Atilla_hakan hayırlı olsun güle güle kullan
fiyat,nereden temin ettin vs bi de bunları da yazsaydın !
Atilla_hakan hayırlı olsun güle güle kullan
fiyat,nereden temin ettin vs bi de bunları da yazsaydın !
Artçım olduğu zaman diğer kultuğu takıcam artık. Tşkler.
Ebaydan aldım ccman Linkten bakabilirsin.
http://www.ebay.com/itm/KAWASAKI-NIN...073edc&vxp=mtr
Hondaaaaaaaa
dream_killer geçmiş olsun rolanti sorunu vardır büyük ihtimalle
arkadaşlar aynı monokapağın yeşilinden var elimde,çiziksiz yenisi gibi, merak ettiğim nekadar ediyor bunlar? satsam bi arka michelin lastik alabilirmiyim o parayla?
Karadeniz - Giresun.
arkadaşlarım bir yardımcı olun soru sormuşttum ama
1.83 boyum var ve 100kiloyum bu alet nasıl durur
ejlover
1:34" e bi bak
http://www.youtube.com/watch?v=aZ33j...feature=relmfu
getir takla atmayıda öğreteyim.. benim motor henüz atamıyor ama köpeğim elimde ödül maması görünce takla atıyor kendiliğinden
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:46 ----------
eyvallah dostum, neyseki önemli birşeyimiz yok kızın da benimde koruma takozunun üzeri biraz çizildi onun haricinde ben kafayı yanda duran arabaya vurdum kask da işe yaradı
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:51 ----------
şş ugur nerde oturacagını iyi biliyorsun!!!
bir abim derdi ki, sürekli aynı yere bakmayacaksın bu makinayı kullanırken, ama gözün hep yolun üzerinde olacak.. sürekli kendini ve baskalarını kollayacak şekilde okuyacaksın trafigi, viraja girdiginde alamayacak gibi oldugunda gözlerini kapatıp gidona sıkı sıkı sarılmayacaksın aksine daha cok yatıracaksın makinayı oylede düşeceksin bböylede belki kurtarırsın ama.... yolun kenarında sana bakan mini etekli sarısını asla görmemezlikten gelmeyeceksin.. bırak bir tek o dagıtsın dikkatini, gözün yolda aklın onda olacagına bırak gözünde gönlünde onda olsun!!!
Sözüm sana ugur nereye oturacagını biliyorsun!!
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:57 ----------
atilla bu monokap lar güzel duruyor ama kasaya tam oturtamadım bende? ne yapsak bilemedim dostum..
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Smooth Fox Terrier en şaklabanından
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
2 gündür Palladiumda 41 plakalı ninja görüyorum simsiyah
Libadiyede 34 TJ Plakalı arkadaşıda gördüm burdanmıdır
,
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
pantolon paçası yandıktan sonra ki uygulama...
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
amyant bant
34 TJ buyrun benim
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)