İkinci ele çabuk düşmüş, yaz sonuna kadar beklemiyordum. Sahibinden.com da şimdiden 2 ilan var...
Ben de hyosung GT250 alacakken fuarda gordum ve gordugum anda aşık oldum Ama fuarda onların verdigi yanlıs bilgiler yuzunden alamadım.Fuardan cok kısa bir süre sonra z-motoyla anlaştım ,yaptıkları hatayı telafi ettiler ben sonrasında bi sorun yaşamadım ,ödemeyi yaptım .Mayıs sonunda motorumu alabilecegimi soylediler.Ama mayıs ortası motorumun geldigini haber verdiler ve sorunsuz bir şekilde soylenenden erken teslim aldım.Çeşitli aksaklıklardan uzun süre kullanamadıgım icin henuz rodajı yeni bitirebildim.
İlk motorum CBR 125 idi,tam benim istedigim hacim ve sele yuksekliginde oldu motorum.Ben çok memnunum iki şikayetim oldu sadece biri motor gunes altındayken deposundan hava kacırıyo ve ıslık benzeri gereksiz bir ses cıkartıyor.İkincisi de depo kısmında montumun degdigi yerde renk soldu.Ki ben nasıl yıkayacagımı sordugumda kawasakinin özellikle boya konusunda garantili oldugunu soylemişlerdi.Bakalım 1000 bakımında bu sorunları nasıl cozecekler?
Diğer kullanıcılardan bu tip sorun yaşayan var mı ?
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Youtube de izledim gt250R ile karşılaştırmali video da virajlarda güven vermediği söyleniyordu. Hyo daha avantajlıymış.Ayrıca ön frende çift diskle karşılaştırıldığında öyle abartıldığı kadar güven vermediğinide söylediler. Test eden şahıs işçiliğinin Hyodan daha iyi olduğunu ve karar aşamasında Kawa yı önerebileceğini söylüyordu. Karşılığınıda fazlasıyla alıyorlar zaten.
Hıza gelince ben gt250R da 184 gördüm(redlinede),Ninja 200 ü kırmalıydı bence..
bu motor benim aklımı çeliyor çok güzel harika bir şsey bu aşık oldum resmen en kısa zamanda siyah olanından almam gerekiyor
Life's Too Short , To Ride With Ugly Women
Çoook büyük ihtimal Ekim gibi alacağım bundan. Sezon sonu indirimi misali uygun fiyata buluruz inşallah.
gecen ısıklarda karsılastım nınja 250r kullanıcısı bır arkadasımla dosthane bır sekılde benı gaza getırmeden kalkmayı teklıf ettı arkadas yenı aldım hyoya karsı ne yaptıgını merak edıyorum dedı ok kalkalım dedım bır sure kafa kafaya gıttık ama vırajda arkadas baya yavasladı ben bıraz actıktan sonra ılerıde durduk vırajda ıyı yatamadını soledı arkadas ama duz yoldada asırı bır fark acacagını sanmıyorum
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
Motor ne kadar iyi olursa olsun üzerinde Kanuni yazan bir motorla Kawasaki'nin yakın/aynı fiyatta olması mümkün değil.
Kendi adıma konuşayım üzerinde Kanuni yazan bir motora (motorun özelliklerini çok beğenmem, motorum gerçekten iyi bir motor olması hiç önemli değil) yaklaşık 9.000 YTL vereceğime üzerine 2.000 daha koyarım Kawasaki'ye binerim.
dibak bu alacağın motorla bi çarp bi tane daha kanuni alacak kadar para harcarsın
kanuninin servis rezaletini kawasaki de kazık yedek parça fiyatıyla eşitliyor sağolsun...
facebook.com/kaskafa
Allah korusun yahu niye çarpacakmışım
4 teker eşeklerin masrafına alışığım motorun daha fazlasını çıkartacağını pek sanmam
Tüm konuyu okudum:
1) Alması paraylada zor
2) Alınca bu başlıkda Hyo 250 r 'cilerle tartışıyorsun
3) Z-Moto, motoru almakdan vazgeçince parayı, aksatmadan hemen veriyor.
4) İyi ki bu yıl sipariş verememişim :D
:rendeer: [COLOR="Red"][B]Herkes insanlığı değiştirmeyi hayal eder; ama kimse kendini değiştirmeyi düşünmez.[/B][/COLOR] :rendeer:
Ninja kullanıcıları sorularımı cevaplamayacak mısınız?
OXYGEN
Merhaba Arkadaşlar. Bende Ninja 250 R almayı düşünüyorum yeni bir motor kullanıcısı olarak. Fakat aklımda bir de YZF R125 var Görünüş itibariyle Yamaha daha klas ama motoru, beygiri falan Kawasaki'nin yarısı kadar.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)