Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
22 Haziran 2012, 15:14
leons adlı üyeden alıntı
Bende sıfır beyaz renk arıyorum ama yok malesef ikinci el fiyatları sıfır fiyatına nerdeyse yakın
Arada kaldım. Sıfır beyaz satan bir yer biliyormusunuz ?
Tüm Avrupa'da 2012 Ninja'ların hiç birinde beyaz yok. Mecbursunuz ikinci el almaya.
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
Reklamlar
-
22 Haziran 2012, 15:19
ejlover adlı üyeden alıntı
Tüm Avrupa'da 2012 Ninja'ların hiç birinde beyaz yok. Mecbursunuz ikinci el almaya.
Acaba kaportaların beyazlarını getirtebilsek ? Ruhsat sorununu da ne yapacaz. Bu arada r1 hayırlı olsun hocam.
-
22 Haziran 2012, 15:28
leons adlı üyeden alıntı
Acaba kaportaların beyazlarını getirtebilsek ? Ruhsat sorununu da ne yapacaz. Bu arada r1 hayırlı olsun hocam.
Çok teşekkürler.
İlk motoru alırken ruhsatı beyaz olarak çıkartmaya çalışın, sonradan uğraşmazsınız.
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
-
22 Haziran 2012, 15:34
Doğruya bu şekilde olabilir o zaman iyi kafama yattı bu iş.
-
22 Haziran 2012, 17:41
hayırlı olsun ejlover darısı başımıza artık inşallah .
hocam bi de motoru yanaştırdığın duvara köpük falan yapıştırsan , Allah korusun dengeni falan kaybedersin sehpaya koyarken çizilir falan .
-
22 Haziran 2012, 22:19
@Dreamkiller Geçmiş olsun hocam. Keşke söyleseydiniz Libadiyeye gelirken uğrardım görürdüm sizi
-
23 Haziran 2012, 02:43
dreamkiller adlı üyeden alıntı
Ugur kardeşim allah ikinizi ayırmasın tekerin hep düz bassın.. 41 kere masallah ikinizede rodajı istanbula sür!!!
Dün an itibari ile o arkadasla karsılastıkyan bbir süre sonra düstüm!! Aslında düşmedim yaşlı bir teyzeye carpmamak icin düşürdüm. Arkadaslar yolcu indiren bindiren otobüs minibüslerin solundan gecerken onun önünden birinin yola atlayabilecegini asla aklımızdan cıkarmayın. Olay boyle oldu neyseki bende ve kızımda bir problem yok takoz işe yaradı
Geçmiş olsun kardeş... Zarar ziyan ve sende birşey olmaması iyi bir haber.zombi yayalara aman dikkat. atlıyolar öyle araçların önünden arkasından.
-
23 Haziran 2012, 03:20
Serk21 adlı üyeden alıntı
suyla temizlenmediğinden eminmisin?yoksa ninja 250R ın servis manueline dayanarak mı temizlenmez dedin?bazı manuellerde su ve sabunla yıkayın yazıyor bazılarında başka birşey,ninjanınkine bakmadım demek ki solventle yazıyormuş dediğne göre, filtre temizleme spreyleri var onlarlada yapılabiliyor,balata spreyi ilede temizlenebiliyor,yağı var onuda sıkabilirsin ama bu demek değil ki WD-40 olmaz. bence körü körüne yorum yapıyorsun tek bir servis manueline bakıp bukadar keskin yorumlar yapman doğru değil. benim amacım insanlara faydası olur belki diye bilgi paylaşımı yapmak,alternatifler sunmak.
pes ediyorum bilader bildigin gibi yap
-
23 Haziran 2012, 09:54
@Lightining @rio_mavi teşekkür ederim arkadaşlar herhangi bir problem yok cok şükür..
bu aralar motorda şöyle bir problem yaşamaya başladım.. hareket halindeyken falan degil mesela yolda gelip garajın kapısının önünde durduğumda motor stop ediyor? debriyajmı diye kıllanmaya basladım acaba ayırmıyor olabilirmi?
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
-
23 Haziran 2012, 12:39
İstanbul Anadolu yakasında 250R'i tanimak icin trafige kapali bos bir alan biliyor musunuz acaba?
-
23 Haziran 2012, 15:17
@Lightining @rio_mavi teşekkür ederim arkadaşlar herhangi bir problem yok cok şükür..
bu aralar motorda şöyle bir problem yaşamaya başladım.. hareket halindeyken falan degil mesela yolda gelip garajın kapısının önünde durduğumda motor stop ediyor? debriyajmı diye kıllanmaya basladım acaba ayırmıyor olabilirmi?
Atesleme sisteminde sıkıntı olabilir istersen bujileri bir kontrol ettir?
-
23 Haziran 2012, 15:57
Abi cok gecmis olsun demistim ama bulamadim mesaji :s Cidden ucuz atlatmissin. 4-5 gun once de bizim bir arkadas yaya yuzunden kaza yapti kaldirim kenarina dustu. Dizin orada kemik cikti disari :( Allah korumus.
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
-
23 Haziran 2012, 17:54
Cadde ye yakın 250r kullananlar varsa bı ara kahve icelim bulusup
-
23 Haziran 2012, 18:29
moralim alt üst oldu
dün kawasaki 250R'ı gittim gördüm bindim gayet güzeldi yeşil rengi canlı görünce
tüm düşüncem değişti.
mutluydum. ehliyet için başvuruya gittim ve sınav tarihinin 1 eylül olduğunu ve ancak kasım gibi ehliyetin elimde olacağını belirttiler..
zaten kış giricek araya çok fazla kullanamayacağım.
tüm hevesim kırıldı. ehliyet sınavlarında ki bu dengesizlik yüzünden.
artık seneye yeni 2013 ninjalara bakacağım gibi..
-
23 Haziran 2012, 18:46
arkadaşlar ben 1.83 boyundayım ve 100kg yim bu motor uyarmı bana
-
23 Haziran 2012, 19:36
emin değilim ama belki çözüm olur, sol grenajın içinde yakıt musluğu var.ordan bir parça aç rolanti yükselir.belkim düzelir. tam nlamadım sorunu ama devir düşük gibiyse de stop edebilir belki...
-
23 Haziran 2012, 19:37
geçmiş olsun dreamkiller.beterinden korumuş...
benimkini getireyim şuna da öğret garaj kapısına gelince kendisi stop etsin diye.seninki garajı görünce stop etmesini öğrenmiş demek senden ),yakında sen bi de ona içeri kendiliğinden park etmesini de öğretirsin
-
23 Haziran 2012, 19:53
-
23 Haziran 2012, 20:45
-
24 Haziran 2012, 02:53
Ugur kardeşim allah ikinizi ayırmasın tekerin hep düz bassın.. 41 kere masallah ikinizede rodajı istanbula sür!!!
Dün an itibari ile o arkadasla karsılastıkyan bbir süre sonra düstüm!! Aslında düşmedim yaşlı bir teyzeye carpmamak icin düşürdüm. Arkadaslar yolcu indiren bindiren otobüs minibüslerin solundan gecerken onun önünden birinin yola atlayabilecegini asla aklımızdan cıkarmayın. Olay boyle oldu neyseki bende ve kızımda bir problem yok takoz işe yaradı
Üstad Büyük Geçmiş olsun..diyecek fazla bişey yok teyzeler, nineler,tarlada yürüyormuş gibi cadde ortasında yürüyenler kabız eder adamı ben şahsen korkutuyorum üzerlerine üzerlerine gidiyorum birazda bağırtıyorum motoru motorcular olarak hepimiz bu takdiği yaparsak sanırım bu sorunun üstesinden gelebiliriz şaka bi yana tekrar geçmiş olsun iyi ki sende bişşey yok..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler