17 ----------

buyurun burdan yakın!! terbiyesizlik canımı çektirmece!!!! ayıp günah mendebur!!! nasıl yapacaz bu işi???
    atilla_hakan ve ejlover bunu beğendiler.
    If you don't Ride, You don't know...

Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing

dreamkiller

alet harbi güzelmiş.aynalar benim dediklerim bunlar değildi.katlanan bi tip var zx10r ın.gsxr 600 aynaları bi ara hoşuma gitmişti ama harbi karbon olan yok.bu aynaları biliyorum.
    koltuk işini gidip sormam lazım.isteseler yaparlarda adamlarda zihniyet yerleştirmece.iyi farklı bir şey yapayım yok.bak adamlar yapmışlar parasını da hakkediyor..keşke diyorumya bu resmi görmeseydim,
    ben motora yeniyken şişirilmiş grenaj yaptırayım dedim orjinalinin aynısını 350 ye döküyordu,ben farklı bir şey isteyince 1000 tl istediler.şimdi koltukta aynı.ben 150 ye yaptırdım böyle bir şey istesem yaparlar ama en az 500 isterler.zihniyet bi kerede parayı vurma mantığı bizim ustalarda.alışmışlar standart işlere afilli bir iş isteyince hepsi kıvırıyor.
    ben motorun farına kaş istedim bi dünya kıvırdılar "o işle 1 gün uğraşmak gerek " gibisinden.dedim yok devenin nalı.3mm bir plastik bulup istediğim şekilde kesip boyar silikonla yapıştırırım gecerim dedim çıktım.
    ya biz 1 plaka sac alıp onu makine haline getiriyoruz adamlar sanki ferrari yapıyorlar fiberglastan yada kumaştan.
    yok abi meraklı işini geliştirmek yeni bir şeyler imal etmek bi usta bulamadım.bu yüzden Çin lilere hayranım.adamlar üşenmeden bir çok alet edevatın benzerini yaptılar dünyaya satıyorlar.evimizde belki onlarca cin malı ürün var.kalitesi tartışılabilir ama 1 liralik alınan bir parçayı bile imal üşenmeden etmişler,bizim ustalar uğraşmayacaklar ama çok kazanacaklar vs vs.

saygılar
    rio_mavi bunu beğendi.

dreamkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    Dostum sana sonuna kadar katılıyorum..

Bunun iki nedeni var.. birincisi Türk milleti olarak kendimide dahil ediyorum ticareti ahlaklı yapmıyoruz.. O yüzden eskilerimiz tatlıcı şükrüden degilde tatlıcı dimitriden bahseder hala.. dediğin çok doğru bizdeki bir kerede parayı vurim sevdası.. ulan altı üstü yaptıgın zanaat'ı biraz geliştiriyorsun.. yapma onu iki katı bir bucuk katı yap sürümden kazan be adam!!!

ikinci olarak söylemek istediğim bir özlü söz var dostum bunu sana özel mesaj olarak atacagım
    If you don't Ride, You don't know...

Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing

Motosikleti
    ninja 250
    Bugün 10000 bakımına gittim,340 lira tuttu kısacası evlat acısı

Motoryağı 50 tl
    Yağ filtresi 25 tl
    Temizleme spreyi 10 tl
    Hava filtresi (bu kısımda para yazmıyor heralde almayı unuttular yada başka bişeyden çıkardılar)
    2 adet buji 40 tl
    2 adet balata 110 tl
    işcilik 100 tl
    yıkama 5 tl
    toplam 340 tl

bahçelievler fatih kılıçlı (motomarketim) kawasaki bayisiymiş

balata olarak ebc taktılar gelirken bi tuhaftı fren hissi,bakımdan sonra sizin de frenlerde bi tuhaflık oldumu ? daha az tutuyor gibi geldi

atilla_hakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2009 honda cbr 600rr limidet edition
    Alıntı Frank Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün 10000 bakımına gittim,340 lira tuttu kısacası evlat acısı

Motoryağı 50 tl
    Yağ filtresi 25 tl
    Temizleme spreyi 10 tl
    Hava filtresi (bu kısımda para yazmıyor heralde almayı unuttular yada başka bişeyden çıkardılar)
    2 adet buji 40 tl
    2 adet balata 110 tl
    işcilik 100 tl
    yıkama 5 tl
    toplam 340 tl

bahçelievler fatih kılıçlı (motomarketim) kawasaki bayisiymiş

balata olarak ebc taktılar gelirken bi tuhaftı fren hissi,bakımdan sonra sizin de frenlerde bi tuhaflık oldumu ? daha az tutuyor gibi geldi
    Naptın kardeşim ya bune servis arabası bakımı gibi. Yazıktır günahtır bea
    Hondaaaaaaaa

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler