ejlover
sana daha önce de demiştim ki ;görmeden beğenmeden bir mal alıp motora takamam diye,asla basit görünümlü bir malzeme takmam ,önce kendi içime sinecek yaptığım,sonra burada sizler ile paylaşırım.bu benimki sadece bir fikir,acaba nasıl olurdu diye seninde yaptığın gibi bi pshop eder bakar kafama yatarsa gider bakar içime sinerse de alır takarım.
üzerindeki aynalar ile derdim yok dedim ya şeytanın işi yok bana misafirliğe gelmiş yine.
zaten şu geliyor aklıma
"bir gün bu motor üzerinde yapacaklarım bittiği gün onu satacağıma eminim"
halen yapcak bir şeyler varken keyfini cıkarmaya devam etmek.
şaka bir yana motor her zaman satılık.parayı veren alır gider.bu sezon bu motor üzerinde debelenmek gerekiyordu onu yapıyorum kafama göre.ama şunuda belirteyim bu motor ile ne mahmutbey gişeden cıkıp yola giderim ne de anadolu otobanından cıkar giderim.sadece şehir içinde işe gidip gelmek ve zevk için kullandığım bir motor olarak kalacaktır.kısmet böyleymiş bu sezon,ocak 5 te siyah r6 ya kapora verdim mart 17 ye kadar bekledim gelmeyince kızdım 250r aldım işin gerçeği bu.ama her işte bir hayır varmış sizler ile tanışma fırsatım oldu çünki diğer motor topikleri burası gibi değil sıcak samimi dost can... burada bir çok güzel insan tanıdım,bir gün olur oturup bir çay kahve ya da bira icer sohbet ederiz.bir çok site de adminlik yaptım burda üye de olsam keyifli geçiyor sizler le.
bi bakalım bakalım zx10r ayna nasıl olur 250r da
http://img337.imageshack.us/img337/6...tpreviewdy.jpg
Uploaded with
ImageShack.us