Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
22 Haziran 2012, 00:05
girme kanıma ,zaten resimleri gösterdim hatuna a yol yapıyorum burda .çaktırma
Reklamlar
-
22 Haziran 2012, 00:24
ejlover adlı üyeden alıntı
Allah kaza bela vermesin dostum. makina on numara,süpper ötesi. zati yamaha hep hayalimdir. Darısı başıma inşallah. sezon sonu ekonomiyi ayarlarsam yamahadaş olcas. Tekerin düz bassın ejo.
-
22 Haziran 2012, 00:41
kazasız belasız kullanmanı temenni ediyorum . artık forumada girmessin ben olsam girmem, napcan ninja kullanan adamları
-
22 Haziran 2012, 00:49
Kazasız belasız hocam
-
22 Haziran 2012, 00:51
E_N adlı üyeden alıntı
kazasız belasız kullanmanı temenni ediyorum . artık forumada girmessin ben olsam girmem, napcan ninja kullanan adamları
Cok tesekkurler Olur mu canim motorlar degisir, dostluklar baki kalir
medsul adlı üyeden alıntı
Kazasız belasız hocam
Sagol, darisi basina artik ;)
-
22 Haziran 2012, 01:02
hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
yirim ben bu makineyi
HONDA
CBF 150-CBF 500-CBF 1000
-
22 Haziran 2012, 01:07
-
22 Haziran 2012, 01:11
avciceyhan adlı üyeden alıntı
hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
yirim ben bu makineyi
Cok sagolun Hocam. Buyrun beraber goturelim
---------- Post added at 00:11 ---------- Previous post was at 00:08 ----------
ibopaşa adlı üyeden alıntı
Aynen vites düşürmeye tırsıyorum yemin ederim,bide özellikle virajlı yokuşlarda arka tekerle ayrı ayrı yerlere gidiyoruz
,üzerinde standart lastikleri var alışırmı dersiniz?yoksa değiştiryimmi lastikleri??
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:05 ----------
ejlover hayırlı uğurlu olsun ninja kardeşlerini unutma
) tekerin düz bassın
Sagol abi Amin, cumlemizin.
-
22 Haziran 2012, 01:11
E_N adlı üyeden alıntı
Cok tesekkurler
Olur mu canim motorlar degisir, dostluklar baki kalir
motor araçtır dostuklara, motorun cc sine göre değildir bu işler.adamın cc sine göredir.
ışıklarda tanımasan bile selam vermektir,yol kenarında duran bir motor görsen gidip "bir sorun var mı yardım gerek mi?" demektir.
bence bu
-
22 Haziran 2012, 01:16
ccman adlı üyeden alıntı
motor araçtır dostuklara,
motorun cc sine göre değildir bu işler.adamın cc sine göredir.
ışıklarda tanımasan bile selam vermektir,yol kenarında duran bir motor görsen gidip "bir sorun var mı yardım gerek mi?" demektir.
bence bu
Daha ne olsun
-
22 Haziran 2012, 01:27
Ejlover,harika bişey bu dostum.Allah nazarlardan kazalardan korusun kazasız belasız güle güle binersin inşallah
-
22 Haziran 2012, 01:39
Gözün aydın Uğur Hocam, sonunda gelmiş.
Kazasız belasız güle güle kullan
Maşallah diyelim de kimsenin nazarı değmesin
-
22 Haziran 2012, 02:17
-
22 Haziran 2012, 02:29
tomass adlı üyeden alıntı
Gözün aydın Uğur Hocam, sonunda gelmiş.
Kazasız belasız güle güle kullan
Maşallah diyelim de kimsenin nazarı değmesin
Cok sagol Kadir. Guzel nokta
ccman adlı üyeden alıntı
Saka bir yana sifir r6 yi ilk aldigim gunki heyecani yasadim sayende.gece uyku tutmamis gece 4 te kalkip turlamistim cesme yapip gelmistim,bence gece bi volta gider soyle aheste aheste kizikaya dogru.
rodaj icin senin bi istanbula gelip donmen gerek,biz Ankara ya gidiyoz sende bu tarafa sur makineyi,karsilarim ben seni kopru de
Masallah tuu tuuu tuuuu.benim nazarim degmez artik
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:06 ----------
bu da bi anı benden olsun
http://img52.imageshack.us/img52/396...6584707729.jpg
Uploaded with
ImageShack.us
: )))) Su plaka ruhsat bi ciksin da once. Her yan tretuar calismasi tek seride inmis durumda zaten, bi cevirme olsa kacacak yer yok
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
-
22 Haziran 2012, 02:47
nich@tine adlı üyeden alıntı
sunger suyla temizlenmez, bir solvent kullanman gerekir, en son suyla durulama yapabilirsin.
tamamen kurumaya birakildiktan sonra fazla ya da eksik olmadan hava filtresi yagiyiyla yaglanmalidir.wd40 olmaz.
bu bilgiler servis kitabinda var.kitap ingilizcedir, ingilizcen yeterli olmasa bile pek cok seyi anlayabilirsin.
suyla temizlenmediğinden eminmisin?yoksa ninja 250R ın servis manueline dayanarak mı temizlenmez dedin?bazı manuellerde su ve sabunla yıkayın yazıyor bazılarında başka birşey,ninjanınkine bakmadım demek ki solventle yazıyormuş dediğne göre, filtre temizleme spreyleri var onlarlada yapılabiliyor,balata spreyi ilede temizlenebiliyor,yağı var onuda sıkabilirsin ama bu demek değil ki WD-40 olmaz. bence körü körüne yorum yapıyorsun tek bir servis manueline bakıp bukadar keskin yorumlar yapman doğru değil. benim amacım insanlara faydası olur belki diye bilgi paylaşımı yapmak,alternatifler sunmak.
-
22 Haziran 2012, 09:43
Ugur kardeşim allah ikinizi ayırmasın tekerin hep düz bassın.. 41 kere masallah ikinizede rodajı istanbula sür!!!
Dün an itibari ile o arkadasla karsılastıkyan bbir süre sonra düstüm!! Aslında düşmedim yaşlı bir teyzeye carpmamak icin düşürdüm. Arkadaslar yolcu indiren bindiren otobüs minibüslerin solundan gecerken onun önünden birinin yola atlayabilecegini asla aklımızdan cıkarmayın. Olay boyle oldu neyseki bende ve kızımda bir problem yok takoz işe yaradı
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
-
22 Haziran 2012, 12:41
Uğur hocam hayırlı uğurlu olsun. Güle Güle bin inşallah. Top speed videolarini bekliyoruz
-
22 Haziran 2012, 14:08
dreamkiller adlı üyeden alıntı
Ugur kardeşim allah ikinizi ayırmasın tekerin hep düz bassın.. 41 kere masallah ikinizede rodajı istanbula sür!!!
Dün an itibari ile o arkadasla karsılastıkyan bbir süre sonra düstüm!! Aslında düşmedim yaşlı bir teyzeye carpmamak icin düşürdüm. Arkadaslar yolcu indiren bindiren otobüs minibüslerin solundan gecerken onun önünden birinin yola atlayabilecegini asla aklımızdan cıkarmayın. Olay boyle oldu neyseki bende ve kızımda bir problem yok takoz işe yaradı
Çok sağol abi Plaka gelsin de bi sigortayı falan yapıp çıkıcam yola artık soluğu nerde alırım bilemiyorum
atilla_hakan adlı üyeden alıntı
Uğur hocam hayırlı uğurlu olsun. Güle Güle bin inşallah. Top speed videolarini bekliyoruz
Teşekkürler
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
-
22 Haziran 2012, 14:13
Cok tesekkurler
Olur mu canim motorlar degisir, dostluklar baki kalir
Sagol, darisi basina artik ;)
Beyaz ninja bulamıyorum kafayı yiyecem sonunda Siyah alıp kendim mi boyasam diye düşündüm bi ara
-
22 Haziran 2012, 15:13
Bende sıfır beyaz renk arıyorum ama yok, malesef ikinci el fiyatları sıfır fiyatına nerdeyse yakın Arada kaldım. Sıfır beyaz satan bir yer biliyormusunuz ? Elinde kalmışta 2011 sıfır olan bir modelde olabilir. Tabi 2012 fiyatına göre değil.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler