Beyler yakıt tüketimi nedir bu motorun?
Beyler yakıt tüketimi nedir bu motorun?
arkadaşlar bu motoru ilerde almayı düşünüyorum.
ama bi sorun war gibi benim boyum 1.87 motor altımda biraz komik durur gibi gelio..benim gibi uzun boylu biri bu motorda rahat edebilir mi??
Aykut009;
Ben 1.93'üm; makinenin üzerinde son derece sırıtık duruyorum! Sende de pek bir fark olmaz diye düşünüyorum. Supersport makineler uzun adamlar için değil; yere daha yakın pilotlar tercih etmeli bunları..
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
eğer zayıfsan durmaz gibime geliyor..http://www.motosiklet.net/forum/moto...motorum-5.html bak istersen bu linkteki fotoya ben 1.75 75 küloyum...ninja 600 cc kasaları andırıyolar zaten..
ben kendimi sınırda hissediyorum boy olarak biraz daha uzun olsam kucuk kalacak gibi, ama bana gayet uygun, 1.80, 80kg
[MT-BerkaY] - 2008 Ninja 250R - bikepics.com/members/croner_berkay
ben zayıf olduğumdan belki motor altımda daha belirgin hala gelir.
65 kiloyum
Bu da benim ninjam 250r... Manisa 45
yaza girerken cıbırı satıp almayı düşündüğüm motorlardan biri. ancak bunun da lastikleri çok ince ve performans olarak beni çok tatmin etmeyeceğini düşünüyorum. ve şu soba borusu kıvamındaki egzozlardan nefret ediyorum...
sanırım biraz daha bekleyip 600cc lik bir canavar alsam daha güzel olacak.
Fuarda fiyatını 10800 TL ye indirmiş distribütör. Bence çok çok uygun olmuş fiyatı.Almayı düşünenler için bugün son gün
Try not.Do or do not.There is no try. (Yoda)
Arkadaşım ibrede 180 Ve 185 i Görenler Var
Artı Bende düşünüorum Bu Canavarlardan Bitane
ermandem
yaza girerken cıbırı satıp almayı düşündüğüm motorlardan biri. ancak bunun da lastikleri çok ince ve performans olarak beni çok tatmin etmeyeceğini düşünüyorum. ve şu soba borusu kıvamındaki egzozlardan nefret ediyorum...
sanırım biraz daha bekleyip 600cc lik bir canavar alsam daha güzel olacak.
böyle demişsin egzos a ama Kawa Zaten Muzzy i Öneriyor Gerçekten Kibar Ve Hoş Duran Bi Egzos Performansıda Zx9 da Falan Gördüm Süperdi 250 Rda Görmedim. Ama Yoshimuradan Kat KAt Şık duruyor...
ŞEkil A
Şekil B
Şekil A ve Şekil B de Göründüğü Gibi
resimler SAhibinden den alıntıdır...
Son bişyi Daha Ekliyim Arka lastik Gerçekten Çok ince 150 Lik Bişyin Avantajları Dezavantajları Neler olabilir ?
güzel makina kawasaki yapcakta güzel olmıcakmı dediğinizi duyar gibiyim 160 km/s hıza kadar çıkabiliyor 33 bg su soğutma durma dünyayı turla...
KONTROLSÜZ GÜÇ,GÜÇ DEĞİLDİR-
BİNDİM KAWASAKİ ZZR1400'ÜN ÜSTÜNE KÖKLEDİM BEN GAZINI ARKAMDAN GELEN F-16 YESİN EGZOS GAZIMI:queen:
arkadaşlar yeni katıldım aranıza , şubattaki fuarda gördüm ninja 250 r ı , marttaki fuarda da alıcam ,kredi kartına illa faiz koyarız demezlerse yine inşallah sırıtmaz bendede zira boy 187 kilo 90 :(
Çok güzel motor fakat o para değermi sizce? 2. elde o paraya güzel şeyler alınabilir diye düşünüyorum
tam hayalimdeki motor işte 600cc ss motor bana kalın kacar ama bu tam ideal abi kaslı ekonomik seri sürat var max. hız 150kmh olsa yeter fazlasını istemiyom.Allah herkesin gönlüne göre versin
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)