Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    ejlover - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Yamaha R1
    Alıntı leons adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende sıfır beyaz renk arıyorum ama yok malesef ikinci el fiyatları sıfır fiyatına nerdeyse yakın Arada kaldım. Sıfır beyaz satan bir yer biliyormusunuz ?
    Tüm Avrupa'da 2012 Ninja'ların hiç birinde beyaz yok. Mecbursunuz ikinci el almaya.
    2016 BMW S1000RR
    2012 Yamaha R1
    2011 Kawasaki Ninja 250R

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    leons - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ZX10R 2015
    Alıntı ejlover adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tüm Avrupa'da 2012 Ninja'ların hiç birinde beyaz yok. Mecbursunuz ikinci el almaya.
    Acaba kaportaların beyazlarını getirtebilsek ? Ruhsat sorununu da ne yapacaz. Bu arada r1 hayırlı olsun hocam.
    ejlover bunu beğendi.

Motosikleti
    2012 Yamaha R1
    Alıntı leons adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Acaba kaportaların beyazlarını getirtebilsek ? Ruhsat sorununu da ne yapacaz. Bu arada r1 hayırlı olsun hocam.
    Çok teşekkürler.

İlk motoru alırken ruhsatı beyaz olarak çıkartmaya çalışın, sonradan uğraşmazsınız.
    leons bunu beğendi.
    2016 BMW S1000RR
    2012 Yamaha R1
    2011 Kawasaki Ninja 250R

leons - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ZX10R 2015
    Doğruya bu şekilde olabilir o zaman iyi kafama yattı bu iş.

forza46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hayırlı olsun ejlover darısı başımıza artık inşallah .

hocam bi de motoru yanaştırdığın duvara köpük falan yapıştırsan , Allah korusun dengeni falan kaybedersin sehpaya koyarken çizilir falan .
    Zippo's ve ejlover bunu beğendiler.
    Yavuz Sultan Selim Han

Lightning - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07
    @Dreamkiller Geçmiş olsun hocam. Keşke söyleseydiniz Libadiyeye gelirken uğrardım görürdüm sizi
    dreamkiller bunu beğendi.
    ,

rio_mavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ninja 250r
    Alıntı dreamkiller adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ugur kardeşim allah ikinizi ayırmasın tekerin hep düz bassın.. 41 kere masallah ikinizede rodajı istanbula sür!!!

Dün an itibari ile o arkadasla karsılastıkyan bbir süre sonra düstüm!! Aslında düşmedim yaşlı bir teyzeye carpmamak icin düşürdüm. Arkadaslar yolcu indiren bindiren otobüs minibüslerin solundan gecerken onun önünden birinin yola atlayabilecegini asla aklımızdan cıkarmayın. Olay boyle oldu neyseki bende ve kızımda bir problem yok takoz işe yaradı
    Geçmiş olsun kardeş... Zarar ziyan ve sende birşey olmaması iyi bir haber.zombi yayalara aman dikkat. atlıyolar öyle araçların önünden arkasından.

nich@tine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    08Ninja250R,2005Honda600F,2004cbr1000rr
    Alıntı Serk21 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    suyla temizlenmediğinden eminmisin?yoksa ninja 250R ın servis manueline dayanarak mı temizlenmez dedin?bazı manuellerde su ve sabunla yıkayın yazıyor bazılarında başka birşey,ninjanınkine bakmadım demek ki solventle yazıyormuş dediğne göre, filtre temizleme spreyleri var onlarlada yapılabiliyor,balata spreyi ilede temizlenebiliyor,yağı var onuda sıkabilirsin ama bu demek değil ki WD-40 olmaz. bence körü körüne yorum yapıyorsun tek bir servis manueline bakıp bukadar keskin yorumlar yapman doğru değil. benim amacım insanlara faydası olur belki diye bilgi paylaşımı yapmak,alternatifler sunmak.
    pes ediyorum bilader bildigin gibi yap

dreamkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    @Lightining @rio_mavi teşekkür ederim arkadaşlar herhangi bir problem yok cok şükür..

bu aralar motorda şöyle bir problem yaşamaya başladım.. hareket halindeyken falan degil mesela yolda gelip garajın kapısının önünde durduğumda motor stop ediyor? debriyajmı diye kıllanmaya basladım acaba ayırmıyor olabilirmi?
    If you don't Ride, You don't know...

Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing

İstanbul Anadolu yakasında 250R'i tanimak icin trafige kapali bos bir alan biliyor musunuz acaba?

Motosikleti
    2012 Kawasaki Ninja 250r
    @Lightining @rio_mavi teşekkür ederim arkadaşlar herhangi bir problem yok cok şükür..

bu aralar motorda şöyle bir problem yaşamaya başladım.. hareket halindeyken falan degil mesela yolda gelip garajın kapısının önünde durduğumda motor stop ediyor? debriyajmı diye kıllanmaya basladım acaba ayırmıyor olabilirmi?
    Atesleme sisteminde sıkıntı olabilir istersen bujileri bir kontrol ettir?

Motosikleti
    2012 Yamaha R1

Abi cok gecmis olsun demistim ama bulamadim mesaji :s Cidden ucuz atlatmissin. 4-5 gun once de bizim bir arkadas yaya yuzunden kaza yapti kaldirim kenarina dustu. Dizin orada kemik cikti disari :( Allah korumus.
    2016 BMW S1000RR
    2012 Yamaha R1
    2011 Kawasaki Ninja 250R

Motosikleti
    2012 ninja 250r
    Cadde ye yakın 250r kullananlar varsa bı ara kahve icelim bulusup

Motosikleti
    MT-07
    moralim alt üst oldu

dün kawasaki 250R'ı gittim gördüm bindim gayet güzeldi yeşil rengi canlı görünce
    tüm düşüncem değişti.

mutluydum. ehliyet için başvuruya gittim ve sınav tarihinin 1 eylül olduğunu ve ancak kasım gibi ehliyetin elimde olacağını belirttiler..
    zaten kış giricek araya çok fazla kullanamayacağım.
    tüm hevesim kırıldı. ehliyet sınavlarında ki bu dengesizlik yüzünden.
    artık seneye yeni 2013 ninjalara bakacağım gibi..
    ,

arkadaşlar ben 1.83 boyundayım ve 100kg yim bu motor uyarmı bana

rio_mavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ninja 250r

emin değilim ama belki çözüm olur, sol grenajın içinde yakıt musluğu var.ordan bir parça aç rolanti yükselir.belkim düzelir. tam nlamadım sorunu ama devir düşük gibiyse de stop edebilir belki...

ccman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

geçmiş olsun dreamkiller.beterinden korumuş...

benimkini getireyim şuna da öğret garaj kapısına gelince kendisi stop etsin diye.seninki garajı görünce stop etmesini öğrenmiş demek senden ),yakında sen bi de ona içeri kendiliğinden park etmesini de öğretirsin

atilla_hakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2009 honda cbr 600rr limidet edition
    Nasıl olmuş arkadaşlar

Lightning, leons, medsul ve 4 diğerleri bunu beğendiler..
    Hondaaaaaaaa

Motosikleti
    MT-07
    ,

ibopaşa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 kawasaki 250r(pert)
    Ugur kardeşim allah ikinizi ayırmasın tekerin hep düz bassın.. 41 kere masallah ikinizede rodajı istanbula sür!!!

Dün an itibari ile o arkadasla karsılastıkyan bbir süre sonra düstüm!! Aslında düşmedim yaşlı bir teyzeye carpmamak icin düşürdüm. Arkadaslar yolcu indiren bindiren otobüs minibüslerin solundan gecerken onun önünden birinin yola atlayabilecegini asla aklımızdan cıkarmayın. Olay boyle oldu neyseki bende ve kızımda bir problem yok takoz işe yaradı

Üstad Büyük Geçmiş olsun..diyecek fazla bişey yok teyzeler, nineler,tarlada yürüyormuş gibi cadde ortasında yürüyenler kabız eder adamı ben şahsen korkutuyorum üzerlerine üzerlerine gidiyorum birazda bağırtıyorum motoru motorcular olarak hepimiz bu takdiği yaparsak sanırım bu sorunun üstesinden gelebiliriz şaka bi yana tekrar geçmiş olsun iyi ki sende bişşey yok..

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler